- 20 Mayıs 2009
- 4.703
- 3.540
- 373
- 42
işte bu vildoşum olmuşmu alkisalkisalkis
8 yaş 3 aylıkvildancığım senin bızdık kaç yaşında idi???
yok canım o charlize theronbirde vildancığım o resimdeki sen misin? merak ettim cnm.
inşallah cnm valla hamile kalmak için en önemli şey sıcak tutmakmış kendini zatenbende iyiyim canım bu aydan hiç ümidim yok artık kendi haline bıraktım yumurtlama dönemini de bıraktım ne zaman olursa hayırlısıyla ammaaaaann yaz geldi artık sıcaklarda hemen olurmuş bende fazla üstüne düşmeyim bakalım olur belki
amin de bana örmedi cnm yiğenine ördü-tatlicadiarzu-diloş çok güsel...Rabbim vildana giydirmeyi nasip etsin....
ne yapcan canım haklısın esasında ama yinede çok ağır işler yapmamaya çalışsaol cnm iyiyim çok şükür sen nasılsın opuyorumnanaktan
canım benim ev olsa iyi kaynanam geçen yün dökmüş hepsi elimden geçti anlarım biraz yün işinden
annemin evide sadece bana ait kocaman ev ölüyom temizleyene kadar
hayırlısıyla bi hamile kalsam en azından hamile der kimse iş beklemez ama şimdi bütün gözler bende
herkes benden bekliyo
o bebeğin yiyecek nasibi varmış cnm
herkes düşsün diye neler yapıyoda bebekler inadına düşmüyo
bizimkide sakınırsın düşer
keşke dikkat edebilsek cnm
ellerine sağlık dilnurcum harika olmuşş kız bende bebek battaniyesi örüyorum arkadaşıma bebeği olacak bitire bilirsen bende resmini çekeyimde bakın sizde çok güzle oluyor civciv resmi var üzerinde
hadi bakalım canım hayırlısı olsunkızlarrrrrrrrrrrrrrr nasılsınızzzzzzzzzzzzzzz bende iyiyim çok şükür kaydirigubbakcemile2 dün diyetisyene başladım çok mutluyum zayıflıcaam inşallah ve bebişimi daha kolay kollarıma alıcam :ecrin_bebek: o yaramazlıklar yapıcqak ben poposunu ısırıcamyaaa çok mutluyum ha bide endokrinoloji uzmanına gittim ilk bana bi sürü tahlliller yaptırdı beta hcg baktı ilk defa sonuçu tam 1 çıktı acaba diyorum yanına sıfırları koymayı unutmuş olabilirlermi kaydirigubbakcemile3 adetine kaç gün var dedi bende 3 gün var dedim ne dedi biliyonuzmu hiç yakında adet olacakmışın gibi gözükmüyo değerlerin bende ilk değerim 1 çıktı dedim ve benim içime bi kuşku düştü acaba geçmi döllendi benim yumoşcuk nette araştırdım öyle olan varmış adetini 4 geçmiş sonuç 2 çıkmış 2 gün daha gemiş idrardan bakmış silik bi çizgi belirmiş başka biriside demiş ona eczacı kalfasıyım bendede aynısı oldu geç döllenme olabilir dikkat et kendine gerçi benim adet günüm ayın 5 ne diyonuz fikirlerinizi paylaşırmısınız lütfeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :Saruboceq:
:1ninca::1ninca::1ninca::1ninca::1ninca: hepimiz saklandık bizi bulamazlar
dilnur çok güzell
diloş çok güsel...Rabbim vildana giydirmeyi nasip etsin....
ne güzel olmuş öle bizimde bebiş olunca bizede örecekmisin
ayyy canım eline sağlık ne kadar güzel yapmışsın harika olmuş :lepi:
kıs sen ne kadar beceriklisin maşallah
ayyy çok güzelmiiişşş eline sağlıkkkk
canım geç döllenme olabiliyor inşallah seninde öyle olmuştur escalesin öyle olmuştu umarım seninde öyledir birlikte halay çekerizkızlarrrrrrrrrrrrrrr nasılsınızzzzzzzzzzzzzzz bende iyiyim çok şükür kaydirigubbakcemile2 dün diyetisyene başladım çok mutluyum zayıflıcaam inşallah ve bebişimi daha kolay kollarıma alıcam :ecrin_bebek: o yaramazlıklar yapıcqak ben poposunu ısırıcamyaaa çok mutluyum ha bide endokrinoloji uzmanına gittim ilk bana bi sürü tahlliller yaptırdı beta hcg baktı ilk defa sonuçu tam 1 çıktı acaba diyorum yanına sıfırları koymayı unutmuş olabilirlermi kaydirigubbakcemile3 adetine kaç gün var dedi bende 3 gün var dedim ne dedi biliyonuzmu hiç yakında adet olacakmışın gibi gözükmüyo değerlerin bende ilk değerim 1 çıktı dedim ve benim içime bi kuşku düştü acaba geçmi döllendi benim yumoşcuk nette araştırdım öyle olan varmış adetini 4 geçmiş sonuç 2 çıkmış 2 gün daha gemiş idrardan bakmış silik bi çizgi belirmiş başka biriside demiş ona eczacı kalfasıyım bendede aynısı oldu geç döllenme olabilir dikkat et kendine gerçi benim adet günüm ayın 5 ne diyonuz fikirlerinizi paylaşırmısınız lütfeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :Saruboceq:
bana örmiyecen mi ağlarım bakkk senağlama senağlama mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben küstüm işteeeteşekkür ederim canlarım hepinize örcem hepinize opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
iklim tuanam uyarı aldıkya topiğe ondan:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?