Allah ikisine de acil şifalar versin....İnşaallah iyi oldukları haberini alırsın....Kalpteki delik çocuk büyüdükçe kapanıyor diye biliyorum ben,bizim bi akrabamızın öyleydi kapandı sonra....Bi tanıdığımızın da tek kulağı yok ama hiç duyma problemi de yok canım....İçini ferah tut....Yanında olamasanda telefonla konuşursun kuzeninle,destek olursun ona....
Yarın sabah bi idrar testi yap sen de o zaman canım...
Alalım müjdeli haberini.....:81:
ARKADAŞLAR
BEN ÇIKIYORUM BUGÜN ÇOK YORGUNUM,DEĞİŞEN BİRŞEY YOK YARINDA YORUCU BİR GÜN BENİ BEKLER , HEPİNİZİN SAĞLIĞI VE KEYFİ YERİNDE OLSUN!!!!
NİSSAMCIM HABERİNİ BEKLEYECEĞİM KÜÇÜK BİR ARA KAÇAR GÜNDÜZ BAKARIM SENİN İNŞALLAH HAYIRLI HABERİNEEEEEEEEEEEEE
ARKADAŞLAR
BEN ÇIKIYORUM BUGÜN ÇOK YORGUNUM,DEĞİŞEN BİRŞEY YOK YARINDA YORUCU BİR GÜN BENİ BEKLER , HEPİNİZİN SAĞLIĞI VE KEYFİ YERİNDE OLSUN!!!!
NİSSAMCIM HABERİNİ BEKLEYECEĞİM KÜÇÜK BİR ARA KAÇAR GÜNDÜZ BAKARIM SENİN İNŞALLAH HAYIRLI HABERİNEEEEEEEEEEEEE
canim ya bilmiyorumki,hemen yarin yapsammi???:26::26:
yada beklesemmi yarin gecsin oyleee:26::26:
ayyyy nerdeeeeeeeeeeeeeeee
o mujdeli haberi verebilecekmiyim acabaaaaa:26::26::26:
Bence silik de olsa çıkar.....
Kızlar hep günlerinde yaptılar....
peki canim hangi ogun yapsam daha iyi belli olur...
sabah erkenmi,yada öglenmiiiii...
heyecanlandim yaaaaa,bu neymis
evlenirken bu kadar heyecanlanmamaistimmmm:79::79:
Canım 4-5 saat idrarını yapmamış olman gerektiğine göre en iyisi sabah ilk idrarınla yapman canım....
tühhhh ya keske bugun alsaydimmmm,hatta simdi yapardimmm
neyse yarin yaparim artik...
bakalim hayirlisiiiiiiii
Hemen topiğimize yaz acnım İnşaallah müjdeli haberi.....:81: :81:
Kızlar ben çıkıyorum,iyi geceler....
Yarın görüşürüz....:79::80::79::80::79::80:
canım sende kendimi gördüm artık bende 1 seans daha gidip bebek işine girmek istiyorum ..gerçekten kıl tüy yüzünden bebişlerin gelmesini ertelemek çok saçma :)
canim evet gercek lazere gidersen eger azalmalar olur ama genital de azalmalarda olur ama yinede yok olmuyorlar veya tek tukede dusmuyorlar diger bolgeler gibi..bak canim ben tam tamina 1 yil gittim lazere agdadan bir farkini gormedim sadece agda gec cikartiyor bu daha da gec oldu ve daha da incelme ev azalma oldu...bende en guzeli dedim gittim agdaciya sir agda yaptirmaya kendin ugrasma turkiyede de cok kisiler aliyor bilmiyorum turkiyede mi yasiyorsun ama turkiyedede var cok da guzel aliyorlar...sana tavsiyem sir agda daha iyi hem olu deriyi kaldiriyor hemde hemen hemen ayni oluyor..
Boyle sebeplerden dolayi bebegi erteleme bence cunku kil tuh falan bnde jiletle hic rahat edemiyorum yaklasik 10 yildan beri ayni yere aldiriyorum ve lazerdende cok memnunum...bence bebegi ertelemek icin bir sebep degil bu sana tavsiyelerim bu olur...
günaydın :)) karlı bir türkiye sabahından hepinize mrb...
yorumların için sağol cnm.. Artık gerçekten ertelemiycem bir kez daha gidip bırakıcam işte.. Allah hayırlısıyla hepimize nasip eder inşallah.. Türkiyede yaşıyorum ben evet.. Ankaradayım
Günaydın :)) karlı bir türkiye sabahından hepinize mrb...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?