Bakalim bunda sorun olacakmi?
Nasilsiniz güzel anne adaylari devamli yaninizda olamazamda sizleri takipteyim Rabbim hepinize saglikli ve hayirli evladlar versin insaAllah dualarimdasiniz.....Kizlar resim yüklemistim ama alarm verdi sildim....
Hoşgeldin canım....:79::80:
hoşbulduk canım nasılsın
nasilsiniz bugün,
ben doktora gittim bebisler iyiymis kendi doktorum daha iyi ilgilendi
kan aldi ve test yapacagini söyledi 8,haftadayiz hersey yolunda simdilik bi sorun yok
sali günü yine gidecegiz esimle
doktor baslangic icinn kitap falan vermis ne bilim bebek esyasi felan hepsi cok hos
neyse simdi yemek yiycem söylim de belki zararlidir kuru fasulye ve pilav getirmis esim
heralde sakincasi yoktur degilmi ???
İyilik canım,sen nasılsın?
nasilsiniz bugün,
kan aldi ve test yapacagini söyledi 8,haftadayiz hersey yolunda simdilik bi sorun yok
doktor baslangic icinn kitap falan vermis ne bilim bebek esyasi felan hepsi cok hos
neyse simdi yemek yiycem söylim de belki zararlidir kuru fasulye ve pilav getirmis esim
iyiyim tatlım sağol süt buğusuna devam
Hoşgeldin canım....:79::80:
Ayyyy çok sevindim canım yaa.....Bebişler büyüyorlar yavaş yavaş.....:81:
Haftaya salı mı gideceksiniz....Demek ki haftada 1 bakacak.....
Ayyy ne güzel yaaa....Bebek eşyaları çok güzel oluyor yaaa minik minik....
Yok canım zararlı değil afiyetle ye...Yarasın bebişlere.....Afiyet olsun canım.....
Nasıl ,bişeyler hissettin mi?
hoş geldin canım
çok sevindim canım bebişlerin iyi olmasına ayyy ne güzel ya inşaallah rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip eder
nasilsiniz bugün,
sagol bitanem ALLAH SIZLEREDE YASATSIN AYNI DUYGULARI INSALLAH TEZ ZAMANDA
HEM sonuclar cikacakmis hemde kontrol esim ultrason resmini cüzdaninina koydu ay cok duygulandimhersey yolunda bakalin kayinvalidemde cok sevincli kadin coluk cocuga seker dagitiyorum diyo ki zaten eli cok aciktir yani iyidir
sorun yoksa yemegimi yiyeyim tatlim burdayim zaten
sagol canım ınsallah darısı sızın basınıza sen ne yaptın ıse yarıyomu maydanoz ve süt
evet canım insanın iyi açılıyormuş genişliyormuş gibi oluyor inşaallah faydası olur
slm kizlarrrrrrrrrr...
ben geldimmmmmmmmmm:80::80::80:
napiyonuz bakimmmmmmm:80::80:
slm kizlarrrrrrrrrr...
ben geldimmmmmmmmmm:80::80::80:
napiyonuz bakimmmmmmm:80::80:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?