Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

slm kizlar merhabalar nasilsiniz bende sizler gibi hamile kalmayi istiyorum uzun suredirde deniyorum bir dusuk birde dis gebeligim oldu cok moralim bozuk 2 aydir hicbisey yok siz neleryapiyorsunuz kizlar....

İSİM Beklenmeyen Adet Tarihi SONUÇ
Asifirari hamile :49: 14 haftalık :emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:
Bahar1212 hamile :49: 13 haftalık :emir_bebek::nazar:
Nissam hamile :49: 12 haftalık :emir_bebek::nazar:
Yorgungonul hamile :49: 7 haftalık :emir_bebek::nazar:
Nalan86 hamile :49: 7 haftalık :emir_bebek: :nazar:
Evanur hamile :49: 7 haftalık :emir_bebek: :nazar:
Fsane21 hamile :49: 8 aylık :emir_bebek::nazar:
Tugbanur2008 hamile :49: 8 haftalık :emir_bebek: :nazar:
Tuanafunda hamile :49: 7 haftalık :emir_bebek::nazar:
Semser_88 13 Nisan. Beklemede
Rojda0819 hamile :49: 6 haftalık :emir_bebek: :nazar:
Peri_m 16 Nisan. Beklemede
Epsilonsigma hamile:49: 5 haftalık :emir_bebek: :nazar:
Ayyıldızım 25 Nisan. Beklemede
Daml 27 Nisan. Beklemede
Beklemede 29 Nisan. Beklemede
Haskena 2 Mayıs. Beklemede
Gul1182 2 Mayıs. Beklemede
Lagrima 3 Mayıs. Beklemede
Sevser 5 Mayıs. Beklemede
Bianka 5 Mayıs. Beklemede
Makinist 8 Mayıs. Beklemede
Laleee 9 Mayıs. Beklemede
zseda06 10 Mayıs. Beklemede
Kayyum 10 Mayıs. Beklemede
Utkueslem 10 Mayıs. Beklemede
Ozgur80 12 Mayıs. Beklemede
Screamaway 15 Mayıs. Beklemede
Hakem 17 Mayıs. Beklemede
Sislicamm 19 Mayıs. Beklemede
Arwen83 20 Mayıs. Beklemede
Gyaman 22 Mayıs Beklemede
AdaESILA Beklemede
Asliyan Beklemede

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

selam biz geldik ama kisa süreligine esim yanimda :40:
ya sevser bisey dememis merak ettim yahu:60:
diger hatunlar siz nasilsiniz?

slm kizlar merhabalar nasilsiniz bende sizler gibi hamile kalmayi istiyorum uzun suredirde deniyorum bir dusuk birde dis gebeligim oldu cok moralim bozuk 2 aydir hicbisey yok siz neleryapiyorsunuz kizlar....

merhaba canım,
bende yaklaşık 2 senedir uğraşıorum ama hiç gebelk yaşayamadım. dr a git gel. ilaç kulllandım olmadı. yumurtlama olmadığını öğrendim. gelecek ay iğneli bi tedaviye başlıcaz hayırlısıyla bakalım.

bence moralini bozma. en azından hamile kalabiliyorsun canım. allah tamamına da erdirsin inşallah...

selam canim hosgeldin aramiza ayrica cok gecmis olsun takma kafana dinlensin kafan insallah yakinda dualarin gercek olur

iyi geceler arkadaşlarrrrrrrrr!!!!!!!
NASILSISNIZZZZZZZZZZ

selam iyiyiz canim sen nasilsin?:3:

saolasın canım. şu ana hem yazılı okuyom, hem cemile izliyom, hem bu topike takılıyom. bi çayım eksik :)
ekrandan elimi uzatıp sana çay vermek istedim bir an :)
slm hoşgeldin hepimiz aynı haldeyiz sedoşum aramızda hamile olanlarda var ama mesala asifirari kızçamin ikizleri var listemizde görürürsün hamişlerimizi darısı hepimizin başına.bende bu ay ilk defa yumurtalma takibi yaptırdım gonal f le çatlatm iğnemi vuruldum şimdi beklemedeyim.
iyi geceler arkadaşlarrrrrrrrr!!!!!!!
NASILSISNIZZZZZZZZZZ

kayyummmm nerelerdesin sen hoşgeldin uzun zamandır göremedim seni aklıma geldin biliyomusun bizim regl ler aynıydı ya hep

ayın 2si yanidün hastalandım bebişim yazarsın...

