Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

nilüfer aşağıda gözüküyordun nerelerdesin yazmıyorsun. nasıl gidiyır incir kürü? içiyorum diye yazmıştın devam ediyorsun değil mi?

inşallah canım birimizden biri hamile haberileri getirir inşallah bu arada hoşgeldin şekercim

zayıflamak için canım

günaydın şekercim biz iyiyiz sen nasılsın bakem.

canım dur bakalaım sen şu sonucunu bir al inşallah hamilesindir,doğumdan sonra zayıflarsın artık.

hakcacım sen neler yaptın cnm kaçgündür topişi ihmal ettin sengözlerimebaksanab

iyiyim beryalcimm saoll işyerindeyim ama evde olmak istiyorumm sıkıldım çalışmaktan.siz çalışıyomusunuz kızlar

gğnaydın derya hg...ben çalışmıyorum evdeyim. çalışanlar evde oturmayı özlüyorlar, çalışmayanlara acaba bizde çalışsak mı diyorlar. bende 3 sene yönetici sekreterliği yapmıştım. evde oturmaya başlayınca baya zor gelmişti ama şimdide alıştık evde oturmaya.

canım dur bakalaım sen şu sonucunu bir al inşallah hamilesindir,doğumdan sonra zayıflarsın artık.

ne bileyim canım ben pek umutlu değilim bir arada böyle olmuştu 2 ay olmadım kaç defa test yaptık negatif çıkmıştı bellide olmaz oda olabilir.

hakcacım sen neler yaptın cnm kaçgündür topişi ihmal ettin sengözlerimebaksanab

yok canım ihmal eder miyim hiç... dün sabah girdim sanada yazmıştım virüs meselesine girmedim havada güzeldi dışarı çıktım eşimin yanına uğradım. bugünde hemen pc başına geçtim özlüyorum sizleri girmeyincede aklım burada kalıyor. buralardayım yani ihmal ettiğimden değil :1hug::1hug:

kızlar ben size bir şey sorcam ben bebiş istediğimden bu yana folıc plus içiyorum onun bir zararı yok değilmi tabi ben bunu doktordan almadım bebiş isteyen herkes bir kaç ay önceden içiyormuş bebişe hazırlık olsun diye dediler bana

kızlar ben size bir şey sorcam ben bebiş istediğimden bu yana folıc plus içiyorum onun bir zararı yok değilmi tabi ben bunu doktordan almadım bebiş isteyen herkes bir kaç ay önceden içiyormuş bebişe hazırlık olsun diye dediler bana

yok canım hiçbir zararı yok,faydası var bebişe...hamile kalmadan 3 ay önce içmeye başlayın diyor doktorlarda.

bence tadını çıkar evde oturmanın.çalışmakta güzel ama bi yerden sonra helede evliysen zor oluyo ya.evimde olmak istiyorum daha çok ilgilenmek istiyorum evimle eşimle.

citosum okyanus ve vildan nerede? vildan dün girmişte,okyanusu göremedim.gözümden mi kaçtı acaba?

bence tadını çıkar evde oturmanın.çalışmakta güzel ama bi yerden sonra helede evliysen zor oluyo ya.evimde olmak istiyorum daha çok ilgilenmek istiyorum evimle eşimle.

haklısın canım çalışınca öyle. Allah sağlık versinde çalış,herşey oluyor,belkide evde otursan çalıştığın günleri ararsın.

yok canım ihmal eder miyim hiç... dün sabah girdim sanada yazmıştım virüs meselesine girmedim havada güzeldi dışarı çıktım eşimin yanına uğradım. bugünde hemen pc başına geçtim özlüyorum sizleri girmeyincede aklım burada kalıyor. buralardayım yani ihmal ettiğimden değil :1hug::1hug:
yaa ewet dün virüs dedikodusu vardı ben girdim bişicik olmadı :1closedeyes:
ohh iyi etmişin tatlım gezmekle dün hava çok güzeldi ama bugün yağmur var :delphin:

inşallah canım inşallah sen hayırlısı diye dua et:1hug:

bende aynısını diliyorum canım herşeyi sıkıntıya vurdum hayatımda artık ban ders oldu bunu asla sıkıntıya vurmıycam olsun olsun diyede tutturmuycam allah bir şekilde birgün vericek belki bu ay olmaz gelecek aya olur yada ne bileyim seneye veriri allah yeterki eli ayağı sağlam sağlıklı bir bebiş versin bu arada bu dilek hem kendime hem hepinize canlarım

yaa ewet dün virüs dedikodusu vardı ben girdim bişicik olmadı :1closedeyes:
ohh iyi etmişin tatlım gezmekle dün hava çok güzeldi ama bugün yağmur var :delphin:

umarım olmamıştır. bende girmedim korkudankaydirigubbakcemile3
burada yağmur şimdi azaldı hatta durdu sanırım. ama sabah gök gürültüsü,şimşek baya kötüydü. hatta saati yalnış mı ayarlamışım erken saate diye düşündüm havada baya kapalıydı yani.

citosum okyanus ve vildan nerede? vildan dün girmişte,okyanusu göremedim.gözümden mi kaçtı acaba?
canım dün bende göremedim okyanusu o artık bizi unuttu örgü sevdasında artık bebişine hazırlık yapıyo bizde öğrensekte cinsiyetini ona göre bende başlıycam alışverişe sen nezaman öğrencen tatlımsositososito

yok canım hiçbir zararı yok,faydası var bebişe...hamile kalmadan 3 ay önce içmeye başlayın diyor doktorlarda.
tamam ozaman buna sevindim bide zararı falan olurda eşim bana kızıyor içme neden içiyorsun bide zararı olur falan diyede birde ben akşamları toplu içiyorum yatağımın başında yani onun bir zararı olurmu
o konuda çok ama çok haklısın canım hiç bir işi tam bitiremiyorsun birgünün var eşinlemi evlemi yada ne bileyim dışarı çıkıp gezesinmi bazen bende bunalıyorum
escales bende içiyorum faydası var zararı yok.hamile kaldıktan sonrada bikaç ay içiliyormuş folic plus.

tamam canım saolasın

Back
X