Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

evet ya aramiz yok bizim saglikli bis ekilde olsunda canim sorun degil bakalim benimkiler erken glmezse

ya salata yiyim öyle yatayim ozaman canim en azindan hafif sen hep yegenlerini düsün zaten beni düsünen yok

herseyin hayrilisi canim...saglikla dunyaya getiririz ins.bebeislerimizzzz:nazar::emir_bebek::emir_bebek:

eeee tabi yaaaa yegenlerimiz baskaaaaaaaaaa:nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek:

onlar once gelirrrr:emir_bebek::emir_bebek:

hem senin agzin hic bos durmuyorkiiiiii....

canim yeeeeeeee,yarasin arkadasima ve yegenlerimeeee:16::16::16:

herseyin hayrilisi canim...saglikla dunyaya getiririz ins.bebeislerimizzzz:nazar::emir_bebek::emir_bebek:

eeee tabi yaaaa yegenlerimiz baskaaaaaaaaaa:nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek:

onlar once gelirrrr:emir_bebek::emir_bebek:

hem senin agzin hic bos durmuyorkiiiiii....

canim yeeeeeeee,yarasin arkadasima ve yegenlerimeeee:16::16::16:

Sagol teyzesi ALLAH razi olsun insallah dedigin gibi bi solukta doguracagiz :nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

tabi durum senin icinde gecerli sende benim yegenime iyi bak ona göre

ayy napim ama acim yemesem midem kaziniyor basim dönüyor sende sakin ac kalma canim

neyse canimmbenim simdilik kaciyorum ben sana hayirli geceler diliyorum bebisede kendinede iyi bak tamammi:34::34::79::79::79:

Sagol teyzesi ALLAH razi olsun insallah dedigin gibi bi solukta doguracagiz :nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

tabi durum senin icinde gecerli sende benim yegenime iyi bak ona göre

ayy napim ama acim yemesem midem kaziniyor basim dönüyor sende sakin ac kalma canim

neyse canimmbenim simdilik kaciyorum ben sana hayirli geceler diliyorum bebisede kendinede iyi bak tamammi:34::34::79::79::79:

tamam canim bizde kendimizi ac birakmayiz....

kendinize iyi bakin,gorusmek uzereeee:80::80::80::80:

iyi geceler canimmmmmmmmm:16::16::16:

İSİM Beklenmeyen Adet Tarihi SONUÇ
Asifirari hamile :49: 15 haftalık :emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:
Bahar1212 hamile :49: 14 haftalık :emir_bebek::nazar:
Nissam hamile :49: 13 haftalık :emir_bebek::nazar:
Yorgungonul hamile :49: 7 haftalık :emir_bebek::nazar:
Nalan86 hamile :49: 7 haftalık :emir_bebek: :nazar:
Evanur hamile :49: 7 haftalık :emir_bebek: :nazar:
Fsane21 hamile :49: 8 aylık :emir_bebek::nazar:
Tugbanur2008 hamile :49: 8 haftalık :emir_bebek: :nazar:
Tuanafunda hamile :49: 7 haftalık :emir_bebek::nazar:
Rojda0819 hamile :49: 6 haftalık :emir_bebek: :nazar:
Epsilonsigma hamile:49: 5 haftalık :emir_bebek: :nazar:
Beklemede hamile :49: 5 haftalık :emir_bebek: :nazar:
Gul1182 2 Mayıs. Beklemede
Sevser 5 Mayıs. Beklemede
Bianka 5 Mayıs. Beklemede
Makinist 8 Mayıs. Beklemede
Laleee 9 Mayıs. Beklemede
Kayyum hamile:49: 4 haftalık:emir_bebek::nazar:
Utkueslem 10 Mayıs. Beklemede
AdaESILA hamile:49: 4 haftalık:emir_bebek::nazar:
Ozgur80 12 Mayıs. Beklemede
Screamaway 15 Mayıs. Beklemede
Hakem 17 Mayıs. Beklemede
Sislicamm 19 Mayıs. Beklemede
Arwen83 20 Mayıs. Beklemede
Gyaman 22 Mayıs Beklemede
Lagrima 2 Haziran. Beklemede
Haskena 2 Haziran. Beklemede
Mavusbebek 3 Haziran. Beklemede
zseda06 6 Haziran. Beklemede

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Ayyy iki hamişin arasında kaldımmmmm inşaaallahh bende sizlerdenimdir kızlarrrr,,çünkü daha hastalanmadım 15 ine kadar beklicemmmm :)))) ayyyy heyecan yaptım heee :)

cok gecmis olsun canim....

Sağol canım......

Hamilelik nasıl gidiyor?

canım çok geçmiş olsun....

Sağol canım.....

Senden ne var ne yok?

canım benim çok teşekkür ederim Allah razı olsun
yarın tekrar kan verecem deger ikiye katlaması gerekmiş inşallah katlamaya başlarsa rahatlıcam çünkü çok yeni daha hiç ama hiç beklemiyordum hiç belirtim yoktu doktorum ısrar etti ondan yaptırdım
canım sayfayı ilk açınca okudum çok geçmiş olsun eşin ameliyat olmuş göreceksin bak en kısa zamanda iyileşecek herşey yoluna girecek .
senin yokuluğunu aratmayım diye devamlı yazdım ama gelen hep seni sordu ona göre :)

Sağol canım,İnşaallah.....

İnşaallah katlanır değerin canım Allah'ın izniyle....

kızlar gözünüz aydın.çoooookkk sevindim.ne güzel hamişlerimiz artıyor:nazar:
bu arada aysucum geçmiş olsun.eşin ameliyat olmuş.

Sağol canım....

Hamilelik nasıl gidiyor?

Gecmis olsun aysucum umarim sende iyisindir canim görüsmek üzere:79:

Sağol canım....

Bebişler nasıl,cinsiyetleri belli oldu mu?

çok geçmiş olsun cnm.. Allah acil şifalar versinn..

Sağol canım,amin....

bebişim geçmiş olsunnn canım...hadi bakalım hayırlı haberlerini alırız yakın zamanlarda inşaallahh ;)

Sağol canım....İnşaallah....

cnm cım sağlık problemini yeni duymuştum hem değerimde daha yükselmemişti oan paylaşmayı uygun görmedimm. Belki canın sıkkındır dedim .güzel arkadaşımm

Kız olur mu bu haberler beni mutlu ediyor ve inan eskiden daha canım sıkkındı ....

Boşa kürek çekmişiz ve ben bunca ay boşuna ağlamışım....

Hayırlısı bu zamanmış demek ki....

En azından tedaviye başlamış olduk.....

Hayırlısıyla Allah'ım bir an önce şifa versin eşime....

amin sislicamm niye şaşırdın okadar anlamadım senin benim doktorum meselesi değilki bu doktor sonuçta takip yapıyor sonuca bakmak için belli bir gün veriliyor bilimsel olarak degerin 5 in üzeriyse hamilelik başlangıcı var demek.önemli olan bu degerin katlanıp büyümesi .yoksa kimsenin hamileliği kesin olmaz Allah izin verip kucağına alamadıktan sonra.şimdi degerim 46 oldu ama yarın ve sonraki günler ne olacagını Allah bilir

sen demek istediğim şeyi anlamadın sanırım 5in üzeri hamilesin dendiğini de ilk senden duydm benim bildiğim 50 üzeri,çünkü 5 gibi bi rakan tedavi gördüysen ilaçlardn dahi çıkıyor .benim dr um da 2güne bi kan tahlili yapıyordu zaten sağlıklı bi gebelik kalp atışlarının duyulmasıyla başlıyor ben daha önce 2 kez hamilelik yaşadım çok defa beta hcg yaptırdım şaşırmam bu yüzdendi...

Sağol canım....

Bebişler nasıl,cinsiyetleri belli oldu mu??

Selam canim valla özlettin kendini yok bitanem ya söylemiyo doktor bakaim saliya randevum var hem izin vericek hemde belki söyler cinsiyetlri onun disinda degisen bisey yok istahimiz bol acik su ara gelirsen bolca zaten görüsürüz:79::79::79:

Sağol canım.....

