O göğüslerdeki ağrı zaman ilerledikçe geçiyor diyorlar canım....
bak onu duymadım hiç
umudum kalmamıştı bu ay sen böyle deyince yapmayım diyorum ama umutlanıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O göğüslerdeki ağrı zaman ilerledikçe geçiyor diyorlar canım....
Kızlar eşlerimizi yatırdık geldik de benim de uykum gelmeye başladı,ben de yatıcam....Yarın görüşürüz....Kendinize iyi bakın....:79::80::79::80:
![]()
evet ya ancak hamile olduğumuzu anlayınca öğrenecez bunuherkesde farklı oluyor canım benim de adet dönemimde olur ama hamileliğimde olmadı![]()
merak ettim oldumu o arkadaşınınki
evet ya ancak hamile olduğumuzu anlayınca öğrenecez bunu
o arkadaş 1 sene olunca tekrar gitti tedaviye başlamak için testler tahlil ıvır zıvır derken aradan 3 ay geçiyor tabi bizim arkadaşın hala yok en son 2 aydır da adette olmamış kız iyice kafayı yemiş artık adettende oldum diye test almış bir ara atmış buzdolabının üstüne yapmamış sonra doktor zamanı gelince gidiyorlarki tamı tamına 3 aylık hamile.meger ilk ay adet oldum zannettiği de yerleşme kanamasıymış.
ne güzel ya Allahın işi işte kimsenin aklı ermez böyle bir mucizede bize nasip eder inşaallah. Sen doktora gittin mi
canım sen gebelik geçirmiştin sanırım degilmi yanlışmı hatırladım
evet canım11 haftalıkken kalbi durdu
çok zor bende geçen ay düşük yapmışım çok küçükmüş ama hamile olduğumu daha öğrenemeden birden kanamam oldu ağrıyla beraber ondan hamilelik belirtisi falan yaşamadım ondan saymıyorum bile acildeki doktor öyle dedi hatta içimde şüphe kaldı neyse önümdeki maçlara bakıyım dedim
kimyasal gebelik diyorlar demi olsun oda güzel demekki hamile kalabilyorsun
kuzum senin son gecen değilmi neden degerlendirmiyosun![]()
adetim tam bitmedi ama haftaya çok megulüm klomenleri de içtim bakalım kaç tane yumoşum olcak![]()
yumoş yumoş oh ne güzel![]()
sen uyumayı düşünmüyormusun canım
kpds ye çalışıyorum zaten uyku problemim var![]()
ayyy canım benim sende benim gibisin
hep eşimle yatarım onu uyuturum kalkarım sonra ilacım var uyumak için ama gebelik düşündüğün zaman sakın kullanma dedi doktor ondan onuda kullanamayınca sabah hava aydınlar ben yatar çok ta uyumam 5-6 saat yeter bana öğlen kalkarım gece yatmaz sabah kalkmaz cinstedim![]()