Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

Belkide bekleyeceğin o 1 aylık süreçte hiçbir tedaviye gerek kalmadan gebe kalırsın canım ,, kimbilir?? herşeyde bir vesile vardır tatlım...Ama anladığım kadarıyla daha yeni evlisin üstelik 6 aydır deniyordun ve yaşın daha çok genç en azından tüp bebek için biraz daha beklemelisin diye düşünüyorum..Sabretmek ve beklemek zor süreç birde buna belirsizlik eklenince dahada beter oluyor biilirim...RAbbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun güzelim..

8. ayım olacak bu ay :/
Allah en kısa zamanda meleğini göndersin inşallah:97:

hoşbulduk canım
ay sevindim ya belki komiik gelecek ama ben her ay aynı tarihte adet olunca düzenli olunacağını sanıyordumçok teşekkür ederim beni aydınlattığın için

arkadaşlarrrrrrrrrrrr'''' BEKLEMEDE ''' BEBİŞİM DEĞİLMİYDİİİİİİİ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!KİMDİİİİİİİİİİİİİİ???????????????????

Merhaba kızlar....
Yaşım 26 ve 2 yıllık evliyim.Geçen hafta adet düzensizliğim nedeni ile pko teşhisi koyuldu bana.Doktorum bebek çalışmalarına başlamamızı tavsiye etti.Rahatsızlık pko olunca yolun uzun olma olasılığı var maalesef.O yüzden bizde dünden itibaren korunmayı bıraktık ve bebeğimizi beklemeye başladık bakalım.Allah herkese hakkında hayırlı olanı nasip eylesin...

amin canım inşaallahhh sende tez zamanda meleğine kavuşursun

arkadaşlarrrrrrrrrrrr'''' BEKLEMEDE ''' BEBİŞİM DEĞİLMİYDİİİİİİİ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!KİMDİİİİİİİİİİİİİİ???????????????????
bildiğim kadarıyla değil beklemede başka biri eger yanılmıyorsam

turuncu hadi kazanız mübarek olsun tez zamanda hayırlı haberi alırsınız inşallah

Salı günü adet olcam güzelim,,adet belirtilerinin aksine gebelikle ilgili hiçbir belirti yok,,biran evvel adet olup doktora görünmeyi bekliyorum tatlım

benim salı günü :/ belirsizlik kötü ya zaten gerçekten çok zor bir süreçmiş bu

benim çatlatma iğnem 12.günü vurulmuştu ve aynı gün aşılama yapılmıştı... bugunde 12 gün oldu yapılalı... aslında bugun kantahlili yaptıracaktımda eşim 1-2 gün daha bekle dedi bekliyorum..inş. yarın yaptırırım... (inşallah güzel haber yazarım ):86:

İSİM Beklenmeyen Adet Tarihi SONUÇ
Asifirari hamile 15 haftalık
Bahar1212 hamile 14 haftalık
Nissam hamile 12 haftalık
Yorgungonul hamile 7 haftalık
Nalan86 hamile 7 haftalık
Evanur hamile 7 haftalık
Fsane21 hamile 8 aylık
Tugbanur2008 hamile 8 haftalık
Tuanafunda hamile 7 haftalık
Rojda0819 hamile 6 haftalık
Epsilonsigma hamile 5 haftalık
Beklemede hamile 5 haftalık
Gul1182 2 Mayıs. Beklemede
Sevser 5 Mayıs. Beklemede
Bianka 5 Mayıs. Beklemede
Makinist 8 Mayıs. Beklemede
Laleee 9 Mayıs. Beklemede
zseda06 10 Mayıs. Beklemede
Kayyum 10 Mayıs. Beklemede
Utkueslem 10 Mayıs. Beklemede
AdaESILA 10 Mayıs. Beklemede
Ozgur80 12 Mayıs. Beklemede
Screamaway 15 Mayıs. Beklemede
Hakem 17 Mayıs. Beklemede
Sislicamm 19 Mayıs. Beklemede
Arwen83 20 Mayıs. Beklemede
Gyaman 22 Mayıs Beklemede
Lagrima 2 Haziran. Beklemede
Haskena 2 Haziran. Beklemede

turuncu hadi kazanız mübarek olsun tez zamanda hayırlı haberi alırsınız inşallah

Teşekkür ederim kızlar...Beni nasıl bir sürecin beklediğini bilmiyorum.Herşey çok yeni gerçekten.
Gerek pko düşüncesi gerek bebek fikri.... Önümüzdeki günlerde pko teşhisi doğrumu değilmi diye farklı bi doktora daha gitmeyi planlıyorum..
Bakalım hayırlısı artık...

vajinal akıntım su gibi arttı ben bide crinol jel kullanıyorum onun etkiside olabilirmi, bide karın ağrım başladı adet olucak gibi, umutlanmamam gerek sanırım temmuzda tüp bebek yaptıracaz artık ama şimdi tüp bebektede şansımız azaldı çünkü tek emrio koyuyolarmış yasakmış falan uff Allah yardımcımız olsun...

turuncu ne kadarlık evlisin bide pko senin hamile kalmanı engelleyecek kadar önemli bi boyuttamı... bende bi prof.a git görün

turuncu ne kadarlık evlisin bide pko senin hamile kalmanı engelleyecek kadar önemli bi boyuttamı... bende bi prof.a git görün

sislicam,ben yaklşık 2 yıllık evliyim.(temmuzda 2 sene dolacak)
pko nun tam olarak ne durumda olduğunu bilmiyorum.Doktor sol yumurtalığımın neredeyse hiç çalışmadığını,sağ yumurtalığımın ise idare eder durumda olduğunu söyledi.O anın şoku ile daha fazla soru sormak gelmedi aklıma.
Küçük bir şehirde oturduğum için buranın en iyi doktoruna gitmiştim.(doktoran şimdi randevu istesen 3 ay sonrasına anca veriyorlar)O kadar iyi bir doktor yani.
Ama yinede içimi kemiren bişeyler var.Bakalım belki devlette daha iyi bir prof bulursam bide ona giderim bilmiyorum.

çok geçmiş olsun ama sen yinede daha uzman bi doktora git yakın şehirlerden araştır bul randevu al ve sakın ihmal etme... bebek içinde gerekli tüm tedaviye bence başlamalısın,özel muayene paraya bakıyor birazda,200-300 civarı sanırım... benim bi arkadaşıma da dr şöyle kötü durumdasın hemen ameliyat falan demişti kız urfada oturuyodu hemen antepe prof a gittii dr okadarda önemli bişey olmadığını söyledii hemen de hamile kaldı...

çok teşekkür ederim..Az önce hastaneleri araştırdım fakat prof. yok hiç.Hep uzm.dr.lar var.Benim gittiğim dr.da zaten uzm.doktordu.
Olmazsa farklı bir uzm.dr.a daha görünüp ona göre karar vereyim.Tatmin olmazsam farklı bir şehire gitmekte fayda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…