• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

ne oldu kızlar size ya neden iyi değilsiniz bugün bakalım :teselli:

bende bir anlasam canım ne olduğunu belim ağrıyor sabaha kadar bir o yana bir bu yana kasıklarıma iğne batar gibi batıyor pek iyi değilim anlıyacağın canım ben üşüttüm heralde ki

hoşgeldin canım aramıza
günaydın canım hayırlı cumalar

günaydın mavişim seninde cuman hayırlı olsun canım benim nasılsın bugün bakalım iyisin değilmi

bende bir anlasam canım ne olduğunu belim ağrıyor sabaha kadar bir o yana bir bu yana kasıklarıma iğne batar gibi batıyor pek iyi değilim anlıyacağın canım ben üşüttüm heralde ki

aman gülüm dikkat et kendine sakın üşütme kendini

Kızlar be pcos astasıyım tedavıe baŞlıcaz doktor farlutal verdı ıkı gÜ oldu ama ala adet olamadım kullanan varmı ne zaman adet olacam ben sabırsızlanıyorum tedavı ıÇın yada bunu ıÇıpte hamıle olma olasılıĞı varmı son adet baŞı 13 nısandı hala bır sey yok

iki üç gün şehirdışındaydım ondan sonrada pc azizlik yaptı bozuldu derken baya giremedim yok be hayatım henüz gelişme yok sabırla bekliyoruz çalışıyoruz falan :)))))
hadi hayırlısı bakalım canım inşallah hamiş kalırsın biran önce ben ne yapcam doğru düzgün derste çalışamadım bu ayda kaldık galiba sırnaşık şey
buarada rep için teşekkürler canım şimdi veremiyorum :1no2: ama biraz dinleniyim vercem süprizzzzz

Kızlar be pcos astasıyım tedavİe baŞlıcaz doktor farlutal verdİ İkİ gÜ oldu ama ala adet olamadım kullanan varmı ne zaman adet olacam ben sabırsızlanıyorum tedavİ İÇİn yada bunu İÇİpte hamİle olma olasılıĞı varmı son adet baŞı 13 nİsandı hala bİr sey yok

bi kaçgün daha kullan o zaman fayda olur 2 günde olmuyo cnm hoşgeldinn bu arada

nedemek dilnurcum repin lafı olmaz :))))))) güzel dileklerin içinde saol bu mübarek cuma günü cümlemizi sevindirsin rabbim tez zamanda inşallah :emir_bebek:

dikkat et kuzum kendine şimdi kendine herzamankinden daha çok dikkat etmelisin Şeniz

kocişle kavga ettik morelim bozuk bugün:delphin:
ne olduki canım ya niye üzdünüz birbirinizi :teselli:

escales anacım ben bu ay umudum yok diyodumya yakında buyuk ihtimal adet olcam çünkü bi tane sivilcem çıktı dün sanki kasıklarıma ara ara ağrı giriyo gibi geldi gecede azcık mide bulantım oldu gece uyurken yan tarafıma yatamadım gögsüm acıyodu başka bi şikayetim yok doktor hanım bunları neye bağlarsınız kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

aman gülüm dikkat et kendine sakın üşütme kendini
DİKKAT ETMEYE ÇALIŞIYORUM CANIM BENİM AMA NE BİLEYİM PEK İYİDE DEĞİLİM BU ARALAR YA BEN ABARTIYORUM DİYORUM PSİKOLOJİKTİR DİYORUM YOK ANAM PSİKOLOJİK FALAN DEĞİL VALLA ADAM BENİMLE DALGA GEÇİYOR PSİKOLOJİKTİR PSİKOLOJİK DİYİP DYİP DURUYOR BANA
Kızlar be pcos astasıyım tedavİe baŞlıcaz doktor farlutal verdİ İkİ gÜ oldu ama ala adet olamadım kullanan varmı ne zaman adet olacam ben sabırsızlanıyorum tedavİ İÇİn yada bunu İÇİpte hamİle olma olasılıĞı varmı son adet baŞı 13 nİsandı hala bİr sey yok
CANIM BEN KULLANDIM BİR KAÇ GÜN SONRA REGLİ OLDUM
kocişle kavga ettik morelim bozuk bugün:delphin:

ÜZÜLDÜM BAK ŞİMDİ :çok üzgünüm:

temizlik yaptım y a bu hafta üşütmüşüm keyifsizlik var üstümde dün de demiştim buda hemen suratın asık hep böylesin noldu sana diyorum böyle oldu gelme üstüme yok öle olmadı dün akşamda dışarı çıkalım deömiştim yorgunum dedi tmm diyip üstelemedim yorgunluğumdan sebep oda hayır çıkmayalım dediği için ben suratımı asmışımda onu anlamıyomuşumda falan haketmediğim bisürü şey işte o yüzden keyfim yok konuşmuyoruz hemen üste çıkıyo beni bastırmaya çalışıyor

Back
X