Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne oldu kızlar size ya neden iyi değilsiniz bugün bakalım :teselli:
yok tatlı kuşum sen yanlış anladın beni sen bana bir şey yapmadınki
hoşgeldin canım aramıza
günaydın canım hayırlı cumalar
günaydın mavişim seninde cuman hayırlı olsun canım benim nasılsın bugün bakalım iyisin değilmi
bende bir anlasam canım ne olduğunu belim ağrıyor sabaha kadar bir o yana bir bu yana kasıklarıma iğne batar gibi batıyor pek iyi değilim anlıyacağın canım ben üşüttüm heralde ki
hadi hayırlısı bakalım canım inşallah hamiş kalırsın biran önce ben ne yapcam doğru düzgün derste çalışamadım bu ayda kaldık galiba sırnaşık şeyiki üç gün şehirdışındaydım ondan sonrada pc azizlik yaptı bozuldu derken baya giremedim yok be hayatım henüz gelişme yok sabırla bekliyoruz çalışıyoruz falan :)))))
sevindim canım valla yoksa ben yemeğe çıkıyorum sen giriyorsun görüşemiyoruziyiyim gulum nolsun erken kalktım bugun işlerime erken başlayıp sizinle konusabileyim die
günaydı kızlar geçişi okuyordum
Kızlar be pcos astasıyım tedavİe baŞlıcaz doktor farlutal verdİ İkİ gÜ oldu ama ala adet olamadım kullanan varmı ne zaman adet olacam ben sabırsızlanıyorum tedavİ İÇİn yada bunu İÇİpte hamİle olma olasılıĞı varmı son adet baŞı 13 nİsandı hala bİr sey yok
kocişle kavga ettik morelim bozuk bugün![]()
dikkat et kuzum kendine şimdi kendine herzamankinden daha çok dikkat etmelisin Şenizbende bir anlasam canım ne olduğunu belim ağrıyor sabaha kadar bir o yana bir bu yana kasıklarıma iğne batar gibi batıyor pek iyi değilim anlıyacağın canım ben üşüttüm heralde ki
ne olduki canım ya niye üzdünüz birbirinizi :teselli:kocişle kavga ettik morelim bozuk bugün![]()
bi kaçgün daha kullan o zaman fayda olur 2 günde olmuyo cnm hoşgeldinn bu arada
DİKKAT ETMEYE ÇALIŞIYORUM CANIM BENİM AMA NE BİLEYİM PEK İYİDE DEĞİLİM BU ARALAR YA BEN ABARTIYORUM DİYORUM PSİKOLOJİKTİR DİYORUM YOK ANAM PSİKOLOJİK FALAN DEĞİL VALLA ADAM BENİMLE DALGA GEÇİYOR PSİKOLOJİKTİR PSİKOLOJİK DİYİP DYİP DURUYOR BANAaman gülüm dikkat et kendine sakın üşütme kendini
CANIM BEN KULLANDIM BİR KAÇ GÜN SONRA REGLİ OLDUMKızlar be pcos astasıyım tedavİe baŞlıcaz doktor farlutal verdİ İkİ gÜ oldu ama ala adet olamadım kullanan varmı ne zaman adet olacam ben sabırsızlanıyorum tedavİ İÇİn yada bunu İÇİpte hamİle olma olasılıĞı varmı son adet baŞı 13 nİsandı hala bİr sey yok
kocişle kavga ettik morelim bozuk bugün![]()
sevindim canım valla yoksa ben yemeğe çıkıyorum sen giriyorsun görüşemiyoruz
günaydın canım benim hayırlı cumalar dilerim
AMİİİİİİNNNNNN CANIM AMİİİİİNNNNNNNNNN :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:nedemek dilnurcum repin lafı olmaz :))))))) güzel dileklerin içinde saol bu mübarek cuma günü cümlemizi sevindirsin rabbim tez zamanda inşallah![]()
canım doktorun hamilelik şüphesine karşı hapın bitimine tekrar çağırmadımı seni belki de hamilesindircan ım benim 6 gün içtim içtikten sonra 2 gün geçti uf sıkıldım ya şu düzensizlikten sagol cevabın için