Bir sürü yeni hamilemiz var gördün mü canım....:81: :81:
İnşaallah daha artacak.....
Senin nasıl gidiyor hamilelik canım?
slm cnm ben maalesef regl oldum
neyse bakalim hayirlisi olsun haber vereyim dedim
iyi gecelerr ben kactimm:79:
İçeriği nasıl ki?Yani hamilelikte yemek,egzersiz falan gibi mi acaba?
ewet cnm gordum ya hamişlerımızı cok sevındım ordan 2 arkadasla muhabbetım oldu cok sevındım cnm ya.benım nasıl olsun ya cok duygusallastım hergun aglıyorum.aglamak ıstemıyorum bebegıme bısey olucak dıe korkuyorum ama elımde deıl frenlerım tutmuyor
ısteyen herkese versın işh bebiş
ewet cnm gordum ya hamişlerımızı cok sevındım ordan 2 arkadasla muhabbetım oldu cok sevındım cnm ya.benım nasıl olsun ya cok duygusallastım hergun aglıyorum.aglamak ıstemıyorum bebegıme bısey olucak dıe korkuyorum ama elımde deıl frenlerım tutmuyor
tam bilmiyorum ama hafta hafta anlatıyormuş şunu yapın bunu yapın doktor kontrolleri beslenme egzersizleri gibiymiş duyduğum kadarı
Onu isteyeyim bari ben de o zaman....
Allah'ım İnşaallah o günleri yaşatsın hepimize....
Sağlıklı sıhhatli bebeklerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin....
Bebeğim kitaplarını da okuruz o zaman....İnşaallah Yarabbim.....
ne bıleyım cnm ya olabılır.ewet aldım bebısıme kıyafetler gecen gun yıkadım utuledım yerlestırdım 7. aydayım.gıttıkce heyecanlanıyorum 2 ayım kaldı cok merak edıyorum cnm
aminnnnnnnnnnnn
bebek olsunda kitapsızda büyütürüz :)
Allah bi nefeste kurtarsın İnşaallah canım.....
Canım bebeğin kız mıydı erkek mi?
Evet canım yaaaa....
Baksana ne kadar ilgiliyiz ya bişey de bişey yokken bile kitap alıyoz....
amin cnm işallah bebişim erkek
:)))) kitapsız dicem niye çok beklettin bizi
ya bebişim benim 1 haftam kaldı batıma belim agrımaya başladı şimdiden geçen ayda böyle olmuştu bende acillik olmuştum sanırım yine öyle olacak.çünkü benim normalde hiç belim agrımazdı ince ince sızı giriyo.hem yine o sancıyı çekecem diye korkuyom hemde bebişte yok hangisine yansamki bilemedim
İsim düşünmüşünüzdür di mi canım?
Canım dur bakalım belki bu seferki hamilelik belirtisidir.....:81:
ismini tam olarak karar veremekdık cnm ya hep o olsun bu olsun dıyoruz.esıkm baska ben baska ısım dıyorum ortasını bulamadık daha
ben daha evde test hiç yapmadım bu sefer yapsammı diye düşünüyorum ama çok saçma olacak hem malum günlerin hepsinde yoktu ilk günü son günü yetişti ancak üstelik olagandışı bir beliritmde yok.sadece vakit yaklaştığı için heyecan yapıyorum sanırım heyecandanda çok sinir oluyom bu kırmızılara hem agrısını çekiyom bide
İnşaallah en kısa zamanda karar verirsiniz....:81:
Canım senin gebelik belirtilerin nelerdi?
Hiç belli olmaz....Belki bu ay hiç beklemiyorsun belki de bu ay olacak....
İnşaallah en kısa zamanda karar verirsiniz....:81:
Canım senin gebelik belirtilerin nelerdi?
Hiç belli olmaz....Belki bu ay hiç beklemiyorsun belki de bu ay olacak....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?