ben beş haftalık hamileyim
Sen ne zamandır istiyorsun canım?
inşş bebeğim yaa hayırlısı :):)
su listeye bakarmisiniz...
ins.bizimde hamislerimiz yazilir orayaaa
hamislerimiz bizede ugur getirir...
ben beş haftalık hamileyim
[asifari sen nasıl anladın hamile olduğunu yada neler yaptın anlatırmısın birazz :)
cnm ben 9 aylık evliyim ilk denememiz bu ay
sen?
cnm ben 9 aylık evliyim ilk denememiz bu ay
sen?
amin hayırlısı olsun
tweetty hayırlı olsun bizede dua et
anlatim canim ne demek ben tedaviyle hamile kaldim
yumurta gelistirici ve catlatma ignesi sayesinde cünkü yumurtalrim tembeldi
catlatma ignem yapildi 3 hafta bekledimsonra adet olmamistim
istahim acilmisti,uykum geliyodu,dalgindim,kasiklarimda ve gögüslerimde agri vardi canim
gerci hala var ama neyse ,son olarakta akintim gelmeye baslamisti
test yaptim 2,cizgi silik cikti dirak doktora gittim
esimle pek beklemiyodum ama esim müjde verdi hamilesin diye iste böyle canim
ALLAH OLMAYAN HERKESE VERSINN
sağolun arkadaşlar ben polikistik over hastasıyım üç aydır korunmuyoduk bu ay hamile olduğumu öğrendim ama hala şoktayım bu hastalıkta hamilelik çok zor olduğu için zor olur diye düşünüyodum ama Rabbim ya hastalık falan bahane herşey onun elinde İçten çok dua etmek ve çok dua almak çok önemli ben buna inanırım Rabbim hepinize sağlıklı sıhhatlı hayırlı evlatlar nesiller nasip etsin Amin
bende glucophage die bir hap kullanıyorum hastalığımın 12.ve 14.günü ilişkiye girdik sonra gün aşırı dediğin benmde 2 haftadır kasık ve bel ağrım oluyo beyaz akıntım olmaya başladı bu aralar doktorda yumurtlama döneminde öle olucak dedi vücudumda da sıcaklık var dediğim gibi test yaptım silik falan deil 2.çizgi çıkmadı bakalım bide 10da yapıcam belki benide yazaarsıznız
SElam kızlar ben geldimbakıyorumda listemizde hamişler çoğalmışşş inşallah bu ay bizlerde o listede yer alırızz
SElam kızlar ben geldimbakıyorumda listemizde hamişler çoğalmışşş inşallah bu ay bizlerde o listede yer alırızz
Bahar gelemedı yaa uyuycam sımdı laptop un basındaa
kızlar ya yarın kan testine gidiyorum,heyecan heyecan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?