- 12 Mart 2009
- 9.980
- 17
- 408
sago canım
ALLAH RAZI
OLSUN
:roflol::roflol::roflol::roflol:
napçan kızzz:roflol:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sago canım
ALLAH RAZI
OLSUN
:roflol::roflol::roflol::roflol:
kız adam bütüngün yoruluyo zaten ki çocuk konusundada pek isteksiz zaten anası kılıklı öyüzden hergün zor geliyo ona anlıyorum ben ama dediğin gibi sıpalar gelene kadar devammmm
aynen valla adam benimkini kocamdan iyi biliyo artık[/QUOT
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
benimki şu an hadiii diyooo ben kaçıyımmmm byyy öpüyom sizi iyi geceler bol çalışmalar
benimki şu an hadiii diyooo ben kaçıyımmmm byyy öpüyom sizi iyi geceler bol çalışmalar
ilk hayırlı cumalar mesajıda benden ozaman kaydirigubbakcemile3gunaydın kıslarr ilk gunaydın benden olsunn kaydirigubbakcemile3
![]()
S.A. Rabbimiz! Güçsüzlüğümüzü ve Senin isteklerini yerine getirmedeki yeteneksizliğimizi Sana şikayet ediyoruz. Üzüntümüzü ve tasamızı da yalnız Sana arz ediyoruz.
Özünün hakikati ve yüzünün nuru üzerine yemin ederiz ki, Sana duyduğumuz ihtiyaç, Senin zenginliğine denk! Sana olan ihtiyacımız Senin büyüklüğün kadar...
Bildirdiğin ve gizlediğin tüm isimlerini ve Kur'an-ı Kerim'i, kalbimizin baharı, gönlümüzün nuru, sıkıntımızın ilacı yap.
hepinize hayırlı cumalar canlarım
ilk hayırlı cumalar mesajıda benden ozaman kaydirigubbakcemile3
günaydın canım naber Şeniz
anladım canım bende sabahın köründen beri buradayım kocişim birtek bugün sabahcı genelde uyuyordum o gittikten sonra ama bugün uykum kaçtı nedense gecede uyuyamadım sarhoş gibiyim aslında böyle bakıyom pc ye :1shok: sırnaşık şeyiyiyim canım nolsun erken kalktım bugun sizinle sohbet edebilmek için işlerim var bugun onlarıda erken yapıyım die