• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

neyse ben kaçtım arkadaşlar hoşçakalın görüşmek üzere
sanada güle güle cnm yine gel özletmeŞeniz:a015:

evet canım arada oluyor ama çok değil. hatta doktor hap verdi ama kullanmıyorum çok kötü olmadıktan sonra kullanmam sanırım.
ben dedim doktora normal dedi ilaç vermedi banafisfisfis
neyse cnm bende kahvaltımı edicem daha öğleden sonrada misafirim gelicek ben ara ara bakarım sizlere iyi muhabetler canlarım:içelim:

1005124u.jpg
10 günlük

maaşallah canım o zamandan belliymiş ne kadar tatlı olacağı kızının.Allah bağışlasın canım.

sanada güle güle cnm yine gel özletmeŞeniz:a015:

ben dedim doktora normal dedi ilaç vermedi banafisfisfis
neyse cnm bende kahvaltımı edicem daha öğleden sonrada misafirim gelicek ben ara ara bakarım sizlere iyi muhabetler canlarım:içelim:

bende içmiyorum zaten arada oluyor ya çok sık değil.

afiyet olsun yediklerin serdarımıza yarasın. kolay gelsin.

ayy burda çook tatlı ya nasıl belliii bebişşşş....
vildancım allah size uzun ömürler versin canım çok güzel bir albüm yapmışsın..bende yapacağım yarından itibaren biriktireyim bunları tatlışş...geçen haftaki bişiye benzemiyodu zaten...sağol tatlımmm
rica ederim tatlışım
bende daha çok döküman varda hepsini ekleyemiyomsırnaşık şey
görmemişin biri hamile kalmış herşeyi saklamış
test kitlerini bile:roflol::roflol:
maaşallah canım o zamandan belliymiş ne kadar tatlı olacağı kızının.Allah bağışlasın canım.

saol hakca teyzesi Şeniz

kısssss ta nezaman slm verdim hala tık yok sende unuttun beni unut bakalımmm küstüm bende....

gerçektenmiiiiii((((((((((((ay hiç görmedim tatlım yaa kusura bakma taze annişim..nasılsın bende ultrason resimlerine dalmışım...
napıyosun sevgicim nasıl gidiyor hamişlik canım..benim hiç bi rahatsızlığım yok hala..sende ultrason resmini eklesene canım yapabilirsen..ilk kese resmini canımcım

yeb geçmiş olsun cnm sanada oğlunada
TEŞEKKÜR EDERİM CANIM
bebişim iyi canım ..acayip uyku yapmaya başladı minnoşum...dün içim uyudu akşam 11 de artık kamyon çarpmış gibiydim herkez yat yat diye baskı yaptı evde yattım bende..yarın görmeye gideceğiz teyzoşşuuu...işallahh kalbini ptır pıtır duyacağız...:lepi:
Aman iyi olsunlar uykulu olman çok normal bende öyleydim 7 de uykum gelirdi
ayyy sizin bugüzel hamilelik duygularınızı paylaştıkça içim bituhaf oluyor duygulanıyorum.Acaba bende eşime hamile olduğumu söyleyebilecekmiyim, acaba oda ben hamile olunca böyle dikkat edecekmi nebilim bu duyguları inşallah hepimiz yaşarız :Saruboceq:
İnşallah kalırsın ve tadarsın bu duyguyu
ah keşke bende hamile kalsam :(

İnşaallaaaaah

kızlar bende çıkıyorum kahvaltı yapacam
resim boyutu küçültmekle....upload etmekle...eklemekle o kadar meşguldümki ne gelene hoşgeldin diyebildim nede gidene güle güle diyebildim kızlar kusura bakmayın
yarın belki görüşürüz
görümcem bizde kalacak o oturur başına nişanlısıyla aşna fişna eder msn de bana sıra gelmez sanırım :roflol:

kızlar bende çıkıyorum. Görüşmek üzere...güzel haberler almak dileğiyle...
güle güle canım benim
kızlar bende çıkıyorum kahvaltı yapacam
resim boyutu küçültmekle....upload etmekle...eklemekle o kadar meşguldümki ne gelene hoşgeldin diyebildim nede gidene güle güle diyebildim kızlar kusura bakmayın
yarın belki görüşürüz
görümcem bizde kalacak o oturur başına nişanlısıyla aşna fişna eder msn de bana sıra gelmez sanırım :roflol:
oho desene sen zor girersin bugün gülüm hadi kolay gelsin sana bu arada senin bebiş çok ama çok tatlı allahtan dileğim en yakın zamanda ikinci tatlı bebişini görmeyi nasip eder sana yüce yaradan
canım allah sanada tattırsın anneliği
hepinixze kızlar inşallah:saruboceq:
amiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnn

söyleyeceksin tabi canım aaa neden söylemeyeceksin..allahın izniyle olacak işallahh...ama sende umutlu ol..illa olacak ama uygun zamanı tez zaman olsun işallahh...moral bozup umudunu kaybedersen herşeyini kaybetmiş olursun canım..

moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum.Az öncede telde bir hasta yakınına sinirlenip bağırdım,sonrada sinirden ağlamaya başladım.işyerinde arkadaşlar sakinleştirdi neden böyle oldum anlayamadım.Galiba bu aralar çok kafama taktım senağlama

beryalim nohutun bütün kızları öpüyor benim kız kıskanır yalnız ne yapıcazkaydirigubbakcemile3
yok kızzz kıskanmasın benim oğlan hepsine yetişir walla kaydirigubbakcemile3
bebişim iyi canım ..acayip uyku yapmaya başladı minnoşum...dün içim uyudu akşam 11 de artık kamyon çarpmış gibiydim herkez yat yat diye baskı yaptı evde yattım bende..yarın görmeye gideceğiz teyzoşşuuu...işallahh kalbini ptır pıtır duyacağız...:lepi:
canım yat uyu sen .dinlenmene bak.bebiş uyumak istiyo annesi.
herkese günaydın arkadaşlar nasılsınız ne varne yok sizleri çok özledim hepinizi çoook öpüyorum canlarım benim beni unutmadınız dimi
günaydın canım .unuturmuyus kızzz
kızlar hepinize iyi sohbetler iyi günler diliyorum ben çıkıyorum daha sonra yine gelirim görüşürüz
güle güle tatlım:a015:
hihihi))))))))benimkide öyle anacım 37 sinden sonra baba olcak pek heyecanlı)))))
durmadan ultrason resmine bakıyo ben bundan bişi anlamadım diyip duruyo)))sabah işe gelirken yine konuştuk hatta bu doktor bize bişi göstermedi acele acele diyor))))bakalım yarını iple çekiyoruz)))
ayy ne yapsın kız adamlar heyecanlanıyolar.benim eşimde öle ultrasyon görüntülerinden bir şey anlamıyordu ama şimdi bebek büyüyünce daha belirgin oluyo şimdi doktor kontrollerimizi benden daha çok heyecanla bekliyo.
canım sende yarın inşallah bebeğinin kalp atışlarını duyarsın .minişimin pıtır pıtır atıyordur kalbi.oyyy teyzesi yesin onu
1005108e.jpg
bu resimdeki renkli olanı gazeteden kesmiştim o zaman benimkiyle aynı haftalıktı ...demekki buna benziyomuş
siyah beyaza dikkatle bakarsanız gözü elleri ayakları net görünüyo karınca gibi
enammmmmmmmmm yerim onu kızzzzzz
ayyy sizin bugüzel hamilelik duygularınızı paylaştıkça içim bituhaf oluyor duygulanıyorum.Acaba bende eşime hamile olduğumu söyleyebilecekmiyim, acaba oda ben hamile olunca böyle dikkat edecekmi nebilim bu duyguları inşallah hepimiz yaşarız :Saruboceq:

hamile haberini vereceksin tabi canım .rabbim zamanı gelince sana da meleğini yollıycak ve sende eşinle güle oynaya kontrollerinize gideceksiniz.inan erkekler çok daha dikkatli ve becerikli oluyolar eşleri hamileyken .benim eşim şimdi bana yardım ediyo.sofrayı beraber kurup toparlıyoruz.alışverişe gidiyo .daha bir çok şey .senin eşinde yapacak merak etme.:sm_cool:

moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum.Az öncede telde bir hasta yakınına sinirlenip bağırdım,sonrada sinirden ağlamaya başladım.işyerinde arkadaşlar sakinleştirdi neden böyle oldum anlayamadım.Galiba bu aralar çok kafama taktım senağlama

bak bi ay bende seningibi yapmıştım çok moralim bozuktu ama öyle yapmakla hiç olmayacağını düşündüm ..kendimi gaza getirmek için adaçayı aldım nebileyim incir aldım bunları yapmaya başladım sonra hep eşimi düşündüm ona çekici gelebilecek herşeyi yaptım dikkatimi dağıttım bebekten ve bakk olduuuu.....ama hiç benim olmayacak demedim...sende bunalım yapma kendine yoksa hiç olmazzz canım yaaa...kendini toplaa...hem ben 30 yaşında eşim 37 yaşında yani telaşa kapılsam ben kapılırdım ....benim olduysa hepinizin olur bikere ..stres yapma canımcım..

bak bi ay bende seningibi yapmıştım çok moralim bozuktu ama öyle yapmakla hiç olmayacağını düşündüm ..kendimi gaza getirmek için adaçayı aldım nebileyim incir aldım bunları yapmaya başladım sonra hep eşimi düşündüm ona çekici gelebilecek herşeyi yaptım dikkatimi dağıttım bebekten ve bakk olduuuu.....ama hiç benim olmayacak demedim...sende bunalım yapma kendine yoksa hiç olmazzz canım yaaa...kendini toplaa...hem ben 30 yaşında eşim 37 yaşında yani telaşa kapılsam ben kapılırdım ....benim olduysa hepinizin olur bikere ..stres yapma canımcım..

valla canım haklısın

ayyy sevgi gittimi banaküstü galiba...bak küstü gittii..ben ultrason görüntülerine daldım görmedim arkadaşımı yaa...offff...

Back
X