• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

slm bebesim1 bende suan tedavi altindayim allah nasip ederse 28 subbatta beli olucak hamile olup olmadigim ama sorma gitsin zaman hic gecmiyor adeta durdu zaman bende hormon testi yaptirdim 22 ocak 29 serophone kullanim 5 gunluk gunde 2 tane bide 9 subatta basladim progestana 10 gunluk gunde 3 kere insallah bide iliski gunu verdiler 7 9 11 subat insallah guzel haber bekliyoim benden cok esim cok istiyor allah her kardesime nasip etsin insaalhh

Hoşgeldin canım aramıza....:79: Beklemedesin sen de şimdi yani....İnşaallah müjdeli haberlerini alırız canım......Sen ne zamandır istiyorsun peki?

:3:selam kızlar ben geldim hemen çıkacam ama vallahi yazmadan duramadım gece görüşürüz size iyi yazışmalar:35:

Hoşgeldin canım.....:79: Tamam görüşürüz de çok geç gelme,2 gündür çok uykusuzum bugün erken yatarım artık....

Canım sıkma canını yaa,İnşaallah bu sefer olmuştur....Biliyorum yaşadıklarını dün anlattım ya ben de 1 yılı geçti mi artık hiç dayanamıyor insan,geçen ay öyle kötü olmuştum ki anlatamam,adetim boyunca belki her gün ağladım...:43: Ama sonra kendi kendime dedimki herşeyi oluruna bırakayım,takmayayım kafama (haa bunu tam olarak apamıyorum tabiki de takıyorum,düşünüyorum ama azaltmaya çalışıyorum işte....) başka şeylerle uğraşayım.

Biiznillah(Allah'ın izniyle )elbet bir gün sağlıklı sıhhatli bebişlerimiz gelecek...

Napalım burda birbirimizle dertleşiyoruz işte ....En azından insan sadece kendinin bu durumlarda olmadığını anlıyor böylece......:71:
ben bu ay hiç takmadığımı zannediyordum aslında ta ki 3 gündür adet belirtim başlayana kadar
sanırım adet olacagımı anlayınca moralim bozuldu:58:
evet bende forumdaki yazılanları okuyunca çok ağlıyordum hamile kalanada kalamayanada ykiç farketmez yeterki bebekle ilgili olsun dikkat:kkk: İTİNA İLE AĞLANIR!!!!!!!!!!!! :60:
süper ya demek itina ile ağlanır yardım gerekirse haver ver tek bırakmam seni:43:
kızlar günaydın. reglime 5 gün kaldı.düşünmeden edemiyorum.yalnız kızlar dizlerim 2 gün boyu aşırı derecede ağrıdı.geceleri uyuyamadım ağrıdan.işe de gidemedim bu yüzden.bu ay hazin son olmayacakmı yoksa.kendimi umutlandırmak istemiyorum ama.daha önce bu şakilde belirti yaşayan oldumu aranızda?bide fena bi halsizlik var.bıraksalar akşama kadar yatsam evde.ben diz ağrısı diye bi hamileleik belirtisi duymadım ama kendimi sürekli dinlemekten bişeylermi çıkarıyorum yoksa:1:
yorgungönül benimde dizlerim agrıyor ayrıca benimde reglime 5 gün kaldı
aynı çok fena halsizlilte var ama ben kendi adıma adet belirtilerim diye düşünüyorum
umarım seninki öyle değildir ama

[
yok canım etraftan çok söyleyn oldu ama kesinlikle ne ilaç nede başka bişey kullanmadı eşim kendiliğinden düzeldi birde klasikleşti ama inan bana tatlım stres çok önemli ben her ay kafama takıyordum olmuyo diye geçen ay hiç kafama takmadım kendimden şüphelenmeye başlamıştım bu ay sözde rahim filmi için dra gidecektim kendimi ona adapte etmiştim çok şükür gerek kalmadı ..
ah o ben kafaya takmamayı öğrenebilsem
ilk aylarda takmadım ama zaman ilerledikçe üzülüyor insan içimi garip bir duygu kaplıyor

Hoşgeldin canım.....:79:

hoşbulduk nbr
canım sıkılıyor aslında beklemek ne zormuş
yıllarca çocugu olmayıpta sonradan kendiliğinden olanlara Allah sabırla bekledikleri için ödül veriyor resmen çok zor gerçekten
yenilerde eşimin kuzeni yaşadı çünkü 8 yıldan sonra oldu okadar mutlularki doğdu bile bebek okadar güler yüzlü ki

hoşbulduk nbr
canım sıkılıyor aslında beklemek ne zormuş
yıllarca çocugu olmayıpta sonradan kendiliğinden olanlara Allah sabırla bekledikleri için ödül veriyor resmen çok zor gerçekten
yenilerde eşimin kuzeni yaşadı çünkü 8 yıldan sonra oldu okadar mutlularki doğdu bile bebek okadar güler yüzlü ki

Evet canım ya çok zor....Bi de etraftan srulup durulunca insan kendini çok kötü hissediyor.....

Evet canım ya çok zor....Bi de etraftan srulup durulunca insan kendini çok kötü hissediyor.....

ah o etrafta cabası yani
sanki olunca saklıcaz
bebek bu göbüşte olur körmüsün diyesim geliyor
ben memleketten uzaktayım ama memlekete gidince herkes soruyor
önceden istemiyodum sorular sıradan geliyordu ama isetmeye başadıktan sonra batmaya başladı
eşim diyorki olunca söylemeyelim kimseye annemleri doğuma çağırırız diyo
iyi fikir aslında kendi anneme söylicem onunkilere söylemicem :66:

ah o etrafta cabası yani
sanki olunca saklıcaz
bebek bu göbüşte olur körmüsün diyesim geliyor
ben memleketten uzaktayım ama memlekete gidince herkes soruyor
önceden istemiyodum sorular sıradan geliyordu ama isetmeye başadıktan sonra batmaya başladı
eşim diyorki olunca söylemeyelim kimseye annemleri doğuma çağırırız diyo
iyi fikir aslında kendi anneme söylicem onunkilere söylemicem :66:

Evet canım iyi fikir aslında:28: o soranlara inat,göbek belli olasıya kadar söylemiceksin esasında.....

adet belirtilerim başladı ya sanırım ondan bu ayında hüsranla sonuçlanmasına az kaldı

kızlar sizin durumlar nasıl
satınıza kaç gün var

Hoşgeldin canım.....:79:

Niye canını sıkıyorsun ki genelde adet belirtileriyle hamilelik belirtileri hemen hemen aynı oluyormuş,belki de hamilesindir canım yaa....İçini ferah tut,niye olmasın ki.....:81:

Back
X