Senden ne var ne yok?

benim durum aynı canım bakalım bu ay nolcak? bu ay merakla 19 mayıs haftasının geçip, ondan sonr adet olmayı umuyorum ve bi sorun çıkmazsa tedaviye başlamayı bekliyorum. (19 mayıs haftası 4 günü değerlendirp istanbula gitmeyi düşünüyoz. umarım adet olmam diye bekliyom bakalım:))

kızçeler değerim 100 olmuş hemde 1,5 gün bile olmadan dr güzel gidiyor dedi inşaallah bir aksilik olmaz

sen demek istediğim şeyi anlamadın sanırım 5in üzeri hamilesin dendiğini de ilk senden duydm benim bildiğim 50 üzeri,çünkü 5 gibi bi rakan tedavi gördüysen ilaçlardn dahi çıkıyor .benim dr um da 2güne bi kan tahlili yapıyordu zaten sağlıklı bi gebelik kalp atışlarının duyulmasıyla başlıyor ben daha önce 2 kez hamilelik yaşadım çok defa beta hcg yaptırdım şaşırmam bu yüzdendi...
canım benim mesleğim bu kandaki b-hcg oranı normal aralığı 0-5 tir kime sorarsan sor bu böyledir.
buraya kadar bilirim bundan sonrasını dr un yalancısıyım 5 in üzeri hamilelik başlangıcı var demektir 2 günde bir degerin katlanması şartıyla.senin dediğin çatlatma iğnesinde bu hcg nin türevi var ondan iğnenin olduğu ilk 10 gün dogru sonuç vermez.bu yüzden tedavi olanlara dr lar 12.günden sonra baktırmasını söyler.bu günlerde deger zaten düşük olur.
bu forumda da kan talilleriyle ilgili bir topik var bakarsan ordada görürsün.
bilimsel olarak 50 nin üzeri gebelik diye bişey yok
tabiki en önemlisi kalp atışları ama bizim gibi uzun süre çocuk bekleyen insanlar kalp atışına kadar tahlil yaptırmadan duramıyor malesef.anladığım kadarıyla senin 2 tane gebeliğin olmuş ama sanırım bir problem oldu inanki çok üzüldüm Allah bidaha yaşatmasın yerini hemen doldursun sağlıkla kucağına al.
belkide bu yüzden daha temkinli yaklaşıyorsun haklısın.ben ilk defa yaşıyorum hala şaşkınım korkuyorumda bişey olacak diye

Hayirlisi olsun kizcem insallah mercimegini görürsün kisa zamanda Bi aksilik olmaz canim merak etme sen insallah daha iyi haberlerini aliriz

kızçem tam çıkıyodum seni gördüm bir slm verimde çıkıyım dedim nasılsınız bakıyım dün sohbetin belini kırmışınız :)

kızçem tam çıkıyodum seni gördüm bir slm verimde çıkıyım dedim nasılsınız bakıyım dün sohbetin belini kırmışınız :)

Tekrar tebrik edeyim o zaman kizcem seni inanki cok sevindim senin adina :nazar::emir_bebek:

dün evet iyi gecti burda esim gelmeden takilayim dedim bende

nasilsin bakalim taze anne??

Tekrar tebrik edeyim o zaman kizcem seni inanki cok sevindim senin adina :nazar::emir_bebek:

dün evet iyi gecti burda esim gelmeden takilayim dedim bende

nasilsin bakalim taze anne??
ben korkuyorum diyorumda bir arkadaşım hamile 9 aylık doğumuna az kaldı o da diyorki o korku hiç geçmiyor önce degerim katladımı kese göründümü kalp atışı duyuldumu 2li 3lü test derken doğuma geldim şimdide buna korkuyorum diyor doğuncada başka türlü oluyor herhalde ne garip değilmi
benimde eşim geldi tam çıkıyodum seni gördüm sonra görüşürüz

ben korkuyorum diyorumda bir arkadaşım hamile 9 aylık doğumuna az kaldı o da diyorki o korku hiç geçmiyor önce degerim katladımı kese göründümü kalp atışı duyuldumu 2li 3lü test derken doğuma geldim şimdide buna korkuyorum diyor doğuncada başka türlü oluyor herhalde ne garip değilmi

dogru söylemis valla :1::1:hic bitmeyecek bu korku bencede ama ALLAH bi kolayligini verir canim tamam sonra görüsürüz iyi aksamlar sana:79::79::79:

AdaEILA CIMMM BENİM AĞRILARIM VE SANCIM VAR BEN KORKMAYA BAŞLADIMMM SEN NE DURUMDASINN CNMM???

Back
X