Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

kız beryall maşallah boyun cok güselmıssss
dur bakarım ya ben 167 ve 70 ile hamile kaldım kılo verme asamasındaydım suan cok kzııyorum hayatımn en kılolu dönemınde nasıl oldudda hamile kaldım dıye kız nasıl kılo verecm bennn

canım bak ben de 92 kiloyla hamile kaldım şimdi 3 kilo aldım 5 aylık hamileyim sadece 3 kilo aldım .doktorum da çok iyi diyo.ben çok dikkat ediyorum tatlım diet yapmıyorum ama istersen yaptığım yediğim besinleri yazayım sanada.çok dengeli ve sağlıklı yiyiiyorum .

kızlarr bende albüm ekledim bi bakın isterseniz

beryalim ama ben eğer bu ay hamileysem memlekete gitmeyi düşünüyom gerçi olmasada gitcem ama eniştem gelecek askerden bide yeğenimim sünneti varr mecbur gitcem inş vardır da rahat rahat giderim stressiz

ayyy beryalllllllllll cok güzellll banada yaz ne yıyon ya bende cok yemıyorum bugun yürüdümn işte 3 km..hsonalrı yurucem hiçi iş varyaaa ..sadec bugun canım cok cektı kızartma yaptım okadar abartmıyorum yanı yaz kızzz birde catlak matlak lar için ne yapcaz herseyı yazz

beryalim ama ben eğer bu ay hamileysem memlekete gitmeyi düşünüyom gerçi olmasada gitcem ama eniştem gelecek askerden bide yeğenimim sünneti varr mecbur gitcem inş vardır da rahat rahat giderim stressiz

hayırlısı olsun canım sen dikkat ettikten sonra bir şey olmaz.molalarda bol bol gez hareket et.fazla ayakta kalma ,tekerlek üstü yerlere oturmamaya çalış otobüsle gideceksen .
inşallah hamilesinidr de stressiz rahat rahat gidersin .hem bebiş te gezmiş olur.kaydirigubbakcemile3

sumosssss ne zaman adetın senın kızz sen bir hamile kalsaydın hayrlısı ileee.
aysen hg

kaydirigubbakcemile3allah seniiikaydirigubbakcemile3 ayyy çok güldüm vallaha canım yaaa benim 28i inş olmam ne olur sende dua et bi kalaydım vallaha doğru söylüyonkaydirigubbakcemile3 yaa vallaha çok güldümm kızzz

kaydirigubbakcemile3allah seniiikaydirigubbakcemile3 ayyy çok güldüm vallaha canım yaaa benim 28i inş olmam ne olur sende dua et bi kalaydım vallaha doğru söylüyonkaydirigubbakcemile3 yaa vallaha çok güldümm kızzz

kız napıyım taka taka kurudun anammm kaydirigubbakcemile ya bişeyın yok rahat ol dıyoruzzzz olur ıns.
bak ben ne kadar umutsuzdum sen biliyrsun burda herkles kalıcak ben kalamıcam dıyrdumm.ama inan kstres cok etkılıyor ne olsa bu ay olmaz dedım ben mayısa hazrlık yapıyrdum ama oldu bak demekkı takmamdıgım içinn ve ne yatakta yattım ne ekstar bişey yaptım bu ay sanslı gunler gitti dıoye ben mayısa calışıyrdum hatta ajandama yazmısımkı ptesı için adacayı ve keçıboyunuzu al dıye :jeyyar: pazar gunu hamiş oldumu öğürendım bak senınde olucakkk:oklava:

bircan hoşgeldin canım nasılsın

tahmın ettım ama benzetemedım:)) kapalı zayıf diğerı daha kılolu geldı damatalrı kıyasladım biri profıldı içinden cıkamadımmm...
aysen öle deme sımıd doğurusun milelt kıloyu konsuruzzz sen bilmessın o uyuzları sevındırmıcem ama benı üzümüşlerdı ben takmam ama allah ona tokat gibi cevap verdı cok şükürr işe başlaıdıgm ay hamile kaldım işi bahanne ettgımı sanıyrlardı ve bana ksırı muamelesı yapıyorlardı rabbıme şükür şimdi diyrlarkı daha yenı işe girdınnn ne araa yaptın eve gelelı 3hafta oldu ya buda size kapak olsun dedım rabbım cok buyukkk.ohh catlasınlarr hakımd eoldum mastırda yapıyorum bebişimde saglıklı olsun ınsss ...fesatlardan nefret edıyorummm o acıdan kılo almamam lazımm :nazar:

Back
X