• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

cadııı escalesssssssssssssssssss
gördum senı kız hamileymıssın sana yazdım cevpa yok ama ben tahmın etmiştim ne cabuk unuttunn gönlümü almanı bekliyomm senağlama küsümmmm

ana kuşum geldim de geçmişe bakıyordum gel kız öpüşelimde barışalım kıyamam ben sana ŞenizŞenizŞenizŞeniz

:)))))
tmm iyi işte acelen ne tatlım zamanı gelınce olurrr zaten drlar 1 yıl dıyorr.hersey normal demişse dr sen stres yapmaa cnmm belkıde suan hamilesındır:nazar:
saol canım insallah
git bir test al hemen yapppp olmaz bak düzenlı birin adetı gecmişse o kişi hamiledir bence ..sen evde değilmısın kız mevsım değişiklııgnden sanane:))) git al yap hadı yaa :dance:

yok gıııı eşim kızıyo hem gecn ay 10 gün gecikmişti yine öyle bişiyse üzülürüm bekleyeyim bakalım zaten esim izin vermiyo biraz daha bekle diyo

escalesss hemen canını sıkma banada aynbı seyı demişlerdı yaa 159 cıkmsıtı dıs gebelık olabilir dedı ertesı gunu 220 cıktı 4 gun sonra 1249 cıktı baska dr a gittim o dr kızdı ne alaka dedı sadece kan degerıne bakıalrak hemen ılk bakışta bu denmez dedı ama ben o 4 gun varya yıkıldımmm anlatamam..salak dr nolcakk.o acıdan canını sıkma cok yukselıyor cnmm

escalesss hemen canını sıkma banada aynbı seyı demişlerdı yaa 159 cıkmsıtı dıs gebelık olabilir dedı ertesı gunu 220 cıktı 4 gun sonra 1249 cıktı baska dr a gittim o dr kızdı ne alaka dedı sadece kan degerıne bakıalrak hemen ılk bakışta bu denmez dedı ama ben o 4 gun varya yıkıldımmm anlatamam..salak dr nolcakk.o acıdan canını sıkma cok yukselıyor cnmm

inşallah canım benim aslına bakarsan kendi kendimi telkin ediyorum düşünmesi bile kötü canım ya ne bileyim içinde bir varlık var şuan ama iyi gelişemediğinden kanama şeklinde gelmesi çok değişik bir duygu anlatamam size

kızlar ben bir şey sorcam ama ben evde muhabbet kuşu besliyorum bebek doğunca zararı varmış kızlar işin kötüsü ben bu hayvanlarada aşırı düşkünüm onlar olmayınca yapamıyorum yıllardan beri kuş ve balık vardır benim hayatımda hadi balık sorun değilde kuşu besliyemiyecekmiyim kızlar bilgisi olan varsa yardımcı olursanız sevinirm.

kızlar ben bir şey sorcam ama ben evde muhabbet kuşu besliyorum bebek doğunca zararı varmış kızlar işin kötüsü ben bu hayvanlarada aşırı düşkünüm onlar olmayınca yapamıyorum yıllardan beri kuş ve balık vardır benim hayatımda hadi balık sorun değilde kuşu besliyemiyecekmiyim kızlar bilgisi olan varsa yardımcı olursanız sevinirm.

bizimde kuşumuz ve balığımız vardı hatta ben doğum yaptığımda kuşumuzda doğurdu:)))))))) ama vermek zorunda kaldık bebeğe zararı var dedi dr

canım şöyle zararı var tüyünde dolayı herhalde baska ne zararı vardırki sende onlara ayrı bi odaya koyarsın bebegin büyüyene kadar cocugu girdirmeyecegin bi yere koyarsın yada bi süre seven birine verirsin

Son düzenleyen: Moderatör:
bizimde kuşumuz ve balığımız vardı hatta ben doğum yaptığımda kuşumuzda doğurdu:)))))))) ama vermek zorunda kaldık bebeğe zararı var dedi dr
:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

canım şöyle zararı var tüyünde dolayı herhalde baska ne zararı vardırki sende onlara ayrı bi odaya koyarsın bebegin büyüyene kadar cocugu girdirmeyecegin bi yere koyarsın yada bi süre seven birine verirsin

eşimle onun için didiştik dün ben evde bir yere koyalım diyorum koca eve sığdıramadık olmaz diyor olmazsa iki taraftan birine vereyim daha sonra alırım ya ne bileyim vermekte istemiyorum ben kuşlara aşırı düşkünüm şuan ayağına ne yapmışsa beyefendi veterinerin iş yerine gelmesini bekliyorum baktıracağım neyi var görseniz halimi ağzına şırıngayla vitamin ilaçları veriyorum ki güçlensinler diye

ilişki esnasında benim çok sancım olmuyor ama mesela normalde otururken felan birden ağrı giriyor miğde bulantısı felan oluyor 1ay 3kur fitil antibiyotik felan kullandım ama nfile iltihabı kurutamadılar yara geçmedi şimdi pazartesi bi doktora daha gidicem oda gördükten sonra yakılcak ondan sonra çocuğum olurmu sanki hiç olmicak gibi geliyor artık ümidimi kaybettim doğrusu duyuyorum arkadaşlar 3yıl 10yıl çocuğu olmayanları ama genede garip bi duygu kocam anlayışlı ama sadece çocuk konusunda yoksa buğram geçirdiğimin felan farkında değil yani ben üzüldüğümde destekçi olmuyor kızıyor ağladığıma ettiğime annesinin ve yakınlarının yaptığını söyleyince bana kızıyor pazartesi psikologada gitmeyi düşünüyorum antidepresyon ilaçları alıcam galiba ailemden uzağım guretlik var kaynanamla birlik oturuyorum bu var çocuğum olmuyor bu var hepsi varda var yani kafayı yiyorum sanırım

Back
X