• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

günaydın kızla bende bi bakıyım dedim bugün gündüz giremicem cici eltimin nişan alışverişine çıkıcaz saonra bana yemeğe gelcekler işim çok yani

Selam masılsınız ben aydından ayşe aranızda yeniyim daha doğrusu önceden çok popüler dim burada ama bayağı bi ara verince üyeliğim iptal olmuş geri dönmek güzel herkese sevgiler. Bende hamile kalmak steyenlerdenim 2007 şubattan beri korunmuyorum kısmetse bu adet döneminde çatlatma iğnesi olacağım aranızda varmı onunla hamiş olan

ah keşke bende hamile kalsam :(
kalırsın canım böyle umutsuz olma.
kızlar bende çıkıyorum kahvaltı yapacam
resim boyutu küçültmekle....upload etmekle...eklemekle o kadar meşguldümki ne gelene hoşgeldin diyebildim nede gidene güle güle diyebildim kızlar kusura bakmayın
yarın belki görüşürüz
görümcem bizde kalacak o oturur başına nişanlısıyla aşna fişna eder msn de bana sıra gelmez sanırım :roflol:
güle güle vildoşum yine gelll :a015:
moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum.Az öncede telde bir hasta yakınına sinirlenip bağırdım,sonrada sinirden ağlamaya başladım.işyerinde arkadaşlar sakinleştirdi neden böyle oldum anlayamadım.Galiba bu aralar çok kafama taktım senağlama

canım kafanı dağıt artık .sen çok düşünüyosun bu konuyu.rahatla artık.

kızlar bir tane bayan var son 3-4 ay ki adetlerinizi yazıyorsunuz saatiyle birlikte kız yada erkek çocuk istediğinizi yazıyorsunuz hangi gün saat kaçta ilişkiye girmek gerektiğini söylüyor

günaydın arkadaşlar nasılsınız ben ypğunluktan yeni girebildim.

günaydın kızla bende bi bakıyım dedim bugün gündüz giremicem cici eltimin nişan alışverişine çıkıcaz saonra bana yemeğe gelcekler işim çok yani

günaydın acaba bu sabah hamile olduğunu öğrenen ardakaş varmı :CüvCüv:

Selam masılsınız ben aydından ayşe aranızda yeniyim daha doğrusu önceden çok popüler dim burada ama bayağı bi ara verince üyeliğim iptal olmuş geri dönmek güzel herkese sevgiler. Bende hamile kalmak steyenlerdenim 2007 şubattan beri korunmuyorum kısmetse bu adet döneminde çatlatma iğnesi olacağım aranızda varmı onunla hamiş olan

günaydın şekerler .hoşgeldiniz.

günaydın arkadaşlar nasılsınız ben ypğunluktan yeni girebildim.
HOŞGELDİN CANIM BENİM NASILSIN BAKALIM
OH OH DESENE TATLI BİR TELAŞ VAR SENDE CANIM ALLAH KOLAYLIK VERSİN

günaydın acaba bu sabah hamile olduğunu öğrenen ardakaş varmı :CüvCüv:
YOK TATLI KUŞUM

OHO HEMDE BAYAĞA VAR CANIM BU ARADA HOŞGELDİN ARAMIZA :CüvCüv:

hg canım yeniden aramıza umarım geeldiğin gibide hemen hamiş kalırsın::1hug:

kızlar ben biraz dolaşıyorum yine gelirim canlarım....
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz...

bak bi ay bende seningibi yapmıştım çok moralim bozuktu ama öyle yapmakla hiç olmayacağını düşündüm ..kendimi gaza getirmek için adaçayı aldım nebileyim incir aldım bunları yapmaya başladım sonra hep eşimi düşündüm ona çekici gelebilecek herşeyi yaptım dikkatimi dağıttım bebekten ve bakk olduuuu.....ama hiç benim olmayacak demedim...sende bunalım yapma kendine yoksa hiç olmazzz canım yaaa...kendini toplaa...hem ben 30 yaşında eşim 37 yaşında yani telaşa kapılsam ben kapılırdım ....benim olduysa hepinizin olur bikere ..stres yapma canımcım..

çok doğru söylüyosun ama işte kimizaman böyle oluyorum koyuvermek istemiyorum elimde değil.dün sırt ve kasık ağrılarım vardı bugünde çok gergin ve stresli hissediyorum sonunda zaten ağladım ve rahatladım :utangac: hayırlısı olsun inşallah benimde bebiişim olur :Saruboceq:

tşklr beryal hamişlik nasıl gidiyor 5.ayınızda aşı yaptıracaksınız unutmayn olurmu

kızlar bir tane bayan var son 3-4 ay ki adetlerinizi yazıyorsunuz saatiyle birlikte kız yada erkek çocuk istediğinizi yazıyorsunuz hangi gün saat kaçta ilişkiye girmek gerektiğini söylüyor
BİLİYORUM BENDE GÖRDÜM ONU
burdaki destek öyle güzelki insanın çocuk yapası olmasa bile fikri değişir alkisalkisalkis
he valla deme gitsin insanın bebek yapası tutuyor valla

canım bana adet dönemimde yumurtalama takibi yapıldı ve adetimin 13 üncü günü ovitrelle yumurta çatlatma iğnesi vuruldu ve ben hamile kaldım .allahıma binlerce şükür rabbim meleğimi yolladı bana.
5 aylık hamileyim şimdi.:nazar::nazar:

tşklr escalescim sen nasılsın kendimi çok yorgun hissediyorum ve çok sinirliyim bu ayda kırmızı kartı yedim ya çok zoruma gitti

mesaj attım ben ona 23 mayıs akşam 18.30 da ilişkiye gir dedi erkek çocuk için benim gibi birine tutarmı bilmem ama deniycem :utangac::utangac:

Back
X