hayde gidelum haydeeeeeeeee
hayde gidelum hayde,,,,haydeeeeeeee
herkese iyi geceler!!!
aaa geçmişi okumamaıştım ukte tebrik ederim canım
listemiz çok uğurlu geldi maşallah
NİSSAM CIM SAĞOL CNM YAAA GECE GECE KEYFİMİ GETİRDİN SENİ GÖRÜNCE GÜLÜYORUMMM!!!!
HAYDİİİİİ!!!
HERŞEY 8 MART İÇİNNNN!!!
............ BİZLER İÇİN SAĞLIKLI KISMETLİ HAYIRLI EVLATLIĞI OLAN
canım ben küçük bi ilçede oturuyorum öyle bilendik bi marka değil miratech diye bi marka .ama ben asıl dün internetten aldığım erken gebelik testleri ile öğrendim şöyleki haftasonu körkütük hasta yattım hiç ümidim olmamasına rağmen ilaçda kullanmadım. ne olur olmaz diye osırada kuzenim mesaj atmış seni gördüm rüyamda bir haftalık hamileyim diyorsun dedi öyle deyince içime umut doldu aman elimde var nasıl olsa bi yapıyım dedim silik çizgi arka arkaya 4 tane yaptım hepsi pozitif bilinmedik marka hepsi ama hassastı ölçtü ühcg bakımından.bugün kan baktırdım 276 çıktı .kanda böyleyken bile idrarda ki çizgi öyle çok koyu değildi..Bakalım inaşallah bu seferde hüsrana uğramam çünkü daha önce 2 kere pozitif sonuç geldi başıma bu seferde o yzden inanamadım kanda görene kadar .mesala prodüktör çok ünlü ama bana hep yanlış sonuç verdi ben hiç memnun kalmadım çok hüsrana uğratmıştı beni iki ay önce
canım ben küçük bi ilçede oturuyorum öyle bilendik bi marka değil miratech diye bi marka .ama ben asıl dün internetten aldığım erken gebelik testleri ile öğrendim şöyleki haftasonu körkütük hasta yattım hiç ümidim olmamasına rağmen ilaçda kullanmadım. ne olur olmaz diye osırada kuzenim mesaj atmış seni gördüm rüyamda bir haftalık hamileyim diyorsun dedi öyle deyince içime umut doldu aman elimde var nasıl olsa bi yapıyım dedim silik çizgi arka arkaya 4 tane yaptım hepsi pozitif bilinmedik marka hepsi ama hassastı ölçtü ühcg bakımından.bugün kan baktırdım 276 çıktı .kanda böyleyken bile idrarda ki çizgi öyle çok koyu değildi..Bakalım inaşallah bu seferde hüsrana uğramam çünkü daha önce 2 kere pozitif sonuç geldi başıma bu seferde o yzden inanamadım kanda görene kadar .mesala prodüktör çok ünlü ama bana hep yanlış sonuç verdi ben hiç memnun kalmadım çok hüsrana uğratmıştı beni iki ay önce
çok saol canımmm valla ben öyle çok aktif bir üye değilim ama 1 senedir hep takip ediyordum bu sitedeki arkadaşları saatlerce okuyordum yorumları..Çok umut oldu burası bana sorduklarima cevap oldu çoğu zaman ...çok uğurlu geldi bana burası çokkk:))))))))))))))))))))))
NİSSAM CIM SAĞOL CNM YAAA GECE GECE KEYFİMİ GETİRDİN SENİ GÖRÜNCE GÜLÜYORUMMM!!!!
HAYDİİİİİ!!!
HERŞEY 8 MART İÇİNNNN!!!
............ BİZLER İÇİN SAĞLIKLI KISMETLİ HAYIRLI EVLATLIĞI OLAN
aaa geçmişi okumamaıştım ukte tebrik ederim canım
listemiz çok uğurlu geldi maşallah
ay canim benim oylemi....
Haydi kayyummmmmcugummmm
Hersey bizim icinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Tiliiiiii tiliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii tiliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii tiliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiliiiiiiiii
evet biztler icin hayilisyla en kisa zaman hamile olanlar icin saglikli ve kolay dogumlar olur insallahhh
cnm çok tatlısınnnnn!!!
Yarın senin yüzünden işe geç kalacağımm baaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkkk!!!!
çok öptm herkesiiiiiiiiiiiii!!!!sağlıcaklaaa
tsk.ederim canim,sende oyle...
Haydi yataga o zamannnnnn.....
Canim opuyorum..kendine iyi bak gorusmek uzere..
Tatli uykular.....
Baharcım senin testinin markası neydi canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?