Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

günaydın tombul kuşum nohutumun annesi biz fındıkla çok iyiyiz teyzesi sende iyisindir inşaalahkaydirigubbakcemile5

sanada günaydın hakcam boşver geçmişi biz geleceğe bakalım oku oku bitmiyor geçmiş sen nasılsın hayatım iyisiniz dimi :CüvCüv:

canım evet oku oku bitmedi vallaha maaşallah nazar değmesin:nazar:
iyiyiz canım haftaya gidicez doktora kısmetse.heyecenla bekliyorum.

escales canım biz iyiyiz sen nasılsın? güzel haberlerini bekliyoruz:teytey:

inşallah be canım bende tık yok daha onu bırak bir belirtisi bile yok kafam çok karışık anneme söyledim annem erken yapmışsın biraz bekleseydin dedi ama şu belirsizlik varya beni germeye başladı. bide eşimin tarafı bebiş istiyor görseniz hallerini şaşarsınız. artık bizde eşimle biz istemiyoz falan diyoruz.

günaydın tombul kuşum nohutumun annesi biz fındıkla çok iyiyiz teyzesi sende iyisindir inşaalahkaydirigubbakcemile5

sanada günaydın hakcam boşver geçmişi biz geleceğe bakalım oku oku bitmiyor geçmiş sen nasılsın hayatım iyisiniz dimi :CüvCüv:
iyiyiz canım kahvaltı yaptık babamızı işe yolladık şimdi teyzelerimizi ziyarete geldik.

beryalim öğleden sonra dışarı çıkabilirsem alcam
hayırlı haberlerle gel inşallah canım

günaydın kızlar nasılsınız?güzel bir gün olması dileğiyle...

geçmişi okuyayım dedim kafamçokkarıştı maaşallahı var topiğimizin okuyamadım hepsini...bu arada 2000 li sayfaya az kaldı yeni bir sayfa mı açılacak tekrar acaba?

günaydın canım nasılsın bebiş nasıl.biz çok iyiyis teyzesi.

inşallah be canım bende tık yok daha onu bırak bir belirtisi bile yok kafam çok karışık anneme söyledim annem erken yapmışsın biraz bekleseydin dedi ama şu belirsizlik varya beni germeye başladı. bide eşimin tarafı bebiş istiyor görseniz hallerini şaşarsınız. artık bizde eşimle biz istemiyoz falan diyoruz.

canım sen pozitif düşün..herşeyin hayırlısı...isterler tabi ama elden gelen birşey yok Allahım vakti ve zamanını biliyor. Allahım hayırlısını versin canım. sende inşallah güzel haberler veririsin bize:1hug:

galiba öyle oldu canım ya ne bileyim bide göğsümün kenarlarından sanki biri iğne batırıyr bide ondan olsa gerek gece ha bire test yapıyordum rüyamda.
canım sen firtlenmişin oyüzden görmüşündür inşaalah test sonuçların hayırlıdır cnm bebişin gelmiştir umarım:Saruboceq:

iyiyiz canım kahvaltı yaptık babamızı işe yolladık şimdi teyzelerimizi ziyarete geldik.

hayırlı haberlerle gel inşallah canım

günaydın canım nasılsın bebiş nasıl.biz çok iyiyis teyzesi.

iyiyiz teyzesi özledik sizleri bakalım teyzelerimiz neler yapıyor dedik...
dün hava burada çok güzeldi tam bir bahar havası. kısa kollularla dolaşıyordu insanlar. bugünde yağmurlu zaten belliydi yağmur sıcağı diyordu herkes.orada hava nasıl?

allah hayırlsını versin canım ya bide korkuyorum kis falan olursa o yüznde olmuyorsam diye anlıyacağınız milyon tane tilki dolaşıyor beynimde hepsininde kuyruğu birbirine deymiyor

kılzar ben bu arada sessizdeniz yazmıştı galiba elma sirkesi bal meselesini onu yapmaya başladım dün ve bugün sabah içtim

iyiyiz teyzesi özledik sizleri bakalım teyzelerimiz neler yapıyor dedik...
dün hava burada çok güzeldi tam bir bahar havası. kısa kollularla dolaşıyordu insanlar. bugünde yağmurlu zaten belliydi yağmur sıcağı diyordu herkes.orada hava nasıl?

canım burda hava çok güzel.dün de güzeldi. hadi gel gezelim bebişlerle :ecrin_bebek::ecrin_bebek:
teyzesi biz nohutumla resim çekildik tek resmim yeni..profilime bak resmimize nohutta göbişimde.:roflol:

saracım dün yazmışsın geçmişe şöyle bir göz attım. canım inşallah en yakın zamanda aramıza dönersin,özletme kendini. kendine iyi bak. güzel haberlerini bekliyoruz...

canım burda hava çok güzel.dün de güzeldi. hadi gel gezelim bebişlerle :ecrin_bebek::ecrin_bebek:
teyzesi biz nohutumla resim çekildik tek resmim yeni..profilime bak resmimize nohutta göbişimde.:roflol:

canım ne güzel olurdu tamam geliyoruzkaydirigubbakcemile4
çok güzel çıkmışsınız canım.yesin onu teyzesi. inşallah bebişini kucağındada görürüz sağlıkla:Saruboceq:buradan paylaşırız kısmetse bebişlerimizin fotoğraflarını.

kızlar sizlerdende güzel haberler bekliyoruz hayırlısıyla mendiller hazır:teytey::dance::teytey:

Back
X