• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

kız adam bütüngün yoruluyo zaten ki çocuk konusundada pek isteksiz zaten anası kılıklı öyüzden hergün zor geliyo ona anlıyorum ben ama dediğin gibi sıpalar gelene kadar devammmm

kız vallaha benim adamı görsen okula sersem sersem gidiyo düşün bide sabh 6da uyanıyo yazık hiç ses etmiyo ama artık oda bayağı taktı heralde

kaydirigubbakcemile3 ilahi yaaa valaha çok güldüm aynen dr daha çok biliyo kaydirigubbakcemile3

benimki şu an hadiii diyooo ben kaçıyımmmm byyy öpüyom sizi iyi geceler bol çalışmalar

kızlar sümoş kaçar herkese iyi geceler ve bol çalışmalar hadi kolay gelsinnnnkaydirigubbakcemile3

3.gif

S.A. Rabbimiz! Güçsüzlüğümüzü ve Senin isteklerini yerine getirmedeki yeteneksizliğimizi Sana şikayet ediyoruz. Üzüntümüzü ve tasamızı da yalnız Sana arz ediyoruz.
Özünün hakikati ve yüzünün nuru üzerine yemin ederiz ki, Sana duyduğumuz ihtiyaç, Senin zenginliğine denk! Sana olan ihtiyacımız Senin büyüklüğün kadar...
Bildirdiğin ve gizlediğin tüm isimlerini ve Kur'an-ı Kerim'i, kalbimizin baharı, gönlümüzün nuru, sıkıntımızın ilacı yap.

hepinize hayırlı cumalar canlarım

3.gif

S.A. Rabbimiz! Güçsüzlüğümüzü ve Senin isteklerini yerine getirmedeki yeteneksizliğimizi Sana şikayet ediyoruz. Üzüntümüzü ve tasamızı da yalnız Sana arz ediyoruz.
Özünün hakikati ve yüzünün nuru üzerine yemin ederiz ki, Sana duyduğumuz ihtiyaç, Senin zenginliğine denk! Sana olan ihtiyacımız Senin büyüklüğün kadar...
Bildirdiğin ve gizlediğin tüm isimlerini ve Kur'an-ı Kerim'i, kalbimizin baharı, gönlümüzün nuru, sıkıntımızın ilacı yap.

hepinize hayırlı cumalar canlarım

aminn cnım hayırlı cumalar h.g.

iyiyim canım nolsun erken kalktım bugun sizinle sohbet edebilmek için işlerim var bugun onlarıda erken yapıyım die
anladım canım bende sabahın köründen beri buradayım kocişim birtek bugün sabahcı genelde uyuyordum o gittikten sonra ama bugün uykum kaçtı nedense gecede uyuyamadım sarhoş gibiyim aslında böyle bakıyom pc ye :1shok: sırnaşık şey
öğlen gelincede dışarı çıkıcaz bende yokum yine bugün canım ya senlede görüşemez olduk

Back
X