ben geldimmmmmmmmm
cok ama cok heyecanliyim yarin asilama olacam diye icim icime sigmiyor genelde ben bir seye cok sevinirsem olmuyor hep sevincim kurasagimda kaliyor artik rabbimden umit kesilmezmis belki mucizemi bana verir bu sefer....
kızlar ben bugun cok sükür adet oldum ve yarın doktora gıtcem hormon testlerı yapılacak ve tedavıye baslanacak ınsallah benıde lısteye yazarmısınız beklenen adet tarıhı 10.04.2011 dualarınızı beklıyorum ınsallah doktorum ıyı bır tedavı yontemı uygular
kızlar bırde catlatma ıgnesı cok acıtıyormu benım ıgneye alerjım var :96:
kızlar ben bugun cok sükür adet oldum ve yarın doktora gıtcem hormon testlerı yapılacak ve tedavıye baslanacak ınsallah benıde lısteye yazarmısınız beklenen adet tarıhı 10.04.2011 dualarınızı beklıyorum ınsallah doktorum ıyı bır tedavı yontemı uygular
kızlar bırde catlatma ıgnesı cok acıtıyormu benım ıgneye alerjım var :96:
İnşallah cnm..umudunu yitirme ve pozitif düşün...
dusunursem bu sefer olacak diye kendimi cok kaptiriyorum biliyorum gercekden de bu islmemelr beni cok bir oyle dusunmeme birde boyle dusunmeme sebep oldu sanirim...bazen diyorumki olacak bu sefer insallah bazeende yok yok olmayacak diyorum anlamadim gitti neden bndeki bu dengezizlik
selam kızlarrrr
Sırf sende değil ki cnm bizde de var böyle gidip gelmeler....ama en önemlisi umudumuzu yitirmicez vede pozitif güzel şeyler düşüncez...
Selam cnmHoşgeldin....
selm tatlim naber
iyiyim canım çok sağol sende iyisindir umarım
bunada sukurler olsun insallah daha da iyi olurum...yarin asilama olacam yaa onun acayip heycani var...insallah olur bu sefer
inşallah hakkında hayırlısı olur canım ..sakın kötü düşünme herşey inşallah çok iyi olacak senin için dualarımızla beraber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?