h.g. canım
h.b. canım naberr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
h.g. canım
evet şimdi gördüm yazdım ama ö.m ile ama unuttum gerçekten emin değilim 9 şubat diye aklımda kalmış ama yanlışta olabilir
kızları doğurun siz.gerisine karışmayın benim oğluşum sıraya koyup hepsini öpecek hangisi tatlıysa onu alacak kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3anam bu nohutun çok talibi var bakalım ne olcakkaydirigubbakcemile3
ben çıktım kızlarrr görüşürüzzz
canım ümitlendirmek istemem ama benim ateşim oluyordu geceleri ara ara hatta ateşim yüksek oluyordu bazende gece terleyerek uyanıyordum .bazende üşeme geliyordu.
iyi akşamlar toprak :a015:
teyzoşun yesin seni nohutum öptüm işteeeŞenizŞenizŞenizçapkınlık ta tam gaz devam ediyo ne yapsın .görmesin şimdi sana da asılır hemen .
hehe teyzoş gördüm seni nasılsın ver sene bi dudak .nohuta hoşgeldin öpücüğü yokmu :jeyyar::jeyyar:
mavi gozlü h.g. canım
h.b. canım naberr
ne yapim tatlım benim adt erken geldi geçen aya göre işte bitti sogana başlıcam incir adaçayı ne vvarsa ya zaten bir aya kadar istanbula gidicem orda muayene olurum tekrar bakalım.h.g.
bende iyiyim canım görüşemedik epeydir Şeniz
evet canım görüşemedik
neler yaptın görüşmeyeli
ben çıktım kızlarrr görüşürüzzz
güle güle
oh valla ne güzel ama ya bizim kızlarda nohuta aşık olursa o beyendiğini alacak bizimkiler napacak senağlamakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3amakızları doğurun siz.gerisine karışmayın benim oğluşum sıraya koyup hepsini öpecek hangisi tatlıysa onu alacak kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
güle güle yine gel :a015:
hoşbuldum canımm gündüz giremedimm neler oldu bakalımm bugun neler geçti neler geldi kaydirigubbakcemile3
9 şuabattı yani eminim eminim tamam olmuştur doğru =)
kızlar herkes benim oğluma yazık acıdım diyo ya =) arkadaşlarım yani üniversiten =)) rock dinleyen erkek kıyafetleri giyen bi annesi var ne olur bu çocugun hali diyolar =))