Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

canımcımm demincek farklı konularda gezinirken karbonat testi ile gebeliği anlama diye bişi okudum ve denedimmm...bende kabarmadı canım malesef :(.,,doğruluk payı olduğunu düşünüyorum...sende deneseneee :)

idrarının üstüne 1 tatlı kaşığı karbonat dök kabarırs hamişmişsin :))) denee bakalım :)

İSİM Beklenmeyen Adet Tarihi SONUÇ
Asifirari hamile :49: 14 haftalık :emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:
Bahar1212 hamile :49: 13 haftalık :emir_bebek::nazar:
Nissam hamile :49: 12 haftalık :emir_bebek::nazar:
Yorgungonul hamile :49: 7 haftalık :emir_bebek::nazar:
Nalan86 hamile :49: 7 haftalık :emir_bebek: :nazar:
Evanur hamile :49: 7 haftalık :emir_bebek: :nazar:
Fsane21 hamile :49: 8 aylık :emir_bebek::nazar:
Tugbanur2008 hamile :49: 8 haftalık :emir_bebek: :nazar:
Tuanafunda hamile :49: 7 haftalık :emir_bebek::nazar:
Semser_88 13 Nisan. Beklemede
Rojda0819 hamile :49: 6 haftalık :emir_bebek: :nazar:
Peri_m 16 Nisan. Beklemede
Epsilonsigma hamile:49: 5 haftalık :emir_bebek: :nazar:
Ayyıldızım 25 Nisan. Beklemede
Daml 27 Nisan. Beklemede
Beklemede 29 Nisan. Beklemede
Haskena 2 Mayıs. Beklemede
Gul1182 2 Mayıs. Beklemede
Lagrima 3 Mayıs. Beklemede
Sevser 5 Mayıs. Beklemede
Bianka 5 Mayıs. Beklemede
Makinist 8 Mayıs. Beklemede
Laleee 9 Mayıs. Beklemede
zseda06 10 Mayıs. Beklemede
Kayyum 10 Mayıs. Beklemede
Utkueslem 10 Mayıs. Beklemede
Ozgur80 12 Mayıs. Beklemede
Screamaway 15 Mayıs. Beklemede
Hakem 17 Mayıs. Beklemede
Sislicamm 19 Mayıs. Beklemede
Arwen83 20 Mayıs. Beklemede
Gyaman 22 Mayıs Beklemede
AdaESILA Beklemede
Asliyan Beklemede

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

üfffff bahsettiğin şey benim başıma yine geldi sanırım :(

geçen sene kasım ayında ilişki sonrası acaip kasık ağrım olmuştu apar topar hastaneye gittik kistlerim olduğunu söylemişlerdi (yumurtaların çatlamamasından oluşan kist ) fakat tedavi için ne bir ilaç nede başka birşeyyy sadece yine böyle olursa muhakkak gelmelisin dedi..Kistlerin içi kan dolu olduğu için patlama riski varmış ve çok ciddi bir durummuşş neyseki birdaha böyle bir durumla karşılaşmaktan korkuyordum kiiii bu gece tekrardan başıma geldi :(

acaip kasık ağrım var afedersiniz kıçınızın üzerine oturamıyorsunuz ama saatler geçtikçe ağrılarım azalıyor :( hastaneye gitmeye gerek görmedim çünkü yukarıda bahsettiğim üzre ne bir ağrı kesici ne de bir iğne hiç birşey vermiyorlar adet döneminde atacağımı söylemişlerdi :(( uff yaaa gene bir umut olsada bu ay belki gebelik gerçekleşmiştir diye sabırsızlıkla günümü bekliyordum :(((

malesef ki bu ayda hayallerim dibe çöktü :((((((
canım kist oluşursa dr diane35 le bir ayda atarsın demişti sen dr a git istersen problem basitken büyümesin
canımcımm demincek farklı konularda gezinirken karbonat testi ile gebeliği anlama diye bişi okudum ve denedimmm...bende kabarmadı canım malesef :(.,,doğruluk payı olduğunu düşünüyorum...sende deneseneee :)

idrarının üstüne 1 tatlı kaşığı karbonat dök kabarırs hamişmişsin :))) denee bakalım :)

duymuştum bunu ama benim hiç belirtim yokki tek göğsüm çok acıyor şis değil ama o da çatlatma iğnesinin etkisiymiş :(

çatlatma iğnesiyle 3 ay daha tedavi yapılıyor dedi benim dr sonra aşılama aşamasıdır
iğneler daha etkili oluyor ozaman olur yumurtan zaten dozunu ona göre ayarlıyor devamkı takip ediyor

sağol canım bakalım adetin 2. günü gideceğim sanırım bebek için acele ediyorum yaşım 30 oldu çok üzülüyorum artık gel bebişimmmmm:emir_bebek:

canım kist oluşursa dr diane35 le bir ayda atarsın demişti sen dr a git istersen problem basitken büyümesin

bakalım canım bi adet olayımda yumurtlama zamanlarımda gidicem...eşimide ikna ettim o da spermiogram örneği vericek inşaallahh..

duymuştum bunu ama benim hiç belirtim yokki tek göğsüm çok acıyor şis değil ama o da çatlatma iğnesinin etkisiymiş :(

