Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beni sorarsanız kızlar bildiğiniz gibi....
İnşaallah ben de bir gün müjdeli haber veririm...
Merhaba kızlar bende sizin aranıza yeni katıldım. 14 aylık evliyim ve 5 aydır korunmuoruz. bu ay 5. ay ve ben beklemekten çok yoruldum.. sonunda doktora gittim bir tane yumurtam varmış oda güzel büyümüş:)) ama bir tane yumurta ile hamile kalmak gerçekten çok zor. doktor bana da size verdiği gibi KLOMEN verdi. eğer adet olursam 3. gün başlayacağım sonra da tekrar gidecekmişim.hamile kalmayı o kadar isterken nasıl olamıyoruz ? olmak istemeyipte çocuk sahibi olan kadınlar nasıl kürtaj oluyorlar anlayabilmiş değilim.hepinizin en kısa zamanda bebek sahibi olmanızı dilerim...
merhabalararanıza yeni katılıyorum.. diğer topiklerdeki arkadaşlarım gibi sizin de bana manevi olarak yardım edebileceğinizi ve dualarınızı benden esirgemeyeceğinizi umut ediyorum...
geçen ay son doğum kontrol hapımın bitmesine 7 ilaç kala doktoruma gittim ve artık bebek düşündüğümüzü ve bunun için gerekli kan ve idrar tahlillerini yaptırmak istedim. gayet keyifli başlayan sohbetimiz ultrasyon ile kontrol aşamasına kadar güzeldi.. ultrasyonda sağ yumurtalığımda bir over kist olduğunu söyledi doktorum.. bir kutu daha hap kullanmammı söyledi. şu an son 10 hapımı içiyorum. umarım kistim düşmüştür ve bende artık meleğimin gelebilmesini bekleyebilirim. korkuyorum ve endişeleniyorum.
canim aklimdasin hep nasilsin iyimisin varmi bir gelisme aklima gelmiyorsun degil...insallah artik getirin sunun sonunuda bizde alalim o mujdeli haberi biliyorum demek kolay ama sabir ve savasmak mucadele etmek gerekiyor sen cok saglam olmalisin bu yolda insallah alirim o mujdeli haberi senden
canim aklimdasin hep nasilsin iyimisin varmi bir gelisme aklima gelmiyorsun degil...insallah artik getirin sunun sonunuda bizde alalim o mujdeli haberi biliyorum demek kolay ama sabir ve savasmak mucadele etmek gerekiyor sen cok saglam olmalisin bu yolda insallah alirim o mujdeli haberi senden
bebişimm nasılsın hatırladınmı beni geri arada gireiliyorum bende halen hamiş kalamadım ya hiçbir sorunumuzda yok ama olmuyo nedense doktorada gitmiyorum eger bu ay adet gelirse gidicem artık doktora beklemek yıpratıyo gerçekten allah yardımcımız olsun :))
bu arad yeşim var burda geç döllenme olmuş o nasıl oluyo ya anlayamıyorum![]()
bebişimm nasılsın hatırladınmı beni geri arada gireiliyorum bende halen hamiş kalamadım ya hiçbir sorunumuzda yok ama olmuyo nedense doktorada gitmiyorum eger bu ay adet gelirse gidicem artık doktora beklemek yıpratıyo gerçekten allah yardımcımız olsun :))
Bu siteye artık az girmemin sebeplerinden biri de bu ....
Yazdığım cevaplar gitmiyor gitmiyor sonra 3-4 tane gidiyor....
İki laf konuşturmuyor yaaa....
hoş geldin canım. ben de evlendiğim yıllarda hapla korundum sonra bıraktım eşim korundu. sonra bebk düşündük bi süre olmadı dr. gittim. ufak kistlerim oluyordu. onları artık normal karşılıyordum. dr a 1 ay sonra kontrole gittiğimizde 8cmlik bir kist olduğunu ve ameliyat olmam gerektiğini söyledi. teyit ettirmek için başka bir dr a daha gittim. o da 1 ay daha doğum kontrol hapı kullanırsın fakat bunun ameliyatı sadece erteleyeceğini söyledi. bende kuzu kuzu laporoskopi ameliyatı oldum. ameliyattan yaklaşık 7 ay sonra da hamile kaldım.(tabi bu anlattıklarım senin başına gelecek değil. benim kisttim büyümüştü o yüzden ameliyat oldum.)
umarım bu yazdıklarım senin için umut olur canım.