hayırdır gülüm niçin uyuyamadın test sonuçlarınımı kafaya taktın:teselli:
galiba öyle oldu canım ya ne bileyim bide göğsümün kenarlarından sanki biri iğne batırıyr bide ondan olsa gerek gece ha bire test yapıyordum rüyamda.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırdır gülüm niçin uyuyamadın test sonuçlarınımı kafaya taktın:teselli:
günaydın tombul kuşum nohutumun annesi biz fındıkla çok iyiyiz teyzesi sende iyisindir inşaalahkaydirigubbakcemile5
sanada günaydın hakcam boşver geçmişi biz geleceğe bakalım oku oku bitmiyor geçmiş sen nasılsın hayatım iyisiniz dimi :CüvCüv:
escales canım biz iyiyiz sen nasılsın? güzel haberlerini bekliyoruz:teytey:
iyiyiz canım kahvaltı yaptık babamızı işe yolladık şimdi teyzelerimizi ziyarete geldik.günaydın tombul kuşum nohutumun annesi biz fındıkla çok iyiyiz teyzesi sende iyisindir inşaalahkaydirigubbakcemile5
sanada günaydın hakcam boşver geçmişi biz geleceğe bakalım oku oku bitmiyor geçmiş sen nasılsın hayatım iyisiniz dimi :CüvCüv:
hayırlı haberlerle gel inşallah canımberyalim öğleden sonra dışarı çıkabilirsem alcam
günaydın kızlar nasılsınız?güzel bir gün olması dileğiyle...
geçmişi okuyayım dedim kafamçokkarıştı maaşallahı var topiğimizin okuyamadım hepsini...bu arada 2000 li sayfaya az kaldı yeni bir sayfa mı açılacak tekrar acaba?
inşallah be canım bende tık yok daha onu bırak bir belirtisi bile yok kafam çok karışık anneme söyledim annem erken yapmışsın biraz bekleseydin dedi ama şu belirsizlik varya beni germeye başladı. bide eşimin tarafı bebiş istiyor görseniz hallerini şaşarsınız. artık bizde eşimle biz istemiyoz falan diyoruz.
canım sen firtlenmişin oyüzden görmüşündür inşaalah test sonuçların hayırlıdır cnm bebişin gelmiştir umarım:Saruboceq:galiba öyle oldu canım ya ne bileyim bide göğsümün kenarlarından sanki biri iğne batırıyr bide ondan olsa gerek gece ha bire test yapıyordum rüyamda.
iyiyiz canım kahvaltı yaptık babamızı işe yolladık şimdi teyzelerimizi ziyarete geldik.
hayırlı haberlerle gel inşallah canım
günaydın canım nasılsın bebiş nasıl.biz çok iyiyis teyzesi.
kılzar ben bu arada sessizdeniz yazmıştı galiba elma sirkesi bal meselesini onu yapmaya başladım dün ve bugün sabah içtim
iyiyiz teyzesi özledik sizleri bakalım teyzelerimiz neler yapıyor dedik...
dün hava burada çok güzeldi tam bir bahar havası. kısa kollularla dolaşıyordu insanlar. bugünde yağmurlu zaten belliydi yağmur sıcağı diyordu herkes.orada hava nasıl?
günaydın kızlarrrrrr nasılsınız.inşallah bugünde bi hamile çıkarr.
günaydın canım nasılsın
canım burda hava çok güzel.dün de güzeldi. hadi gel gezelim bebişlerle :ecrin_bebek::ecrin_bebek:
teyzesi biz nohutumla resim çekildik tek resmim yeni..profilime bak resmimize nohutta göbişimde.:roflol:
inşallah canım birimizden biri hamile haberileri getirir inşallah bu arada hoşgeldin şekercimgünaydın kızlarrrrrr nasılsınız.inşallah bugünde bi hamile çıkarr.
zayıflamak için canımo ne için canım?
GÜnaydınnn bayanlar nasılsınız bugÜn