• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

yarın tekrar idrarda test yapcam canım inş rufeydecim.korkuoyorum test yapmaya.umut etmek çok güzel.aslında benim 28.gün mutlaka olurdu.çatlatma iğnesi yaptırdığım ay bile 28.gün olmuştum.ilk defa 5 gün geçti.
inşallah hamişsindir canım ya inşallah arkandanda ben gelirim iki adaş hamiş hamiş ne güzel olurrdu ya inşallaaaaaaaaaaahhhhhhhh
ya kızlar bir şey soracam yımurta çatlayınca karında ağrırmı hani böyle adet olmadan önce hissedilen bi ağrı olur ya farklı bi ağrıdır bilirsiniz işte öyle bi ağrı olurmu acaba

canım benim bildigim karında degide kasıklarda hafif bi sancı oluyor
bende oluyor ya-tatlicadiarzu-ni

kızlar rep için teşekkürler hepinizeŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizhihoyyythihoyyythihoyyytkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ya kızlar bir şey soracam yımurta çatlayınca karında ağrırmı hani böyle adet olmadan önce hissedilen bi ağrı olur ya farklı bi ağrıdır bilirsiniz işte öyle bi ağrı olurmu acaba

benim iğneyi yaptırdığım gün omuştu birkaç saat canım.sen göbekten mi yaptırdın.benimki koldn yapılmıştı

ya işte hem kasıklarım hafif ağrıyo hemde bugün karnım hafif ağrıyo çatlatma iğnesi vurundum ya acaba çatladı diyemi böyle onu anlayamadım

ewt ben öyle olur diye duymuştum canımmm

olurmuş öle diolar. ben onların yalancısıyım... bakalım ben de yaşıcam inşallah o zaman izlenimlerimi anlatırım...

canım en son smhsmh cimiz hamile:CüvCüv::CüvCüv:
çok sevindim.. darısı başımıza

yok canım koldan yaptım ama taa pazar günü yapıldı
bana da doktoru nolur nolmaz al dolapta sakla demişti. hemen vur diyebilirim demişti. acaba öle bişey derse eczanede felan mı vurdurmam gerek. genelde nerden yapılıyor?

Back
X