Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu arada canım hamileliğinde aşadığın belirtilerin nelerdi?Herkesinki farklı oluyor biliyorum da yine de merak ediyorum işte.....
canım benim en şiddetli belirtim bacaklarımın ağrımasıydı geceleri özellikle çok ağrıyordu,midem hafif bulanıyordu 8. haftadan sonra şiddetlendi tabii,özellikle süt ürünlerinin tadı rahatsız ediyordu,adet olcakmışım gibi kasık ağrılarım oluyordu özellikle hareket ettiğimde birde gece yatarken,birde kalçalarım dolgunlaştı hatta bebeğimin öldüğünü anlamıştım kalçalarım aşağı doğru inmişti bunlar beni şüphelendiren belitilerdi canım
Adet gecikmesinden önceki tek belirtin kasık ağrısı mıydı?
hayır bunların hepsi adet gercikmesi olmadan önceydi hatta hiç unutmam, tereyağını çok severim birgün kahvaltıda eşim ekmeğe sürüp verdi ve ben kusucak gibi olmuştum eşimde sen kesin hamilesin demişti haaa birde sabah erken kalkar oldum gündüzde çok halsizdim testlerde çıkmyınca hastayım sanmıştım
Çoğu kişi göğüslerinin şişmesinden ve acımasından anlıyormuş mesela,ama benim her adetim öncesinde bu belirtiler oluyor o yüzden de anlayamıyorum işte....
evet çok enterasan benimde her adetimden önce şiddetli göğüs ağrım olur ama haileliğimde adet dönemim geldi ,geçti ama göğüslerim şişmedi ağrım olmadı
Acaba benim de mi öyle olacak ki....:44: Bi de akıntı fazlalaşıyor diyorlar o da ben de hep var,adet bittikten sonra başlar adet oluncaya kadar devam eder....
olabilir canım beenim akıntımda hiç artmadı
Verdiğin bilgiler için sağol canım,İnşaallah bu belirtileri en kısa zamanda tekrar yaşarsın....:81:
of offf bişey sorcam kızlar ya ben gecen ay klomen kullandım ve ovitrelle iğne opldum ama yumurtam catlamamıs kiste cevi,rmiş şimdi ben bu ay hamile kalabilirmiyim? yoksa o kistten kurtulmammı lazım? dr ilaç filan vermedi 2 ay ilaçsoz deniycez dedi
bana bir akılll
of offf bişey sorcam kızlar ya ben gecen ay klomen kullandım ve ovitrelle iğne opldum ama yumurtam catlamamıs kiste cevi,rmiş şimdi ben bu ay hamile kalabilirmiyim? yoksa o kistten kurtulmammı lazım? dr ilaç filan vermedi 2 ay ilaçsoz deniycez dedi
bana bir akılll
canım benim sana yardımcı olmak isterdim ama hiçbir bilgim yok bensana birşey sorayım yumurta çatlamayınca adet düzenli oluyormu
adet oldum cnm zaten adet olunca adetin 3. günü tekrar tedaviye devam etmek için gittim drum kist olusmus. senin yumurtalıklar iyi calısıyormus zaten bizde bu ilacı verince kist yapmıs dedi 2 ay bekleyelim olmazsa rahim filmi cekeriz dedi. ama bana sahsen iyi calısıyormus ilacı verince kist yapmıs lafı pek inandırıcı gelmedi.((
adet oldum cnm zaten adet olunca adetin 3. günü tekrar tedaviye devam etmek için gittim drum kist olusmus. senin yumurtalıklar iyi calısıyormus zaten bizde bu ilacı verince kist yapmıs dedi 2 ay bekleyelim olmazsa rahim filmi cekeriz dedi. ama bana sahsen iyi calısıyormus ilacı verince kist yapmıs lafı pek inandırıcı gelmedi.((
arkadaşlar birşey soracam sizin yumurlama günlerinizde kasık ağrınız oluyor mu? hep tek taraflı mı? benim hep sağ kasığımda oluyor acaba sol yumurtalığım çalışmıyormu![]()
benim aslına bakarsanız sorunum nedeni bilinmeyen kısırlık 2.5 senelik evliyim 1 yıldır cocuk istiyoruz ama olmuyor. gecen ay ilk kez klomen kullandım ve ovitrelle catlatma ignesi oldum tedaviye daha yeni abslamsıtık ve bıraktık.
kasıklarda batma oluyor iğne batırır gibi. yumurtalıklarının büyüdügünü belirtiyormus bu. bende cok oluyordu bu batma. ama nasıl olduda yumurta catlamadı o kadar acı ve sancıya ben buna bir türlü anlam veremedim. adam gibi bir dr olsa bulundugum yerde baskasına gitcem ama yok. yozgattayım ben.