yok dokunmadım ama çok sinirliyim çok korktu bendenkız vildan dokuma çocuğa ne olursun benim için birşey yapma lütfen kıyamam ben ona yaaa çoçuk o daha yaaa küçük bebe yaaa elleme tombişimi teyzesi kurban olsun onu yaradana elleme lütfenn
canım daha iyi ol inşallah bundan sonra da seni eskisi gibi görmek istiyoruz cnm alkisalkisalkisevt kızlar çok iyiyim gerçekten kendimi iyi hissediyorum....nerdeyse ohhh çekeceğim ya üzerimden bir yük kalktı......ne bileyim hamile kalmak istemiyormuydum acaba kızlar yaww...böyle bi tuhafım....neyse allah hayırlı evletlar sağlıklı evlatlar nasibetsin hepimize..kafaya takmakta yookk sallayın gitsin.....olacağı varsa olur....incir suyuna devam kızlar)))))))
kızlar meraba nasılsınız?ben hiç iyi değilim valla(
az evvel dr dan geldim klomene rağmen tek bi yumurta bile yok görünürde..dr 1 tane "ganol" diye iğne verdi.ilkini yaptı 1 hafta her sabah eşim yapıcak iğneyi karnımdan.ama nedir şimdi bu bilen var mı?daha önce kullanan oldu mu kızlar bu iğneyi yaa?çok mutsuzum,umudumu kaybediyorum galiba ben(
mrb canım klomen bendede işe yaramıyo drum menogon iğne vermiti banakızlar meraba nasılsınız?ben hiç iyi değilim valla(
az evvel dr dan geldim klomene rağmen tek bi yumurta bile yok görünürde..dr 1 tane "ganol" diye iğne verdi.ilkini yaptı 1 hafta her sabah eşim yapıcak iğneyi karnımdan.ama nedir şimdi bu bilen var mı?daha önce kullanan oldu mu kızlar bu iğneyi yaa?çok mutsuzum,umudumu kaybediyorum galiba ben(
evt kızlar çok iyiyim gerçekten kendimi iyi hissediyorum....nerdeyse ohhh çekeceğim ya üzerimden bir yük kalktı......ne bileyim hamile kalmak istemiyormuydum acaba kızlar yaww...böyle bi tuhafım....neyse allah hayırlı evletlar sağlıklı evlatlar nasibetsin hepimize..kafaya takmakta yookk sallayın gitsin.....olacağı varsa olur....incir suyuna devam kızlar)))))))
evt kızlar çok iyiyim gerçekten kendimi iyi hissediyorum....nerdeyse ohhh çekeceğim ya üzerimden bir yük kalktı......ne bileyim hamile kalmak istemiyormuydum acaba kızlar yaww...böyle bi tuhafım....neyse allah hayırlı evletlar sağlıklı evlatlar nasibetsin hepimize..kafaya takmakta yookk sallayın gitsin.....olacağı varsa olur....incir suyuna devam kızlar)))))))
boşver çocuk o daha güzellerini alırsınız canım benimmÇok üzgünüm çoook kız daha dün dedimki bu kotun çok güzel sana çok yakışıyo dedim
svitide yeniydi oda çok güzeldi
dövmedim ama çok sinirliyim şimdi valla kendi kendimi yiyom
bitane soytarı arkadaşı var bu yine onunla oturmaya başlamış kız iyice zıvanadan çıkıyo ne zaman o kızla oturmaya başlasa
ellerinide hep boyamış
neyseki tayin gidiyolar sınıftan gidecek soytarı kötükedihüso
kız zamanında biz neler yaptık kimbilir ben hiç unutmuyorum annemin bizim arkamızdan süpürgeyle koşturduğu günleri zavallı kadın abimle benim aramda bir yaş var ikimiz birden yapmadığımız kalmazdıyok dokunmadım ama çok sinirliyim çok korktu benden
korksaki ne yine yapıyo yine
adamın işi ne o batıracak ben temizliycem
o yırtacak kıracak babası alacak :1closedeyes:
canım daha iyi ol inşallah bundan sonra da seni eskisi gibi görmek istiyoruz cnm alkisalkisalkis
cnm bendede yumurta oluşmadığı oluyodu o zaman klomenin dozunu arttırıyodu dr
ganol galiba yumurta oluşturmak için bi iğne tam bi bilgim yok ama
güle güle cnm görüşürüzhoşgeldin gülüm..ben çıkıyorum...ne yapalım...artık ya akşama girerim yada yarın görüşürüz...
