• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

Zaten benim bu kiloların sebebi ya bu ay hamile kaldıysam diye spor yapmadım:66:,diyet uygulamadım,bi de folik asit etkisiyle arttıkça arttı :39:,napiyim oluruna bıraktım artık benim acil kilo vermem lazım dedim,kilolu olmak da gebeliği zorlaştırıyor,hem de dediğim gibi ben yeni kıyafet aldıkça onlara da sığamıycam bu gidişe....:84:

ayyyyyyyyyyy canım acayip gaza geldim forumdaki kullananlarıda okuyunca baya faydası var belliki nerden aldın ücreti nekadar

ayyyyyyyyyyy canım acayip gaza geldim forumdaki kullananlarıda okuyunca baya faydası var belliki nerden aldın ücreti nekadar

Aktardan aldım canım,kilosu 50 Tl, 100g. aldım (5 Tl.)denemelik bakıcam,İnşaallah faydası olur,Bi zararı olacağını düşünmüyorum ya,bitkisel bişey sonuçta,zaten aktara sandaloz sakızı var mı diye sorduğumda direk zayıflamak için mi diye sordu...

Bilmiyorum canım,ne ki o?:44:

bilmiyorsan anlatması çok zor insanın göbek deliğine bastırınca kalp atışı gibi birşey var işte göbek düşerse bu kayboluyor yani göbek düştü deniliyor tıbbi bir açıklaması yok ama gerçek koca karı yöntemleri ile yerine getiriliyor benim sürekli düşüyorda bldiğin bir yöntem var mı diyecektim

bilmiyorsan anlatması çok zor insanın göbek deliğine bastırınca kalp atışı gibi birşey var işte göbek düşerse bu kayboluyor yani göbek düştü deniliyor tıbbi bir açıklaması yok ama gerçek koca karı yöntemleri ile yerine getiriliyor benim sürekli düşüyorda bldiğin bir yöntem var mı diyecektim

Belki benim de göbeğim düşük haberim yok....:52:

Göbek düşükse noluyor peki,bi zararı var mı?

Belki benim de göbeğim düşük haberim yok....:52:

Göbek düşükse noluyor peki,bi zararı var mı?

yok canım düşük değildir çok zor bir durum miden ağrıyor okadarki dik yürüyemezsin sanki mideni aşağıya çekiyorlarmış gibi oluyor yemek yiyemezsin halsizlik ve çarpıntı yapıyor daha bir sürü etkisi var kötü yani

yok canım düşük değildir çok zor bir durum miden ağrıyor okadarki dik yürüyemezsin sanki mideni aşağıya çekiyorlarmış gibi oluyor yemek yiyemezsin halsizlik ve çarpıntı yapıyor daha bir sürü etkisi var kötü yani

O benim tahmin ettiğim demek ki göbek kayması,bu çok daha zormuş geçmiş olsun canım yaa....Peki neden oluyor,ağır kaldırmaktan falan mı?

slm kızlar geçmişi okudum genelde hepimiz aynı şeyi yaşıyoruz demekki
bende istiyom ama bir türlü olmadı 5 ay denedik
kafama takmayım diyorum ama elde değilki
ya birden lafa karşıyor gibi hissettim kendimi pardon :1:

Yok canım ya konuşabilirsin tabii,konuşmak,paylaşmak için burdayız....Hoşgeldin bu arada...:79:

Evet o yüzden genel bi başlık açtım zaten bi ay ismi vermeden,hepimizin ortak noktası hamile kalabilmek....İçimizden hamile olanlar olursa da onlarla devam etmek tecrübelerinden faydalanmak....

Yok canım ya konuşabilirsin tabii,konuşmak,paylaşmak için burdayız....Hoşgeldin bu arada...:79:

Evet o yüzden genel bi başlık açtım zaten bi ay ismi vermeden,hepimizin ortak noktası hamile kalabilmek....İçimizden hamile olanlar olursa da onlarla devam etmek tecrübelerinden faydalanmak....

çok iyi yapmışın forum takipte dikkatimi çekti burası
zaten en iyi biribirimizi biz anlarız yoksa kimse anlamıyor bizi
umarım en kısa zamanda alırız güzel haberleri hepimizde çünkü her kadın anne olmayı hakkediyor önce Allahın izniyle tabiki.

yok canım öyle hissetme sohbet edelim,birşeyler paylaşalım diye burdayız. hoş geldin aramıza

çok iyi yapmışın forum takipte dikkatimi çekti burası
zaten en iyi biribirimizi biz anlarız yoksa kimse anlamıyor bizi
umarım en kısa zamanda alırız güzel haberleri hepimizde çünkü her kadın anne olmayı hakkediyor önce Allahın izniyle tabiki.

Evet canım insan burda konutukça rahatlıyor....

Hele şu kilo meselesinde,etrafımdaki herkes beni hamile zannetmeye başlamıştı,ben de olsam öyle zannederdim heralde,herkes hamile misin diye soruyordu (Hamile olsam yüreğim yanmaz,hem de bebek için değer derim,doğumla da gider zaten çoğu ),şimdi artık herkes biliyor kilo olduğunu hamilelik sorularından kurtuldum....Soruldukça da üzülüyor insan çünkü....

Back
X