ya kızlar biraz öncede sordum ama gören olmadı sanırım bana dr. klomenle birlikte estrofem diye bir ilaç verdi bilen varmı ne için veriliyor?
ya kızlar biraz öncede sordum ama gören olmadı sanırım bana dr. klomenle birlikte estrofem diye bir ilaç verdi bilen varmı ne için veriliyor?
benim herşeyim düzgün 2 aydır klomen kullandım yumoşlar büyüyüncede ovitrelle vuruldumbu 2. ayım ama bu ay rahim duvarım inceydi diye hap kullandım ayın 3de regli olursam rahim filmi çektircam
üzgünüm canım yardımcı olamıyıcam ben böyle şeylerle uğraşmadığım için hiç bilmiyor
:jeyyar: söyle bakem sen neyle uğraşıyorsun ha
aki.no.bebii, beryal, bircan, leylem, meleksen, serra84, stelina, tombilibu, yaren35 merhaba minnoşlar
üzgünüm canım yardımcı olamıyıcam ben böyle şeylerle uğraşmadığım için hiç bilmiyor
:jeyyar: söyle bakem sen neyle uğraşıyorsun ha
heehh farklı ilgi alanlarım var xD xD kızlar ben kudurdum bu aralar vallahi kudurdum dşiyorum size tutun beni xD
ne kadardır istiyosunuz bebiş.çünkü banada 2.5 senedir bi türlü nasip olmadı hsg çektirtmek demek bi hayır varmış kendiliğimden bi ay kullandıgın ilaçla hamile kaldım.diyceğim biraz daha bekle istersen çektirtmek için.
heehh farklı ilgi alanlarım var xD xD kızlar ben kudurdum bu aralar vallahi kudurdum dşiyorum size tutun beni xD
o ne gı fisfisfis
o ne gı fisfisfis
ya bilmiyorum ya acayip derecede kocamın gelmesini 4gözle bekler oldum birden ne oldu bana bilmiyorumki hayır yanlış şeylerde yiyip içmiyorum ama bilmniyorum yani
yani rahim duvarlarımmı inceeeeeeeeeeeeeee
aki no bebii ben kudurmadim ama ben de oyleyim her an esimle olmak istiyorum isten gelmesini camda bekliyorum odamizda pcte tv izliyoruz oyun aynarken bile esimleyim yaninda sevgi ask bu iste eslerimizi cok seviyoruz
canım benim ki inceydi yumurtayı tutmuyordu diye verdi yuvarlak mavi bir plastikte hani menopoz ilaçları var ya onun gibi şekli 5 gün kullan sonra at dedi günde 2 tane kullandımovitrelle vurulduktan sonra kullandım
ya bilmiyorum ya acayip derecede kocamın gelmesini 4gözle bekler oldum birden ne oldu bana bilmiyorumki hayır yanlış şeylerde yiyip içmiyorum ama bilmniyorum yani
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 oh iyi iyi bu şevke devam hayat zor kocişleri elde tutmak gerek gözü dışarı kaçmasın tabi sizin gibiler varken imkan yok dışarı bakmaya kırmızıları giyinde bekle daha ateşi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?