nasıl pko luysam gayet düzenli adetlerim pufff

nasılsınız bakalım? keyifler nasıl? bu arada annemin dayısı da kanser miş bütün vücudunu sarmış kolon kanseriydiilk ameliyat oldu ama her yere sıçramış 15 günde 1 , 1 sene boyunca kemoterapi demiş.. hali vahim.. sanırım o da ölecek annemi ondan sonra nasıl toparlarım bilmem artık.. :14::14::14:ya da bende dağıtırım kendimi

hayirlisi olsun canim insallah öbür ay olur
iyi sayilirz cok sükür annenin dayisinada cok gecmis olsun ALLAH acil sifalar versin sen bari iyi olki annene bi faydan olsun hastalikta ölümde ALLAH"tan canim

selam biz geldik ama kisa süreligine esim yanimda :40:
ya sevser bisey dememis merak ettim yahu:60:
diger hatunlar siz nasilsiniz?

kızçem sevser sonuç olumsuz ama hala regl de olmadı morali çok bozuk ilk defa regli gecikti çünkü ondan doğall olarak umutlandı ben bile umutlandım halada olmadığına göre keşke geç döllenme falan olsa.zamanında regl olsa bukadar üzülmezdi sonuçta umutlanıyor insan.

kızçem sevser sonuç olumsuz ama hala regl de olmadı morali çok bozuk ilk defa regli gecikti çünkü ondan doğall olarak umutlandı ben bile umutlandım halada olmadığına göre keşke geç döllenme falan olsa.zamanında regl olsa bukadar üzülmezdi sonuçta umutlanıyor insan.

öylemi ben bilmiyodum ama kirmizilar gelmediyse insallah gec döllenme diyeim öyle olsun
tabiki insan üzülüyor kendini hazirlayinca bende cok aglimistim testler elimde ALLAH herkesin yardimcisi olsun kizcem sabir versin herkese

cok sükür canim biz iyiyizde bebislerimle esim rahatsiz yatiyo yanimda :59::59:
oyalaniyoruz iste sende bi degisiklik varmi tedavi nasil gidiyor??

hiiiiiiiç bi değişiklik yok ya. rahim filmi çektirdim. onda da bişi çıkmadı. gelecek ay iğneli tedaviye başlıcak sanırım. gelecek ayı bekliom bakalım. bu ay keyfi yaşıom. böyle daha rahat oldu sanki ya. hiç düşünmüyom bu ay çocuk mocuk :)

bu arada eşine geçmiş olsuuuuuuun.

Son düzenleme:
ekrandan elimi uzatıp sana çay vermek istedim bir an :)

/QUOTE]

süper olur valla. şu an tam keyif yapıom.

arwen sen hsg çekilecektin değil çekilmişindir bende çekildiğim ay korunmuştum geçen aydı sanada dedimi korun diye.sonra bende bu ay yumurta geliştirici iğne kullandım sen ne kullacaksın benimki gonal f di

hiiiiiiiç bi değişiklik yok ya. rahim filmi çektirdim. onda da bişi çıkmadı. gelecek ay iğneli tedaviye başlıcak sanırım. gelecek ayı bekliom bakalım. bu ay keyfi yaşıom. böyle daha rahat oldu sanki ya. hiç düşünmüyom bu ay çocuk mocuk :)

bu arada eşine geçmiş olsuuuuuuun.

Hayirlisi olsun canim insallah diger tedavin sonucunu iyi alirsinda müjdeli haberler verirsin bize bende igne yaptim biliyosun

Back
X