Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ilişki esnasında benim çok sancım olmuyor ama mesela normalde otururken felan birden ağrı giriyor miğde bulantısı felan oluyor 1ay 3kur fitil antibiyotik felan kullandım ama nfile iltihabı kurutamadılar yara geçmedi şimdi pazartesi bi doktora daha gidicem oda gördükten sonra yakılcak ondan sonra çocuğum olurmu sanki hiç olmicak gibi geliyor artık ümidimi kaybettim doğrusu duyuyorum arkadaşlar 3yıl 10yıl çocuğu olmayanları ama genede garip bi duygu kocam anlayışlı ama sadece çocuk konusunda yoksa buğram geçirdiğimin felan farkında değil yani ben üzüldüğümde destekçi olmuyor kızıyor ağladığıma ettiğime annesinin ve yakınlarının yaptığını söyleyince bana kızıyor pazartesi psikologada gitmeyi düşünüyorum antidepresyon ilaçları alıcam galiba ailemden uzağım guretlik var kaynanamla birlik oturuyorum bu var çocuğum olmuyor bu var hepsi varda var yani kafayı yiyorum sanırım
slm kızlar nasılsınıza.s.
slm canım benim ben iyiyim sen nasılsın bakalım :1hug:
SLM ALK kızlar nasılsınız bakım baya bi aradan sonra geldim
hoşgeldin canım benim nasılsın bakalımSLM ALK kızlar nasılsınız bakım baya bi aradan sonra geldim
iyiyim canım ve heyecanlıyım bugün ilk aşılamamamı yaptırdım hayırlısıyla dualarınıza ihtiyacım var:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
ederim canım allah hepimizin gönlünün muradını versin
nasıl gidiyor bakalım kızlar anlatın bakalım hadi ben işteyim benim anca giriş çıkış eve git böyle geçip duruyor valla
canım bugün aşılamadan sonra eve geldiğimde kan gelmişti bir bilgin varmı normalmi sence bu:uhm:
yok gülüm bilgim olsa yardımcı olurdum sana
yok gülüm bilgim olsa yardımcı olurdum sana
TAMAM CANIM BENİM GÖRÜŞÜRÜZ:
sağol canım neyse dr ararım ama normaldir heralde ben çıkıyorum canım görüşmek üzere hoşçakal :a015::a015::a015:
ŞÜKÜR CANIM İYİYİZkızlar kusuruma bakmayın cevap yazamadım eltimin oğluna bakıyrum durmuyor yazıcam acıktı yemek yedirdim şimdi yazıyorum iyiyim sizlerde iyisiniz inşallah
CANIM DAHA BİLMİYORUM ÇARŞAMBA DOKTORA GİTCEM BAKTIRCAM İŞTE İNŞALLAH DEĞERLER YÜKSELİRDE BEBİŞİMİ KAYBETMEM İNAN KAFAYI BAYAĞA TAKTIM BU DURUMA AMA ŞUVAR 11 GÜN OLDU BEN DAHA REGLİ OLMADIM İNŞALLAH GEÇ DÖLLENME OLMUŞTURDA DOKTORUN DEDİĞİ ÇIKMAZ CANIM YA :çok üzgünüm:escales senin değerlerin yükseldimi canım geçmişi arada takip ediyodum anladığım kadarıyla düşüktü değerlerin inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip eder rabbim :CüvCüv: