- 27 Temmuz 2008
- 3.732
- 11
- 158
- 39
slm hgg
a..s... canım hb.. nasılsın?kaydirigubbakcemile3
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm hgg
inşallah hamişsindir canım ya inşallah arkandanda ben gelirim iki adaş hamiş hamiş ne güzel olurrdu ya inşallaaaaaaaaaaahhhhhhhhyarın tekrar idrarda test yapcam canım inş rufeydecim.korkuoyorum test yapmaya.umut etmek çok güzel.aslında benim 28.gün mutlaka olurdu.çatlatma iğnesi yaptırdığım ay bile 28.gün olmuştum.ilk defa 5 gün geçti.
ya kızlar bir şey soracam yımurta çatlayınca karında ağrırmı hani böyle adet olmadan önce hissedilen bi ağrı olur ya farklı bi ağrıdır bilirsiniz işte öyle bi ağrı olurmu acaba
ya kızlar bir şey soracam yımurta çatlayınca karında ağrırmı hani böyle adet olmadan önce hissedilen bi ağrı olur ya farklı bi ağrıdır bilirsiniz işte öyle bi ağrı olurmu acaba
ya ne ar ne yok? anlatsanıza o kadar uzak kaldım ki.. çok özledim sizi.. yeni hamiş olan varmı ?
benim iğneyi yaptırdığım gün omuştu birkaç saat canım.sen göbekten mi yaptırdın.benimki koldn yapılmıştı
e kızlar konuşun yaf
ayyyy canım inş hamilesindirrrr ama bence hamilesin sennnn
benim iğneyi yaptırdığım gün omuştu birkaç saat canım.sen göbekten mi yaptırdın.benimki koldn yapılmıştı
inşallah canım.inşallah sen de inşallah topikteki herkes hamile listesine terfi etsinnnn.
iyidir gülüm senden naber bakem
neyse kızlar hepinize iyi geceler.Allaha emanet olun.iyi geceler.tatlı rüyalar.
olurmuş öle diolar. ben onların yalancısıyım... bakalım ben de yaşıcam inşallah o zaman izlenimlerimi anlatırım...ya kızlar bir şey soracam yımurta çatlayınca karında ağrırmı hani böyle adet olmadan önce hissedilen bi ağrı olur ya farklı bi ağrıdır bilirsiniz işte öyle bi ağrı olurmu acaba
çok sevindim.. darısı başımızacanım en son smhsmh cimiz hamile:CüvCüv::CüvCüv:
bana da doktoru nolur nolmaz al dolapta sakla demişti. hemen vur diyebilirim demişti. acaba öle bişey derse eczanede felan mı vurdurmam gerek. genelde nerden yapılıyor?yok canım koldan yaptım ama taa pazar günü yapıldı
inşallah canım.inşallah sen de inşallah topikteki herkes hamile listesine terfi etsinnnn.
neyse kızlar hepinize iyi geceler.Allaha emanet olun.iyi geceler.tatlı rüyalar.
valla bende kocişle ugraşıyom
iyileşsinde inşallah
tamda yumutlama günlerim boşa geçiyo ya oooooof of:çok üzgünüm: