selam ))))
:1hug:selam canıma.s.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam ))))
günaydın kızlar ben geldim![]()
hoşgeldin cnmm Şeniz
rhb arkadaslar ben yeni geldm ve bende hamleligi düşünüyorum 7 aylık evliyim faka kısmet olmadı
merhabalar canım yaşadığın hayat senin en güzel kararı kocişinle beraber almışsın zaten ben 21 yaşındayım 11 aylık evliyim ve inan ikizim olmasını istiyorum sevindiğim şey bu yıl hamiş olursam bebişim 17 yaşında liseyi bitirirseben 38 yaşında olacağım bebişimin sorunlarını hayat tarzını anlayabilecek bir anne yaşında olacağım düşünsene 45 50 yaşında olsam bebeğimin konuştuklarını kavrayamayacak belki doğrularımla onu sıkıcam analyacağın şey genç annenin avantajları çok :lepi::teytey:arkadaşlar eşim ve ben bebeğimiz olsun istiyoruz aslında ama ailelerimiz istemiyo sanki diyolar ki bekleyin daha erken halbuki her iki ailede de hemen hamile kalanlar var ne yapsam onlarımı dinleyim bi bildiklerimi var acaba hiç kimse bebek varmı diye sormuyo ?CADIARZU
rhb arkadaslar ben yeni geldm ve bende hamleligi düşünüyorum 7 aylık evliyim faka kısmet olmadı
meraba kızlarr
merhabalar canım yaşadığın hayat senin en güzel kararı kocişinle beraber almışsın zaten ben 21 yaşındayım 11 aylık evliyim ve inan ikizim olmasını istiyorum sevindiğim şey bu yıl hamiş olursam bebişim 17 yaşında liseyi bitirirseben 38 yaşında olacağım bebişimin sorunlarını hayat tarzını anlayabilecek bir anne yaşında olacağım düşünsene 45 50 yaşında olsam bebeğimin konuştuklarını kavrayamayacak belki doğrularımla onu sıkıcam analyacağın şey genç annenin avantajları çok :lepi::teytey:![]()
bilsem yardımcı olurdum canım benimberyalcım saol beni yazdığın için ben smear testi yaptırdım sonucumn çıkmış sonuca göre 2adet lam var diyor bunu bilen varsa yazsın ne demek araştırdım internetten ama bulamadım ya ne demek
hoşgeldin şekerimgünaydın kızlar ben geldim![]()
toprağım senide ekler listeye canımumut listesine benide ekleyin:))))
belkide bu ay bebiş vardır canım benimbekle bekle zaman gecmıyor ıyıkı varsınız:)
bendede hafıf hafıf kasık agrıları var bugun 8.gunum salı gunu test ınsallah ılkındekı gıbı pat dıye negatıf demezler ınsallahbenımde hafıf bas donmelerım var ama bebek tutuyo ondan mı yoksa panık atagımla alakalı bı durummu anlıyamadım.umut dunyası ıste herseyı bebege yormaya baslıyor ınsan.hele esımın her aksam 'var mı bısey' dıye sorması... ılkındede kanamam olmamıstı ama tutmamıstı da bence kanama olması ve ya olmaması kesın bır sonuc degıl..
anacım bir test yapsanakızlar benim buğün 12 günüm test yapsam çıkarmı ...yoksa pazartesiyi bekliyyimmi
arkadaşlar eşim ve ben bebeğimiz olsun istiyoruz aslında ama ailelerimiz istemiyo sanki diyolar ki bekleyin daha erken halbuki her iki ailede de hemen hamile kalanlar var ne yapsam onlarımı dinleyim bi bildiklerimi var acaba hiç kimse bebek varmı diye sormuyo ?cadıarzu
bence çok saçma düşünüyolar onlar size karışamazlar sonuçta sende bi oluşturdun kendi karalarınızı kendiniz vermeniz lazım ailelere takılıp kalmayın büyük olabilirler ama unutmayın sizde bir aile oldunuzarkadaşlar eşim ve ben bebeğimiz olsun istiyoruz aslında ama ailelerimiz istemiyo sanki diyolar ki bekleyin daha erken halbuki her iki ailede de hemen hamile kalanlar var ne yapsam onlarımı dinleyim bi bildiklerimi var acaba hiç kimse bebek varmı diye sormuyo ?CADIARZU
bende 7 aylık evliyim ve senin gibi düşünüyorum bebeiş olur inşallah ikimizinde
:Saruboceq:
aynı yaştayız seninle bende düşünmüştüm ki yaşım erken diye mi böyle düşünüyolar