• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

of ya kızlar çıkmak istemezdim ama yemekleri erken bitirmem lazım kociş erken geliyor hepinizi öptüm yarın görüşürüz bye

selam... dunden bu gune baya uzamıs sayfalar okuyamadım hepsını.. ben heyecandan olucem galıba gunler azaldıkca heyecan bastı... tavsıyenı zvarmı?

slm kızlar ben yine geldim geçmişi okuyayım dedim ama 3 sayfa okuyup vaz geçtim çünkü çooooooook uzun çok sıcak kızlar ya
canım eşinin tayini memleketime çıkmış ne güzel yaww ben de izmirliyim . senin içinde daha iyi olur çok iyi doktorlarr var izmirde

of ya kızlar çıkmak istemezdim ama yemekleri erken bitirmem lazım kociş erken geliyor hepinizi öptüm yarın görüşürüz bye

güle güle :a015:

ama ama ama şeyyy yani şay tırstım ben yaaaaaaaa senağlamasenağlama
hani sen beni seviyodun ne olur evini dağıtsam .küstüm işte oynamıyom senle.ben o kadar öptüm seni işlerin çabuk bitsin diye tabi şimdi eniştem gelecek beni sattın dimi .yarın gelirsin sen ama sana öpücük vermiycem işte .anneme de söyliycem seni. senağlamasenağlamasenağlama

ama yafrumm sen beni anlamadınn bak kolum iş göremicek hale geldi diyom sen bana evi dağıtmaktan soz ediyonn eniştene satmadım seni kusum enişten sekiz bucukta geliyı dunde gece 12de geldi söle ben nasıl satım senin gibi oğlanı özür dilerim nohutum ama sende bende anlamadan evi dağıtmak istedin ben mevlüt yapayım ozaman söz istersen halıma işe tamam nohutum onada razıyım ben yeter ki küsme ananada boşa dimee

yaaaaa dyd teyze şu maviş teyzeye bişey desene kızıyo bana senağlama

bak bak bakk tamam dedim özür diledim canım nohutum küsmüyük halaa

nohuutt bak bende seni dilnur teyzene sölerimm kaydirigubbakcemile3 daha doğmadan sunnet ederiz senii kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Back
X