HEPİNİZİ ÖPTÜM ANACIĞIM.... :1ninca::1ninca::1ninca: sırnaşık şeysırnaşık şey
ya kızma çocuğ boşver gülüm yaa
çıkıonmu tamam cnm grşrz öpkaydirigubbakcemile5
tamma cnaım hadi görürşüzkızçalarım ben kaçıyım eşim geldi öpüom sizleri yaprak dökümünden sonra görüşürüzz byy
aboooww koltuklarıma hele bi yapsınboşver çocuk o daha güzellerini alırsınız canım benimm
benim kuzenimin kız koltuklara halılara her yere oje dömüş çıkarıncaya kadar canı çıkmış kızın ama ne yapacak çoçuk o olur böyle şeylerrr
güle güle cnm görüşürüz Şenizkızçalarım ben kaçıyım eşim geldi öpüom sizleri yaprak dökümünden sonra görüşürüzz byy
kız zamanında biz neler yaptık kimbilir ben hiç unutmuyorum annemin bizim arkamızdan süpürgeyle koşturduğu günleri zavallı kadın abimle benim aramda bir yaş var ikimiz birden yapmadığımız kalmazdı
güle güle cnaımm görürşüz kendine iyi bak byyEvet vİldancıĞım daha gÜzellerİnİ alırsın cnm.
Kızlar bulamaım okİŞİnİn gÖndersİnİ gerÇekten ondan sonrakİler sİlİndİ sanırım...neyse ben Çıkıyorum ÖpÜldÜnÜz...zaten bİrİnİ İŞyerİnde beklerken 1 saat geÇ kaldım.....
ÖpÜyorum sİzİ kİb. Hay. AkaŞmlar...
kızlar meraba nasılsınız?ben hiç iyi değilim valla(
artık bu başlığı asla tıklamam.bişey sordum yazdıığım soruyu bile sayfaların yoğunluğundan bulamıyorum,kaldı cvbına bakayım,
birbirlerine hal hatır soran şu an yaptığı şeylerden bahseden arkadaşlar sizin msn ya da tlf yok mu,sitenin konu başlığıın yazılanlarla muhabbetlerle hiç alakası yok keşke sohbet sitelerinde yazıssanız.
kusurabakmayın.anlayışınız için teşekkürler..
beni güldürdün yaa allah senide güldürsün canım yaaaboooww koltuklarıma hele bi yapsın
hele bi halıma leke yapsın kötükedihüso
güle güle cnm görüşürüz Şeniz
ayy evet yaa bende çok fenaydım sırnaşık şey
neyse güldürdün beni
bu eski hatıralar koz olarak bi kenarda dursun bidaha sişnirlenirsem hatırlar sinirlerime hakim olurum sırnaşık şey
ayy kesin bu yapmıştır terbiyesiz şikayet etti ondan oldu kesin neslihan haklıymışş ayıp ama herkese yakınlık gösteriyoruzişte o meşhur mesaj ben buldum
beni güldürdün yaa allah senide güldürsün canım yaa
hem öyle böyle değil kızın koltuk takımları krem reng sen al kırmızı ojeyi bir güzel bütün koltukları boya sonrada halıyı boya ağlaya ağlaya bir gün boyunca çıkaracam diye uğraşmış en son kayın valdesi gelmiş birlikte hem ağlamışlar hem silmişer ama çok komik yaa daha küçük kız 3 yaşında aklı ermiyor garibimin 10 kutu aseton dökmüşler üzerine :roflol::roflol::roflol:
valla canım omu yaptı yoksa güncellememi yapıyolar bilemem de biz buyuz bizi böyle kabul edemeyen gelmesinayy kesin bu yapmıştır terbiyesiz şikayet etti ondan oldu kesin neslihan haklıymışş ayıp ama herkese yakınlık gösteriyoruz
ben geldim :asigim:
valla canım omu yaptı yoksa güncellememi yapıyolar bilemem de biz buyuz bizi böyle kabul edemeyen gelmesin
kimseyi zorla çağırmıyoruz
hoşgeldin cnm Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?