Hoşgeldin canım....:79::80:
Ayy İnşaallah iyi haberler verirsin yarın bize canım.....:81:
İyi akşamlar canım,hoşgeldin.....:79::80:
Sen yarın bize müjdeli haber vercen İnşaallah da ondan o üşütme falan değil....:81:
kızlar ii akşamlar ben geldim ben halen hasta olmadım ama fena derecede sırtım ağrıyo bacaklarım ağrıyo vee karnım ağrıyo nolcam ben yaa üşüttüm mü acaba ?
arkadaşlar iyi akşamlar acil yorumunuza ihtiyacım varrr!1 saat kadar önce benden kan geldi ve adetimin 17. günündeyim bu nedir fikri olan varmı çok az kandı.
yok canım hamileyken kızamıkçık geçirdim gebelerde oluyormuş bide 2 ay oldu nerdeyse regl olmuyorum ama kandada bişey çıkmıyor bu şekilde gebe olanı duydunmu sadece beyaz akıntı oluyor
belkide hamilesindir ne zaman tst yapacakssin..insallah guzel sonuclar alirsin
yok canım hamileyken kızamıkçık geçirdim gebelerde oluyormuş bide 2 ay oldu nerdeyse regl olmuyorum ama kandada bişey çıkmıyor bu şekilde gebe olanı duydunmu sadece beyaz akıntı oluyor
arkadaşlar iyi akşamlar acil yorumunuza ihtiyacım varrr!1 saat kadar önce benden kan geldi ve adetimin 17. günündeyim bu nedir fikri olan varmı çok az kandı.
insallah insallah tamam dese dr.hemen kan testi sonrada asilama tarihi falan isde bunlarin gelmesi mesele degilde beni asil dusunduren sonradan beklemek artik varya olmayan cocuklarimin ceyizlerinin yarisini yaparim sanirim...
ayy bilmiyorum bebeişim ya çok ağrım var test yapıcaktım akşam ama vazgeçtim eşim yokken yapıcam eğer hamileysem süpriz yapıcam çünkü :):)
asifari neden kötüydü canım ya iki canlı artık o kaynanasını falan takmasın kendini bebeğini düşünsün üzüldüm ya okudum biraz yazdıklarını kıyamam
Canım bence yerleşme kanaması olabilir....:81:
canm hastalığımın günü yarın belki yarın yapıcam geçerse 2 gün sonra yapıcam bakalım :):)
Canım yeterki olsun da yaparsın çeyizlerini....
bebişim ama kahverengi leke diyorlar cnm bnmki çok az ama bariz kan minicik ya arkadaşlar şu an çok cnm sıkıldı pardon keyfinizi kaçırmak istemiyorum ama bunu hiç yaşayann varmı yada bebişim bu yerleşme kanamsı nasıl
ayy ayy heyecanlandim simdi heee rabbim gonlune gore versin tatlim
olana kadar da o asilamadan sonra beklerken yapacam artik butun ceyizleri nerdeyse...
o beklemek beni cok kasiyor ilkinde yasadim insallah ikincisinde olmam..
yavas yavas yaklastikca o gune kasiliyorum resmen neyden korkum bilmiyorum
saol bebeğim hayırlısı teşekkür ederim güzel dileklerin içiniz allah herkesin gönlüne göre versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?