Benimde belirtim yoktu ki merak ve cidden böyle birşey varsa doğrulunu kanıtlamak açısından denedim:))) ama nedense herne kadar ilacın etkileri desende ben senden umutluyum kızçemmmm :))

hayırdır kızçem noldu ?
kız sende benim gibi hortlamışın bu saatte nerden çıktın :)))
ya dün kimse yoktu hiçbişey yaan olmamış ondan öle dedim
Benimde belirtim yoktu ki merak ve cidden böyle birşey varsa doğrulunu kanıtlamak açısından denedim:))) ama nedense herne kadar ilacın etkileri desende ben senden umutluyum kızçemmmm :))

progestanın yan etkilerinde alındıktan 2-3 saat sonra uyku yapar sonrada uykusuzluk diyor aynen uyuyup kalkıyorum sonra uyku muyku yok.çatlatma iğneside göğüste hassasiyet yaparmış yanlarında özellikle aynen yanları fena acıyor şişte değil üstelik birde hamilelikte göğüs ucu acıyormuş benim hiç acımıyor.en önemlisi çok akıntı oluyormuş o da yok.zaten dr dediği saatte fik fik yapamadıkki birhafta süreyle gün aşırı dedi sadece birkere kazı çalışması yaptık.iyice kaşınmışız canım bizde bak şimdi daha iyi farkettim.vel hasıl olmaz bu iş başka aylara kaldı.
zaten benim doktor karı kongereye gidecekmiş tam benim adet günlerimde sinirlerim bozuldu.gonal f 2. yada 3 . gün başlanıyorya benimki yok ozaman.eeee napcam ben bir ay onun yüzünden aramı verecem ?
yeni doktor araştırmasına başladım bile bir ay bir aydır

merhaba kızlar bizde bebek yapmaya karar verdik ve dün ilk çalışmayı yaptık:77:
birşey sormak istiyorum sizlere benim reglime 1 hafta vardı yani ayın 10u gibi oluyodum 3 aydır nomalde düzenli değildir..şimdi reglden önce hamile kalma olasılığı varmı yani ben bunun üzerine bu 1 hafta içinde regl olurmuyum..umarım anlatabilmişimdir:26:

merhaba kızlar bizde bebek yapmaya karar verdik ve dün ilk çalışmayı yaptık:77:
birşey sormak istiyorum sizlere benim reglime 1 hafta vardı yani ayın 10u gibi oluyodum 3 aydır nomalde düzenli değildir..şimdi reglden önce hamile kalma olasılığı varmı yani ben bunun üzerine bu 1 hafta içinde regl olurmuyum..umarım anlatabilmişimdir:26:

merhaba hayırlı olsun ozaman sana :)
normal şartlar altında regl tarihinden 14 gün önce çatlar yumurta ve ozaman hamile kalma şansı yüksektir bu yüzden reglin ilk gününden 12. 14. 16. günleri fik fik yapmak lazımki önce sonra tutturabilmek için.senin durumun buna göre biraz zayıf bir ihtimal kalıyor ama tabiki Allah bilir yinede.çünkü bazı kişilerde duyuyoruz adetten önce hamile kaldım falan diye onlarda muhtemelen ayda iki yumurtlama oluyordur.normalde bir kere yumurtlarız biz tavuklar :)

merhaba hayırlı olsun ozaman sana :)
normal şartlar altında regl tarihinden 14 gün önce çatlar yumurta ve ozaman hamile kalma şansı yüksektir bu yüzden reglin ilk gününden 12. 14. 16. günleri fik fik yapmak lazımki önce sonra tutturabilmek için.senin durumun buna göre biraz zayıf bir ihtimal kalıyor ama tabiki Allah bilir yinede.çünkü bazı kişilerde duyuyoruz adetten önce hamile kaldım falan diye onlarda muhtemelen ayda iki yumurtlama oluyordur.normalde bir kere yumurtlarız biz tavuklar :)

o zaman bu tutmazsa bide o tarihlerde ayarlayıp deneyeyim:1: gerçi benim adetlerim düzensiz ama bakalım kısmet:97:

o zaman bu tutmazsa bide o tarihlerde ayarlayıp deneyeyim:1: gerçi benim adetlerim düzensiz ama bakalım kısmet:97:

adetlrein düzensizse kimbilir yumurtalama günün tutmuştu bellimi olur sana tavsiye ya ovulasyon testi ile yumurtalma gününü takip et yada gün aşırı yani birgün arayla düzenli fik fik :) ozaman kaçırmamış olursunuz ;)

kız sende benim gibi hortlamışın bu saatte nerden çıktın :)))
ya dün kimse yoktu hiçbişey yaan olmamış ondan öle dedim

progestanın yan etkilerinde alındıktan 2-3 saat sonra uyku yapar sonrada uykusuzluk diyor aynen uyuyup kalkıyorum sonra uyku muyku yok.çatlatma iğneside göğüste hassasiyet yaparmış yanlarında özellikle aynen yanları fena acıyor şişte değil üstelik birde hamilelikte göğüs ucu acıyormuş benim hiç acımıyor.en önemlisi çok akıntı oluyormuş o da yok.zaten dr dediği saatte fik fik yapamadıkki birhafta süreyle gün aşırı dedi sadece birkere kazı çalışması yaptık.iyice kaşınmışız canım bizde bak şimdi daha iyi farkettim.vel hasıl olmaz bu iş başka aylara kaldı.
zaten benim doktor karı kongereye gidecekmiş tam benim adet günlerimde sinirlerim bozuldu.gonal f 2. yada 3 . gün başlanıyorya benimki yok ozaman.eeee napcam ben bir ay onun yüzünden aramı verecem ?
yeni doktor araştırmasına başladım bile bir ay bir aydır

gece yatmaz sabah kalkmaz tiplerdeniz canım :) sabah 6 gibi yatıyorum öğlen 12 gibi kalkıyorum :)) aslında düzene sokmaya çalışıyorum ama beceremiyorum malesef :(

tabi canım 1 ay 1 aydır,,hayırlısı olsun tatlım sen elinden geleni yap tevekkülü Allah'a bırak,, bakalım bu ay adet göreyim bende gitmeyi düşünüyorummmm inşaallahhh kötü birşey çıkmaz feci kasıyorum kendimi :(

Son düzenleme:
Back
X