yok ya bukadar yalancı sancı olurmuki belime bacaklarıma vuruyor dr demişti zaten sancılı geçebilir diye çok yumurtam vardı birde progestronla iyice rahimi kalınlaştırdık duvarı dökülürken kasılıp durur diye .hamile olmadığım bir yana sancı çekecem bide
ya bide adetin 2. günü iğneye başlanıyor benim dr da yok kongrede ne yapacam onun yüzünden bir ay boşamı geçecek yoksa başka bir dr a mı gidecem kafam allak bullak oldu.şeytan diyor git tüp bebek yaptır olmazsa umudum kesilir en azından belirsizlik inasan hayatındaki en kötü şey
sen ne durumdasın ?
Allah en kısa zamanda meleğini göndersin inşallah:97:8. ayım olacak bu ay :/
Aramıza hoşgeldin canım.....:79::80:
Anlattığın tarihlere göre adetlerin düzenli canım....
Düzenli adet 28 günde bir olur....Buna göre şubat ayı 28 çektiğinden martta aynı tarihte olursun ama mart 31 gün olduğu için tarihe göre bakarsan 3 gün önce olmuşun gibi gelir....
Adet gününü ilk adet gününden itibaren 28 gün sayarak belirle.....
Eğer hepsinde 28 olmuyorsa o zaman düzensizdir canım.....
28 günde bir adet oluyorsan da büyük ihtimal 14. gün yumurtlama günündür canım....
Merhaba kızlar....
Yaşım 26 ve 2 yıllık evliyim.Geçen hafta adet düzensizliğim nedeni ile pko teşhisi koyuldu bana.Doktorum bebek çalışmalarına başlamamızı tavsiye etti.Rahatsızlık pko olunca yolun uzun olma olasılığı var maalesef.O yüzden bizde dünden itibaren korunmayı bıraktık ve bebeğimizi beklemeye başladık bakalım.Allah herkese hakkında hayırlı olanı nasip eylesin...
Merhaba kızlar....
Yaşım 26 ve 2 yıllık evliyim.Geçen hafta adet düzensizliğim nedeni ile pko teşhisi koyuldu bana.Doktorum bebek çalışmalarına başlamamızı tavsiye etti.Rahatsızlık pko olunca yolun uzun olma olasılığı var maalesef.O yüzden bizde dünden itibaren korunmayı bıraktık ve bebeğimizi beklemeye başladık bakalım.Allah herkese hakkında hayırlı olanı nasip eylesin...
bildiğim kadarıyla değil beklemede başka biri eger yanılmıyorsamarkadaşlarrrrrrrrrrrr'''' BEKLEMEDE ''' BEBİŞİM DEĞİLMİYDİİİİİİİ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!KİMDİİİİİİİİİİİİİİ???????????????????
Merhaba kızlar....
Salı günü adet olcam güzelim,,adet belirtilerinin aksine gebelikle ilgili hiçbir belirti yok,,biran evvel adet olup doktora görünmeyi bekliyorum tatlım
Belkide bekleyeceğin o 1 aylık süreçte hiçbir tedaviye gerek kalmadan gebe kalırsın canım ,, kimbilir?? herşeyde bir vesile vardır tatlım...Ama anladığım kadarıyla daha yeni evlisin üstelik 6 aydır deniyordun ve yaşın daha çok genç en azından tüp bebek için biraz daha beklemelisin diye düşünüyorum..Sabretmek ve beklemek zor süreç birde buna belirsizlik eklenince dahada beter oluyor biilirim...RAbbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun güzelim..
işte bundan sonrası önemli keşke bende doğal takip yaptırsaydım merak ediyorum nasıl olcak tekrar gittiğinde yazarsan sevinirim
inşllah peki senin çatlatma iğneni ne zaman oldun ben 26 sında ama bir gün sonradan sayıyorum kafam karıştı nasıl saysamki doktor pazar dedi kaçıncu gün oluyor anlamadım erken geldi bana
amin canım inşaallahhh sende tez zamanda meleğine kavuşursun
turuncu hadi kazanız mübarek olsun tez zamanda hayırlı haberi alırsınız inşallah
turuncu ne kadarlık evlisin bide pko senin hamile kalmanı engelleyecek kadar önemli bi boyuttamı... bende bi prof.a git görün
sislicam,ben yaklşık 2 yıllık evliyim.(temmuzda 2 sene dolacak)
pko nun tam olarak ne durumda olduğunu bilmiyorum.Doktor sol yumurtalığımın neredeyse hiç çalışmadığını,sağ yumurtalığımın ise idare eder durumda olduğunu söyledi.O anın şoku ile daha fazla soru sormak gelmedi aklıma.
Küçük bir şehirde oturduğum için buranın en iyi doktoruna gitmiştim.(doktoran şimdi randevu istesen 3 ay sonrasına anca veriyorlar)O kadar iyi bir doktor yani.
Ama yinede içimi kemiren bişeyler var.Bakalım belki devlette daha iyi bir prof bulursam bide ona giderim bilmiyorum.
çok geçmiş olsun ama sen yinede daha uzman bi doktora git yakın şehirlerden araştır bul randevu al ve sakın ihmal etme... bebek içinde gerekli tüm tedaviye bence başlamalısın,özel muayene paraya bakıyor birazda,200-300 civarı sanırım... benim bi arkadaşıma da dr şöyle kötü durumdasın hemen ameliyat falan demişti kız urfada oturuyodu hemen antepe prof a gittii dr okadarda önemli bişey olmadığını söyledii hemen de hamile kaldı...
hamileymişim öyle dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?