kizlar ben kaciyorum kayin validemle gezmeye gidicez akrabalara birinin bebeigi olmusta
hoscakalin kizlar size bol sohbetler
saolun arkadaşlar darısı isteyenlerin başına inşallah...şimdi 1 kese var onun haricinde 2 tane daha karartı gördü eğer o tane karartıda keseyse 3 tane var demektir.haftaya tekrar çağırdı...
canım sende pko varmı soğan suyu kullanıyorsun eğer varsa muhakkak iç faydasını görürsün ewet tadı ve kokusu iğrenç ama bebişler bize malesef kolaylıkla gelmiyor yerimseniben
dr um ufak ufak kistler var dedi ama onemsemedi
cnm gayret etmeye calisiyorum ama istifra edicem cnm
canım ben burnumu tıkar bir solukta içerdim çay içer gibi içersen mideni bulandırır ardındanda meyve yerdim kaydirigubbakcemile3
ewet canım iç eveli ALLAH sonrada soğan suyu sayesinde adetlerim düzene girdi ve bebiş sahibi oldum şifa ALLAHtan belki sanada faydası olur
canım aynı şeyi sabah hlymmste sormuştu bende özetliyim dedim sana önce soğan kürünü kullan kistlerin için sonra yumurtlamak için incir kürünü denekızlar bana akıl verin eşim sagon kürü iç diyor bana ama tadı cok kötüdür onun tahmin edebiliyorum ama incir kürü daha iidir onu yapsam olmazmı 2sini birden mi içmek gerekiyor.
Sağolun kızlar... Manyak gibiyim. Görseniz. Beklemiyordum hiç böyle birşey... Eşimde iyi değil.. şu cuma saati allah hepimizin dualarını kabul etsin...
çitoscum cok sagol cnm ama bende kist yok adetlerimde düzenli sadece tek problem bebiş için kullanmam gerek o zaman incir kürünü kullanayım dimi yada anlamamışmıyım yine kızma sakın :)
kızlar ben çıkıyorum hepinize hayırlı cumalar kendinize iyi bakın öptüm...
kızlar ben çıkıyorum hepinize hayırlı cumalar kendinize iyi bakın öptüm...
tmm cnm cok tşkr ederim bişey daha sorsam kaç gün ve ne zaman kullanılır bi bilginin varmı acaba utanıyorum artık cok soru sordum ama kusura bakma :)
kızlar bende çıkıyorum şimdilik.sonra görüşmek üzere...
citosum ben dönene kadar diğer kızlarda gelir inşallah
citosumu yalnız bırakmayınklava:
sen ne zaman gideceksin alışverişe..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?