• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

Kızlar hiç parmakla gebelik testi duydunuz mu yada yaptınız mı?Dün burda topikleri gezerken öyle bişey okudum,adetten 2-3 gün önce elleri güzelce yıkayıp vajinaya sokuyorlarmış,eğer parmağa top gibi bişey gelirse hamilelik yokmuş (rahim aşağı indiği için),eğer boşluksa,parmağa bişey gelmiyorsa hamilelik varmış.(rahim aşağı sarkmadığı için).

Kızlar hiç parmakla gebelik testi duydunuz mu yada yaptınız mı?Dün burda topikleri gezerken öyle bişey okudum,adetten 2-3 gün önce elleri güzelce yıkayıp vajinaya sokuyorlarmış,eğer parmağa top gibi bişey gelirse hamilelik yokmuş (rahim aşağı indiği için),eğer boşluksa,parmağa bişey gelmiyorsa hamilelik varmış.(rahim aşağı sarkmadığı için).

eskiden öyle yapıyorlarmış diye duymuştum bende ama denemek istemedim hiç :))

Karbonatla ve limonla nasıl yapılıyormuş ki?

temiz bir kabın içerisine idrarını yapıp içine karbonat atıyormuşsun kabarırsa hamileymişsin kabarmazsa diilsin demekmiş :) kabartma tozu diil ama karbonat.birde yine temiz bir kaba idrarını yaptıktan sonra içine limon damlatınca direk dibe çökerse hamileymişsin yüzeyde kalırsa diilsin demekmiş :) sanırım böyleydi :)

merhaba kızlar.bizde 3 aydır deniyoruz.bu 4.ayımız.bakalım inşallah bu ay olacak gibi bi his var içimde ama hayırlısı.ayın 18 ini bekliyorum bakalım.
olsa ne güzel olur ya...hayal kurmadanda yapamıyorum :61:

merhaba kızlar.bizde 3 aydır deniyoruz.bu 4.ayımız.bakalım inşallah bu ay olacak gibi bi his var içimde ama hayırlısı.ayın 18 ini bekliyorum bakalım.
olsa ne güzel olur ya...hayal kurmadanda yapamıyorum :61:

İnşaallah canım,Allah en kısa zamanda hayırlısıyla hepimize nasip etsin İnşaallah.....

Merhaba kizlar bende geldim araniza bizde yeni korunmayi biraktik. Allah ne zaman hayrini verirse artik :34:

Insallah yüzümüz en kisa zamanda güler. Bu topikten bol bol :49: :49: haberleri aliriz :86:

Hoş geldin......:79:İnşaallah canım.....

Folik asite başladın mı?

evt canim basladim benim doktorum biraz dogalliktan yanaymis ama genede istedim ben verdi oda günde 5 mikro gram 4 ay kullancakmisim sonra o 6 ay daha gidermis vücutta birikiyomus :34:

valla öle bisey ama aksam eve gidince bakayim markasina yazarim ben sana :34:

Bana doktor folbiol vermişti onu kullanıyordum,sonra bi keresinde eczacıya sordum folicplus'ı önerdi onda takviye kalsiyum ve D vitamini de var diye,ondan da aldım şimdi bazen ondan bazen ondan içiyorum....

Bebek kararını mı yeni aldınız,yeni mi evlisin?

evet şişiyor :) ben kurtajdan sonra korunmadım halen şişti yanılttı beni ...ama normal şartlarda rahim şişyor ve hamilelik ilerledikçe kocamannnnnnnnnn oluyormus:52:

Bana doktor folbiol vermişti onu kullanıyordum,sonra bi keresinde eczacıya sordum folicplus'ı önerdi onda takviye kalsiyum ve D vitamini de var diye,ondan da aldım şimdi bazen ondan bazen ondan içiyorum....

Bebek kararını mı yeni aldınız,yeni mi evlisin?

Bende hic arastirmadim doktor verdi kullanmaya basladim hemen bide yaninada ara sira suda eriyen vitamin tabletlerinden iciyorum icinde magnezyum b vitaminleri falan var.Ama aksam bakayim icinde neler var girebilirsem internete yazarim.

Bebis :emir_bebek: karari daha yeni aslinda ben hep istiyodum ama annem olsun esim olsun azcik evliligin tadini cikaralim dedi ondan onlarin dedigini yaptim ama pismanim keske bastan beri korunmasaydik diyorum simdi kimbilir ne zaman olcak ee yasda 27 oldu :14: 2 yildir evliyiz bizde canim bakalim Allah en kisa zamanda en hayirlisini verir insallah :25:

KIzlar ben simdilik cikiyorum aksam girebilirsek görüsürüz gene cok öptüm sizleri byee

Son düzenleme:
Back
X