Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah canım birimizden biri hamile haberileri getirir inşallah bu arada hoşgeldin şekercim
zayıflamak için canım
günaydın şekercim biz iyiyiz sen nasılsın bakem.
iyiyim beryalcimm saoll işyerindeyim ama evde olmak istiyorumm sıkıldım çalışmaktan.siz çalışıyomusunuz kızlar
canım dur bakalaım sen şu sonucunu bir al inşallah hamilesindir,doğumdan sonra zayıflarsın artık.
hakcacım sen neler yaptın cnm kaçgündür topişi ihmal ettin sengözlerimebaksanab
ne bileyim canım ben pek umutlu değilim bir arada böyle olmuştu 2 ay olmadım kaç defa test yaptık negatif çıkmıştı bellide olmaz oda olabilir.
kızlar ben size bir şey sorcam ben bebiş istediğimden bu yana folıc plus içiyorum onun bir zararı yok değilmi tabi ben bunu doktordan almadım bebiş isteyen herkes bir kaç ay önceden içiyormuş bebişe hazırlık olsun diye dediler bana
bence tadını çıkar evde oturmanın.çalışmakta güzel ama bi yerden sonra helede evliysen zor oluyo ya.evimde olmak istiyorum daha çok ilgilenmek istiyorum evimle eşimle.
yaa ewet dün virüs dedikodusu vardı ben girdim bişicik olmadı :1closedeyes:yok canım ihmal eder miyim hiç... dün sabah girdim sanada yazmıştım virüs meselesine girmedim havada güzeldi dışarı çıktım eşimin yanına uğradım. bugünde hemen pc başına geçtim özlüyorum sizleri girmeyincede aklım burada kalıyor. buralardayım yani ihmal ettiğimden değil :1hug::1hug:
inşallah canım inşallah sen hayırlısı diye dua et:1hug:
yaa ewet dün virüs dedikodusu vardı ben girdim bişicik olmadı :1closedeyes:
ohh iyi etmişin tatlım gezmekle dün hava çok güzeldi ama bugün yağmur var![]()
canım dün bende göremedim okyanusu o artık bizi unuttu örgü sevdasında artık bebişine hazırlık yapıyo bizde öğrensekte cinsiyetini ona göre bende başlıycam alışverişe sen nezaman öğrencen tatlımsositosositocitosum okyanus ve vildan nerede? vildan dün girmişte,okyanusu göremedim.gözümden mi kaçtı acaba?
tamam ozaman buna sevindim bide zararı falan olurda eşim bana kızıyor içme neden içiyorsun bide zararı olur falan diyede birde ben akşamları toplu içiyorum yatağımın başında yani onun bir zararı olurmuyok canım hiçbir zararı yok,faydası var bebişe...hamile kalmadan 3 ay önce içmeye başlayın diyor doktorlarda.
o konuda çok ama çok haklısın canım hiç bir işi tam bitiremiyorsun birgünün var eşinlemi evlemi yada ne bileyim dışarı çıkıp gezesinmi bazen bende bunalıyorumbence tadını çıkar evde oturmanın.çalışmakta güzel ama bi yerden sonra helede evliysen zor oluyo ya.evimde olmak istiyorum daha çok ilgilenmek istiyorum evimle eşimle.
escales bende içiyorum faydası var zararı yok.hamile kaldıktan sonrada bikaç ay içiliyormuş folic plus.