Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

benim herşeyim düzgün 2 aydır klomen kullandım yumoşlar büyüyüncede ovitrelle vuruldumbu 2. ayım ama bu ay rahim duvarım inceydi diye hap kullandım ayın 3de regli olursam rahim filmi çektircam

ne kadardır istiyosunuz bebiş.çünkü banada 2.5 senedir bi türlü nasip olmadı hsg çektirtmek demek bi hayır varmış kendiliğimden bi ay kullandıgın ilaçla hamile kaldım.diyceğim biraz daha bekle istersen çektirtmek için.

canım 11 aydır evliyim hgs çok zor değil bence anestezi bi,le yaptırmayacağım içimden kuvvetli bir ses rahim kanallarım kapalı diyiyor hem çok araştırdım hgs de kullanılan sıvı rahmi temizleme işlemide görüyor ve ayrıca eğer kanallar dar ise genişletiyor hgs den sonra hamiş kalma şansı artıyor

inşallah hayırlısı olur rahatlıycaksan yaptır tabi.bende her seferinde yaptırmak istedim hep erken dediler yada başka bişey çıktı kaldı.nasip değilmiş demekki.iyikide çektirmemişim.hayırlı sonuçlar alırsın inşallah.(hamile kalırsın bu ay inşallah o ayrı tabi)

aki no bebii ben kudurmadim ama ben de oyleyim her an esimle olmak istiyorum isten gelmesini camda bekliyorum odamizda pcte tv izliyoruz oyun aynarken bile esimleyim yaninda sevgi ask bu iste eslerimizi cok seviyoruz

yani rahim duvarlarımmı inceeeeeeeeeeeeeee

canım benim ki inceydi yumurtayı tutmuyordu diye verdi yuvarlak mavi bir plastikte hani menopoz ilaçları var ya onun gibi şekli 5 gün kullan sonra at dedi günde 2 tane kullandımovitrelle vurulduktan sonra kullandım

aki no bebii ben kudurmadim ama ben de oyleyim her an esimle olmak istiyorum isten gelmesini camda bekliyorum odamizda pcte tv izliyoruz oyun aynarken bile esimleyim yaninda sevgi ask bu iste eslerimizi cok seviyoruz

ya iyide ben bu kadar tamam seviyodumda bu kadarda aşırı değildim ya bazı kızlar hamimilelikte oluyomuş öyle diyolar ama bilmiyorum yani

canım benim ki inceydi yumurtayı tutmuyordu diye verdi yuvarlak mavi bir plastikte hani menopoz ilaçları var ya onun gibi şekli 5 gün kullan sonra at dedi günde 2 tane kullandımovitrelle vurulduktan sonra kullandım

evet yuvarlak doğum kontrol hapı gibi ama bana şimdi kullan dedi klomenle birlikte

cnm biz 7 ay olcak iste evleneli ama her gece aksam sporu yapmadan yatakta uyuyamayizkaydirigubbakcemile3 ben cok seviyorum sahsen esimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…