Bildigim kadaryla sende ve esinde bi sorun yok sadece zamanini bekliyor bebis
ne güzel bak esin seni seviyor deger veriyor daha ne istiyorsun bu zamanlari beraber gecirin bebek
fikrini bu kadar yansitma esine helede ben sana bebek veremyiorum deme canim bebek diye yapma zaten ne yapiyosann göreceksin
süpriz yapacak sana bebegin
suan daha cok dinlenmeye calisiyorum bende bugün biraz evi topladim o kadar tadilat felan vardi
mecbur kim yapacak canimsagliklari iyi suanda doktor öyle söyledi zaten cuma yine kontrol var bakalim zaten dogumda esim yanimda olacak
Eşimi çok sevdiğim için dahada üzülüyorum ya onu cocuksuzluğa mahkum etmek istemiyorum benim kaderimi yaşamak zorunda olmasın ama işte Rabbim ne derse o yaşanacak bize kalan dua ve sabır
ah bir süpriz yapsa zaten dünyaları vercek banada
iş falan yapma hayatım bırak pis olsun heryer şu günlerin çok önemli tut birisini yaptır yada yapma kalsın öyle çok dikkatli olmalısın bir temizlik için tehlikeye girme
ben GELDİMMMMMMM NE YAPIYOSUNUZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ??????????????
hosgeldin naber nasilsin
tatlim listeye baktimda nekadar guzel iki hamilelerin arasindasin dilek tut en icden insallah kabul olur....bnde hamile degilken dilek tutmustum oyle listeye bakarak bnm altimda da hemen batuhan bebek var fsaneydi sanirim bnde dilek tutmustum fazla gecmedi olmustu batil ama olsun belli mi olur belki olur
hosgeldin canim bildigin gibi iste siz ne yapiyosunuz?
valla bravo ben farketmemiştim
hemen tuttum dileğimi bana ve isteyen herkese versin Rabbimm
Bildigim kadaryla sende ve esinde bi sorun yok sadece zamanini bekliyor bebis
ne güzel bak esin seni seviyor deger veriyor daha ne istiyorsun bu zamanlari beraber gecirin bebek
fikrini bu kadar yansitma esine helede ben sana bebek veremyiorum deme canim bebek diye yapma zaten ne yapiyosann göreceksin
süpriz yapacak sana bebegin
Eşimi çok sevdiğim için dahada üzülüyorum ya onu cocuksuzluğa mahkum etmek istemiyorum benim kaderimi yaşamak zorunda olmasın ama işte Rabbim ne derse o yaşanacak bize kalan dua ve sabır
ah bir süpriz yapsa zaten dünyaları vercek banada
iş falan yapma hayatım bırak pis olsun heryer şu günlerin çok önemli tut birisini yaptır yada yapma kalsın öyle çok dikkatli olmalısın bir temizlik için tehlikeye girme
Hayat insana ne gösterir bilemezsinki canim olamz diye bisey yok artik kendi kendini yiyip bitirme sende
sadece baska seylere odaklan esinle ilgilen evinle ilgilen baska hobi bul kendine hayati oluruna birakki
sende rahat o esinde bende üzülürdüm benim esimde cok cok istiyordu yasi benden büyk benden fazla o inandi olacagina tipki esin gibi destek oldu
ve 2 sene sonunda görüyosun simdi hamileyim
temizlik icin imi bulayim tatlim kimseyi tanimiyorumki bu cevrede yaptim bitti zaten
doğumda ben eşimi yanımda istemezdim sanırım ya ama seninki sezeryandı dimi kız dikkat et adam bayılıp kalmasın oralarda
asicim çok şükür şimdilik iyi gidiyoooo ama çevrede hep olumsuz olaylar duyuyorummm. Birde çok bilmişler var çevremdeeeeöffffffffffffffff.
Başka birşey yokk.
Güzel bir şeyy bugün bebişime pembe battaniye ortada mavi boncuk canım bebeğim yazıyoooo. Artık bebişimi çok merak ediyorummmm.önceden hamişliğin tadını çıkarayım diyordum ama şimdi ııııııı zaman geçsin bebişim sağlığıyla bana gelsin diyorummm. Sende değişik ne varrr?????????
ben gordum radar gibiyimdir goz konusunda insalah bu gece gokyuzu acikdirda rabbim dualarini kabul eder inanki bnde herkesin olmasi icin dualar ediyorum
cunku o aciyi cok iyi bilirim unutmadim hic de unutacagimida zannetmiyorum iannki hamile kaldigimda o acilar biter demistim ama bitti ama kulllendiler halada
ordalar gidecek gibide degiller oyuzden herzaman her aklima geldigimde dualar ediyorum olmayanlara rabbim versin
doğumda ben eşimi yanımda istemezdim sanırım ya ama seninki sezeryandı dimi kız dikkat et adam bayılıp kalmasın oralarda
selam cnmmm iyiyim herşey iyimi.
Bu arada bende seninle aynı fikirdeydim eşim sordu .bende bazı şeyler birlikte yaşanmamamlı bence beni o safhada görmeni istemem gizemle birlikte bebeğim i görmeni isterdim açıkcası dedim. Oda kabul etti. şimdi dr sezeryan deyinceee. Bilemedim sonuçta o hiçbirşey görmeyecek bebek doğarken onu çıkarıyorlar dışarı o nedenle belki isterse izin vereyim diyorum.
asicim çok şükür şimdilik iyi gidiyoooo ama çevrede hep olumsuz olaylar duyuyorummm. Birde çok bilmişler var çevremdeeeeöffffffffffffffff.
Başka birşey yokk.
Güzel bir şeyy bugün bebişime pembe battaniye ortada mavi boncuk canım bebeğim yazıyoooo. Artık bebişimi çok merak ediyorummmm.önceden hamişliğin tadını çıkarayım diyordum ama şimdi ııııııı zaman geçsin bebişim sağlığıyla bana gelsin diyorummm. Sende değişik ne varrr?????????
Hayat insana ne gösterir bilemezsinki canim olamz diye bisey yok artik kendi kendini yiyip bitirme sende
sadece baska seylere odaklan esinle ilgilen evinle ilgilen baska hobi bul kendine hayati oluruna birakki
sende rahat o esinde bende üzülürdüm benim esimde cok cok istiyordu yasi benden büyk benden fazla o inandi olacagina tipki esin gibi destek oldu
ve 2 sene sonunda görüyosun simdi hamileyim
temizlik icin imi bulayim tatlim kimseyi tanimiyorumki bu cevrede yaptim bitti zaten
bu istanbulda yaşasam çok uğraş bulurdum kendime zaten çalışırdım ama yaşadığım yerde iş imkanı bile çok az eşimde istemiyor oraları pek bilmediğim için saldıramıyorum oraya buraya ama istanbul olsa hiç şansı yoktu asla evde oturmazdım daha kolay olurdu herşey ama çok haklısın artık aklıma her geldiğinde başka seyler düşünücem atıcam kafamdan bunu
inşallah hayatım ya saolasın valla geçen gün okudum yağmur yağdığı zaman dualar daha çabuk kabul oluyormuş yağmur yağsada dua etsem demeye başladım iyice yedim kafayı
bu kadınlık çok zor hamile kalmak zor çocuk doğurmak zor ona bakmak zor herşey zor aslında ne kadar güçlüyüz değilimi ne kadar zor olursa olsun annelik kadar güzel bir şey yoktur kadın olmanın en güzel yanı zaten bir insan dünyaya getirmek ona bakmak büyütmek
yok kiz korkulacak gibi degil hem oraya bakmasin canim hayret
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?