Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

gize cnm ya gecen okudum goodle de sabah ta deneyin diyo bebek yapmayi sabah spermler cok iyi kalitede olur mus aksam denedik sabah yine deniyelim dicem pasama yarinda tam yumurtlama zamani insallah forum sans getirir bu ay olur bebis

ayyy inşallah uğurlu gelir sana canım dualarım seninle sümoşla niloş diloş vildoş escales kayra nilayla vede aklıma şuan isimleri gelmeyen bütün arkadaşlarla cnım hepimizle:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

bu ay insallah olcak ay kızlar bır gorsenız nasıl bornoz aldım patıklerı bıle var ayakabılar elbıseler londradan gelmeden hep aldım bazen onları cıkarıp duygulanıyorum gelmeden ingiltereden almistım sonra allamam dıye guzel oyle bebis istedikce naz yapiyo baksanşiza bize

eşimde öyle diyo neden erkenden yaptın diyo adetin geçtikten sonra yapman lazımdı diyo bence var diyo erken olduğu için çıkmadı diyo canım yaa yazık bana ne yapacağını şaşırdı şimdide uyuyo banada dediki sende biraz arkadaşlarınla konuş

allah razı olsun canım bende herkese dua ediyorum inş rabbim bizimde kucağımızı boş bırakmaz inş

inş canım özellikle üst üste yapmaya çalışın yumurtlama dönemin yaa ondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…