• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

Doğru yerdesin canım,hoşgeldin......:79::80:

Ben genel bi başlık açtım ki herşeyi burda paylaşalım diye.....
Adetlerin düzenli anladığım kadarıyla,bu durumda 23'ü yumurtlama günün eğer o günleri değerlendirdiysen İnşaallah hamile kalmış olabilirsin canım....
Hoşbulduk :)
idrar testi yaptım adet olmam gereken ilk gün, merak işte tutamadım kendimi, negatif çıktı, o yüzden bilemedim, testin doğruluk payı nedir?

idrar testi yaptım adet olmam gereken ilk gün, merak işte tutamadım kendimi, negatif çıktı, o yüzden bilemedim, testin doğruluk payı nedir?

Canım eğer geç döllenme olduysa daha idrarda çıkmayabilir,1-2 gün daha bekle adet olmazsan idrar testini tekrarlarsın,ama için rahat etmiyorsa kan testi yaptır canım onda çıkar büyük ihtimal hamileysen.....

Hosgeldin canim aramiza :42:
Öncelikle herzaman herkosulda hamile kalabilirsin nasip tabi hepsi ama idrar testinde en güvenilir zaman beklenen adet tarihinden 1 hafta sonrasinda yapmak. Tabi herkesde degisiyor bu. Sen bekle bi kac gün daha olmadi bekleyemicem dersen kan testi yaptir en temizi :34:

Kızlar 10 kilo fazlam var,onun için araştırdım sandaloz sakızı kilo verdiriyormuş,hiç kullananınız var mı ya da bi zararı var mı biliyor musunuz?

nasıl birşey nasıl kullanılıyor ilk defa duydum

Sert bişey,görünüşü limon tuzuna benziyor,ama ağzında çiğneyince çok sert değil tuz gibi dağılıyor,üstüne su içip yutuyorsun,bu bi şekilde kullanılışı.Bir de kaynayan suyun içine atıyorsun,suda sakız gibi oluyor,süzüp o suyu içiyorsun....İşte böyle...

Sert bişey,görünüşü limon tuzuna benziyor,ama ağzında çiğneyince çok sert değil tuz gibi dağılıyor,üstüne su içip yutuyorsun,bu bi şekilde kullanılışı.Bir de kaynayan suyun içine atıyorsun,suda sakız gibi oluyor,süzüp o suyu içiyorsun....İşte böyle...

şimdi internetten araştırdım elma sirkesi ile daha etkiliymiş boyun ve kilon kaç canım

şimdi internetten araştırdım elma sirkesi ile daha etkiliymiş boyun ve kilon kaç canım

Hiç söylemeyeyim yaa,1 yılda 10 kilo aldım,hiçbir kıyafetime sığamadığım için yeni kıyafetler almak zorunda kaldım,hatta onlar bile zorlamaya başladı,o yüzden acil önlem almam lazım artık diye düşündüm ondan....

Hiç söylemeyeyim yaa,1 yılda 10 kilo aldım,hiçbir kıyafetime sığamadığım için yeni kıyafetler almak zorunda kaldım,hatta onlar bile zorlamaya başladı,o yüzden acil önlem almam lazım artık diye düşündüm ondan....

benimde zaten fazlam vardı üzerine ramazanda ve sonrasında 6-7 kilo aldım bende kullansam hamile kalmama engel olurmu acaba kilo alıp vermeyin diyorlar sence?

benimde zaten fazlam vardı üzerine ramazanda ve sonrasında 6-7 kilo aldım bende kullansam hamile kalmama engel olurmu acaba kilo alıp vermeyin diyorlar sence?

Zaten benim bu kiloların sebebi ya bu ay hamile kaldıysam diye spor yapmadım:66:,diyet uygulamadım,bi de folik asit etkisiyle arttıkça arttı :39:,napiyim oluruna bıraktım artık benim acil kilo vermem lazım dedim,kilolu olmak da gebeliği zorlaştırıyor,hem de dediğim gibi ben yeni kıyafet aldıkça onlara da sığamıycam bu gidişe....:84:

Back
X