Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

slm kızlar i geceler şöyle bi bakayım dedim gidicem hemen...arkadaşlar ben bu ara çitos arkadaşımızı göremiyorum varmı bilgisi olan acaba...

gizecim tamama sakin ol bak biz yanındayız geçti hepsikaydirigubbakcemile3 şaka yaptım canım kızmadın dimi

yok canım niye küseyim küsüpte yanlız bi başımamı kalayım
konuşuyom canım melek

hımmm melekçim valla çok sancın varsa ilaç falan kullan ağrın için dicem ne ağrısı olduğundan emin deyilim-tatlicadiarzu-

he vllla sana söylüyom canım beklemekten gözlerim yoruldu yafff:1shok:heeeee nasılsın canım yaaa ben bunalım odum biraz hehe:bbo:

bende öyleyim aynıyız desene bende bugün test yaptım negatif çıktı 15. günüm iğnenin erken yapmışın diyolar şimdi çıkmaz diyolar ama bilmiyorum olsaydı çıkardı heralde düşünüp saatlerce ağladım adetimede 3gün var artık onu bekliyorum inş olmam

gize cnm ya gecen okudum goodle de sabah ta deneyin diyo bebek yapmayi sabah spermler cok iyi kalitede olur mus aksam denedik sabah yine deniyelim dicem pasama yarinda tam yumurtlama zamani insallah forum sans getirir bu ay olur bebis

canım yaaa takma daha erken belki dicem ama ben kendimi bunalımdan kurtaramadımki sana yararım olsunkaydirigubbakcemile3

sumos cnm 15 gunde cikmiyo idrar testi unutma bak 18 gun gecsin diyolar kanka 3 gunde cikarda idrarda cikmiyo

gize cnm ya gecen okudum goodle de sabah ta deneyin diyo bebek yapmayi sabah spermler cok iyi kalitede olur mus aksam denedik sabah yine deniyelim dicem pasama yarinda tam yumurtlama zamani insallah forum sans getirir bu ay olur bebis

evet canım benim görümcem hemşireliği okuyo oda dedi özellikle saat 8gibi tabi ben ona düşünmediğimizi söylediğim için ilgilenmiyomuşum gibi yaptım hehehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…