Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

sen tedavi gördünmü hiç düşüğün felan oldumu umutlandırmak istemem ama hsg den sonra kolay hamle kalınabiliniyomuş öyle duydum ama ben kalamadım :1ninca:

canım tedavim sadece doktorum bikaç ilaç verdi olmadı sonra artık dediki gel bi hsg çekelim içimiz tam rahat etsin dedi ama hsgyi 19 martta çektik 29 martta işte bu kanama oldu

çalışyoda geç olgunlaşıyolar o yüzden hapla yada iğneyle düzgün zamanında olgunlaşıp çatlamasını sağlıyolar çatlatma iğnesinden sonrda normal ilişki veriliyo ben 2 hamileliğimede öyle kaldım ilki 2 aylık ikincisi 1 bucuk aylık düştü senağlama

ahhh canım çok zor olmuştur senin için çok üzüldümm inş bu sefer bebeğini sağ sağlim kucağına alırsın

ilaçlarının adı neydi belki hsg den kaynaklanmış olabilir kanaman benimkide düşükten sonraki düzensizliktir diye düşünğyorum aslında umutlanmak istemiyorum sonra umutsuz olmak çok kötü ben bunu çok yaşadım çünkü 6 yıldır uğraşıyoz ilk yıllarda çok yıkılıyodum ama artık ayaktayım yıkılmıyorum

çok kötü gerçektende ben de çok yaşadım hiç kimse bizi anlayamaz ki herkes kafana takma olur stresten bilmem neden diyo ama hiç kimse yaşadıklarımızı anlamıyooo

nasrettin hocanın fıkrası misali ağaçtan düşenin halinden ançak ağaçatan düşen anlar sen kaç yıldır uğraşıyon inşallah hamileisndir canım

evet canım çok güzel trabzonumuz dünde köyümüze gitmiştik oralar bi başka güzel ya menekşeler açmış finduklar yeşillemiş oh oh oh kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

gönderimmi bi kaç resim dicektim bi an msnde olduğumuzu zannettim istersen msn mi veriim ordan daha rahat görüşürüz güzel trabzonumuzun meşhur uzungöl fotolarındanda yollarım sana

pancuben ve sessizdenizde gelmişler hoş gelmişsiniz kızlarrrrrrrrr gelin gelin kaydirigubbakcemile

Back
X