kıslarr ben yimek yicem eccik bulaşığım var koçiş gelmeden halledeyim gelcem okişş kıslarr
ok canım afiyet olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kıslarr ben yimek yicem eccik bulaşığım var koçiş gelmeden halledeyim gelcem okişş kıslarr
iyiyiz canım benimberyalim nasılsın canım doruğum nasıl dediklerimi yapıyomu bakalım unutmasın sakın dediklerimi:çok üzgünüm:
niye unutalım kız daha geçen gün sordum ya aşkolsun sana .sen dedin ya sonra günüm geçsin hatta 9 gün geçsin öle test yapacam diye.senağlamaayy bende herkes tairihimi unuttu merakta etmiyolar diyodum yahu sen sordun canım yarın asıl tarihim ama gecikme olmazsa tabii ama şimdiden söleyim bebiş yok diyomm ben
canım mereka etme sakın .dikkatli ol ağır kaldırma sakın .allaha dua et .zamanı geldiyse zaten yoluycaktır meleğini .aaayyy evet canım yaaa bugün son 5gün bitiyo yaaa beryal ben çok korkuyorum ne olur bana dua edin kızlar ne olurrrrrr
ohh güle güle otur teyzoş yorulduğuna değdi walla mis gibi yaptın evi.ben gelip dağıtayımmıdelikafaduldendelikafaduldenbitti nohutum bitmesinede sadece cam silmeyi bide süpürgeyi hafta sonuna bıraktım kolumu çok ağrıttım ben iş yapamıyom şindi yaa o yusden dinlenicem hafta sonu gel öpem bi seni Şeniz ŞenizŞeniz Şeniz Şeniz ŞenizŞeniz ohh çoqq tatlı yaa doyamadım ben
selam canım hpşgeldin .bu çapkın seni soruyodu zaten hehe er bi dudaktarahat etsin :jeyyar:slm kızlar bende geldim
amin inşallah canımallahım ne olurr bu umut listesindekilerin hepsi en yakın zamnda hamileler listesine geçsin inş ne olurrrr
beryal ve diğer kızlar size bir şey soracam hlymms varya oda çatlatma iğnesi vurulmuştuya ilk vuruluşumuydu acaba hatırlayan varmıı
ok canım afiyet olsun
tamam maviş afiyet olsun vede kola gelsin canım
slm kızlar
öp teyzoşum beni ohhh ne güzel öpüyosun bi daha öp bakim .ŞenizŞenizŞenizberyalcim nohutum gördüm sizi
ceeee
teyzoşun bi öpsün mü çapkın ördeğim
yok canım kıskanmıyorum zaten kıskansamda çare yok bu küçük sapık sizi görünce kuduruyo bana fırsat vermiyo ki kaydirigubbakcemile3kıss beryall hep nohutla konusyozya senle konusmuyozya bizi kıskanmıyo dimi canım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hayırlısı olsun inşallah canım .bnde varım bnde hamile kalmak isteynlerden.son 2gunum arkadaşlarr dualrınızı beklıyorum
hoşgeldin canikomben geldimmm işler çok yoğundu anca fırsat buldum
selam tatlımslm kızlar
saolunnn gelin hep beraber olsunnn
iyiyiz canım benim
niye unutalım kız daha geçen gün sordum ya aşkolsun sana .sen dedin ya sonra günüm geçsin hatta 9 gün geçsin öle test yapacam diye.senağlama
canım mereka etme sakın .dikkatli ol ağır kaldırma sakın .allaha dua et .zamanı geldiyse zaten yoluycaktır meleğini .
ohh güle güle otur teyzoş yorulduğuna değdi walla mis gibi yaptın evi.ben gelip dağıtayımmıdelikafaduldendelikafadulden
selam canım hpşgeldin .bu çapkın seni soruyodu zaten hehe er bi dudaktarahat etsin :jeyyar:
amin inşallah canım
ovitrelle vuruldu ama ilk yada ikinci tam hatırlamıyorum .benimki ilk te tuttu.
evet canım o zaman dört beş gun filan vardı zaten yine dediğim yapcam canım sadece kimse hatırlamıyo anacım bi sen bide sumuos sordu başka hatırlamıyom
nohuu düverimm baqq karısmamm uleee ben boşamı yaptım onca işi sen bozasın diee ii yok ölee otur ananın karnında bakımm ben kızarımm haa diğer teyzeşlorın bişi dimiyo ama amma ben varya ben hiç çekinmem sölerim ona göreee tamam mı akıllı oğlusu annesinin çapkın ördeği