Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ben 23 yaşındayımüzüldüm sanada yaşın gençse sorun değil alıştım bide hastalığımda var olacağını sanmıyorum ümidimi kaybettim hep ikizim olsun isterdim ama teki bile bulamuyoruz
listemiz bayagı uzun inşallah herkes yukarıdaki listeye çıkar
slm şekerler ben dedim
slm şekerler ben dedim
canım ben 23 yaşındayım
çok istiyorum ama zamanını beklemek zorundayız rabbim hepimize hayırlı saglıklı evlatlar vesin inşallah
amiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnn
ben geldim kıslaarrrhihoyyyt
canım ben 23 yaşındayım
çok istiyorum ama zamanını beklemek zorundayız rabbim hepimize hayırlı saglıklı evlatlar vesin inşallah
amiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnn
hg canımmmmmmben geldim kıslaarrrhihoyyyt
h.g.kızlar
ben geldim dedim canım nasılsın bakalım senin bufün heralde canın sıkkınNE DEDİN GÜZELİMdelikafadulden
h.g.kızlar
slm canım nasılsın bakalım
mrb kızlar ben yenıyımm...yerimseniben bebek sahıbı olmak ıstıyorum ama ne yazıkkı daha nasıp olmadıı:a015:
aynen öyle havalar birden ısındı vallaee bi gelişmesi olan ayy sıcak bunalttı valla askılıyla oturuyom valla
merhaba canım hoşgeldin aramızamrb kızlar ben yenıyımm...yerimseniben bebek sahıbı olmak ıstıyorum ama ne yazıkkı daha nasıp olmadıı:a015:
a.s. canım iyiyim çok şükür sen nasılsın regl oldunmu?
iyiyim canım şükür ya bende seni özledim valla gel bi öpim senirüfüş nasılsın kıss özledim Şenizhaa
ben geldim dedim canım nasılsın bakalım senin bufün heralde canın sıkkın
iyiyim çok şükür ya biraz yorgunum tabi ama atlattık çok şükür
h.bulduk canım nasılsın bakalım görüşmeyeli
mrb kızlar ben yenıyımm...yerimseniben bebek sahıbı olmak ıstıyorum ama ne yazıkkı daha nasıp olmadıı:a015: