Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

Slm arkadaşlar
2 gündür yokum çünki formun adını hatırlayamadım bulamıyordum:26:
neyseki buldum
iki saattirde formu okuyorum nekadar çok şey yazmışsınız oku oku bitmedi
enson pes ettim bir iki sayfa atladım mecburen
gözüm yoruldu :)

Selam kızlar ben geldimmmmmmmmmmmmmmm :))) ama kimsecikler yok gene

Epey kaynatmışsınız sohbetiniz bol olslun kızlarrrr oku oku bitmiyo yahu

ben geldimmmmmmmmm

cok ama cok heyecanliyim yarin asilama olacam diye icim icime sigmiyor genelde ben bir seye cok sevinirsem olmuyor hep sevincim kurasagimda kaliyor artik rabbimden umit kesilmezmis belki mucizemi bana verir bu sefer....

kızlar ben bugun cok sükür adet oldum ve yarın doktora gıtcem hormon testlerı yapılacak ve tedavıye baslanacak ınsallah benıde lısteye yazarmısınız beklenen adet tarıhı 10.04.2011 dualarınızı beklıyorum ınsallah doktorum ıyı bır tedavı yontemı uygular

kızlar bırde catlatma ıgnesı cok acıtıyormu benım ıgneye alerjım var :96:

ben geldimmmmmmmmm

cok ama cok heyecanliyim yarin asilama olacam diye icim icime sigmiyor genelde ben bir seye cok sevinirsem olmuyor hep sevincim kurasagimda kaliyor artik rabbimden umit kesilmezmis belki mucizemi bana verir bu sefer....

İnşallah cnm..umudunu yitirme ve pozitif düşün...

Hakkında hayırlısı olsun canm...tez zamanda meleğini kucağına alırsın inşallahh..

Bu konuda pek çok arkaşımız senile aynı tedaviyi görüyorlar ama henüz burada yoklar...gece kuşları onlar...12 gibi gelirsen yardımcı olurlar :)

allahim gonlune gore verir insallahhhhhhh..hayrlisi artik...

ozaman dr.na soyle bnce igneye karsi alerjin varise...ben vuruldum hemde daha yeni carsamba gunu oldum kendim vurdum ilk ilacc verirken ilacin etkisiyle hafiff bir yanma oldu bnde okadar ilk asilamamdada oyle oldu ikinciinsindede..

İnşallah cnm..umudunu yitirme ve pozitif düşün...

dusunursem bu sefer olacak diye kendimi cok kaptiriyorum biliyorum gercekden de bu islmemelr beni cok bir oyle dusunmeme birde boyle dusunmeme sebep oldu sanirim...bazen diyorumki olacak bu sefer insallah bazeende yok yok olmayacak diyorum anlamadim gitti neden bndeki bu dengezizlik

Sırf sende değil ki cnm bizde de var böyle gidip gelmeler....ama en önemlisi umudumuzu yitirmicez vede pozitif güzel şeyler düşüncez...

Sırf sende değil ki cnm bizde de var böyle gidip gelmeler....ama en önemlisi umudumuzu yitirmicez vede pozitif güzel şeyler düşüncez...

ozaman normal bir davranislar sergiledigime sevindim...dusun dusun bakalim dusunecez artik pozitif

inşallah hakkında hayırlısı olur canım ..sakın kötü düşünme herşey inşallah çok iyi olacak senin için dualarımızla beraber

insallah canim yaa insallah hepimiz icin en iyisi guzeli olur dusunmemeye calisiyorum ama ister istemz aklima geliyor isde gunler yaklastikca karmsarlik coktu uzerime artik yarin son sonrada oteki stres basliyor insallah guzel haberler veririm buraya...bekliyoruz ama bir turlu gelmiyor...rabbim ne eylerse guzel eyler elden bir sey gelmiyor malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…