ahh bacim hic sorma benimki bi alamanyaya bedel valla ben iyisinde kötüsünde degilimki tatlim kücük bi esya dahi olsa istemez yani huyu pis iste fitne fesat derler ya o cinsten
anlıyorum canım bende de var bir tane :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ahh bacim hic sorma benimki bi alamanyaya bedel valla ben iyisinde kötüsünde degilimki tatlim kücük bi esya dahi olsa istemez yani huyu pis iste fitne fesat derler ya o cinsten
anlıyorum canım bende de var bir tane :))
neden kicik oluyorlar bu eltilerrrrrrrrrrrr![]()
aman bos birak canim ben ilgilennmiyorum artik:81::81:
heryerde var iste aman agzimizin tadi bozulmasin en iyisi onu konusarak kendimi yoramam simdik hazir sizi bulmusum
![]()
acaip belim agriyor ya bugün carsaflari felan degistirdim yatak odasinda esimde bana kizdi niye tek yapiyomusum hem calisiyor vakti yok hemde kiziyo bende duramiyorum ne yapim
burdayım kızçem bende daha elti yok ya kendimi ekisk hissettim olsada bir çekiştirsem onu daha benim kayın küçük o evlenene kadar ebnde elti degil 2. kaynana olur ancak ama bendede evlere şenlik bir görümce var olmazsa veriyim olamayanaAdaesila nerelere kayboldun yahu sen???
ee haklı adam ama sende haklısın dostum :)acaip belim agriyor ya bugün carsaflari felan degistirdim yatak odasinda esimde bana kizdi niye tek yapiyomusum hem calisiyor vakti yok hemde kiziyo bende duramiyorum ne yapim
acaip belim agriyor ya bugün carsaflari felan degistirdim yatak odasinda esimde bana kizdi niye tek yapiyomusum hem calisiyor vakti yok hemde kiziyo bende duramiyorum ne yapim
kendini fazla yorma canimm
aynen bende gecen gun yikadim esim takti carsaflari
gelde durrr,insan duramiyor yerindeeee
burdayım kızçem bende daha elti yok ya kendimi ekisk hissettim olsada bir çekiştirsem onu daha benim kayın küçük o evlenene kadar ebnde elti degil 2. kaynana olur ancak ama bendede evlere şenlik bir görümce var olmazsa veriyim olamayana
ee haklı adam ama sende haklısın dostum :)
kadinsin sonucta hem biliyosun burda havalarin sagi solu belli degilki
ben battaniye vardi onuda yikardimda cesaret edemedim esim beni camdan atardi o zaman![]()
burdayım kızçem bende daha elti yok ya kendimi ekisk hissettim olsada bir çekiştirsem onu daha benim kayın küçük o evlenene kadar ebnde elti degil 2. kaynana olur ancak ama bendede evlere şenlik bir görümce var olmazsa veriyim olamayana
ee haklı adam ama sende haklısın dostum :)
simdilik tek gelinsin yani...
aman canim ben almiyimmmm![]()
Yorma canım kendini malum 3 canlısınnn misli misli kendine dikkat etmen gerekli !
Ahh canim sagol güzel düsüncelerin icin ama bugün olan oldu baska zaman yapmam benimkine söylerim canim
pes yanii, o kadarida fazlaaaaa
kesin atardiiii![]()
![]()
ama olmazki bir al dene gör olmazsa geri verirsin birde yanında küçük kızı var aynısında junyırı
benimki dünyalara bedel canim almiyim yani adam hakli olsaydi kendi düsünürdü o bilir benim huyumu
biz cekistirmedik kizcem kimseyi zati dolanma ortada deli dana gibi gir aramiza![]()
aman yok canim ben almiyim.alana da mani olmiyimmmmmmmmmmm![]()