başsağlıgı dileyen arkadaşlara tek tek teşekkür ederim.. Allah razı olsun.. Rabbim sizin geçmişlerinizede rahmet eylesin.. taksiratlarını affetsin.. daha iyiyim ama nete giremem sıksık annemle kalıyorum yukarda aşagı pek inemiyorum annemi yalnız bırakamıyorum.. annem iyice rahatlayana kadar böyle olacak..Rabbim anneme sabır versin güç kuvvet versin işi şimdi çokk zor.. anlatırım bir geniş zamanda..bebişim regl oldum 3ünde yazarsin.... yarında hastaneye gideceğim doktor adetinin 3. günü gel demişti..böyle işte..merak ettiğiniz içinde ayrıyetten teşekkür ederim..hakkınızı helal edin.. görüşmek üzere..Allah a emanet olun ..
Ben geldiiiiiiiiiim...
Hala beklemedeyim...
hoşgeldin canım....:79::80:
Kız yapmadın mı bugün idrar testi?
eşimi bekliyom. O alıp gelcek. Unutmazsa:)
umutlanmak istemiyorum hiç ama bir yanım da ya tutarsa dio:)
ayyy canım hadi inşaallah....
Hemen haber ver bizlere de müjdeli haberi.....:81::81:
tamam canım bakalım, yapar yapmaz sonuç ne olursa olsun yazarım buraya.
listemizi hamişlerle doldurmak istiyorum artık yaaa....
kızlar kANDA beta-hcg 5055 ii mi ???
Kızlar hepinizi çok özledim öncelikle onu söyleyim
Epeydir giremedim. kısaca anlatıyım durumumu en son hatırlayanlar varsa arkadaşımın doğumuna gitmiştim hastanede kaldığım esnada doktoruyla tanıştım durumumdan bahsettim ve ne olduğunu anlamadan kendimi tedavinin içinde buldum
Yapılanları sırasıyla şöyle : adetin 3 günü vajinal ultrasyon+ hormon testi+adetin 7. Günü rahim filmi+spermiyogram testi
Sonuç: her şey normal doktorum beklersen kısa zamanda gebelik olur yok dersen yumurtalama takibini yapıyım dedi (yumurta geliştirip çatlatıp ilişki gününü söylüyor ya gebelik ihtimalini artırmak için),bende tamam dedim işte tedavideyim anlıcanız 17 nisanı bekliyoruz doktorum çok umutlu benimde içim rahatladı en azından bir problemimizin olmadığını biliyoruz.rahim filmi çok zor oldu hala kanamam var
İnanın aklım burada kaldı doktoruma söz verdim girmicem diye kafamı hamilelikle meşgul etmemek için çünkü doktorum benim stres faktörümün çok olduğunu söylüyor. ama size haber vermedende içim rahat etmedi sizin için sözümü tutamadım.doktor kendini bana bırak dedi bende bıraktım gitti her şeyimi o ayarlıyor .arkadaşımın bebiş bana uğurlu geldi onun vesilesiyle tanıştım doktorumla .hergün onu sevmeye gidiyorum yıkıyorum onu annesi korkuyor çünkü .doğumda bana dua etmiş rabbim kabul eder inşallah.yumurtlama tedavisi olmazsada aşılamaya geçecem beklemeye niyetim yok madem başladım bu işe sonunu getiriyim de boşa gitmesin.
Hepinizi çok seviyorum Allaha emanet olun hakkınızı helal edin
ne olur dua edin bana ben hepinizin duacısıyım
kızlar kANDA beta-hcg 5055 ii mi ???
Selam kizlar nasilsiniz ??
aysucum nasilsin canim iyisindir insallahh bisey danisacaktim sana
vajinamda idrar sonrasi yanma olustu suanda ne yapabilirim halen öyle ama yeni oldu diyebilirim:18::18:
Canım bol su içiyorsun dimi?
Gebelik de bol bol su içmen lazım canım....
İdrar yolu enfeksiyonu riski fazla oluyormuş gebelikte....
Evet canim ben normaldede fazla su icerim simdi ise 2lt yi geciyor ama niye oldu simdi
anlamadim bende daha yeni dün hicbisey yoktu
İnşaallah öyle bişey yoktur da sen bol bol su iç yine de.....
Bekle biraz bakalım geçmezse olmadı yarın doktoruna git canım.....
Haklisin canim bekliyim bakalim ne olacak olmassa giderim zaten akintimda hic bitmedi benim
o da devamli geliyor temiz tutuyorum kendimi ama umarim aksi bi durum yoktur
yada ben en iyisi dus alip geleyim
neyse canim görüsürüz aksama öpüyorum seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?