Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

İSİM Beklenmeyen Adet Tarihi SONUÇ
Asifirari hamile :49: 14 haftalık :emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:
Bahar1212 hamile :49: 13 haftalık :emir_bebek::nazar:
Nissam hamile :49: 12 haftalık :emir_bebek::nazar:
Yorgungonul hamile :49: 7 haftalık :emir_bebek::nazar:
Nalan86 hamile :49: 7 haftalık :emir_bebek: :nazar:
Evanur hamile :49: 7 haftalık :emir_bebek: :nazar:
Fsane21 hamile :49: 8 aylık :emir_bebek::nazar:
Tugbanur2008 hamile :49: 8 haftalık :emir_bebek: :nazar:
Tuanafunda hamile :49: 7 haftalık :emir_bebek::nazar:
Semser_88 13 Nisan. Beklemede
Rojda0819 hamile :49: 6 haftalık :emir_bebek: :nazar:
Epsilonsigma hamile:49: 5 haftalık :emir_bebek: :nazar:
Beklemede hamile :49: 5 haftalık :emir_bebek: :nazar:
Gul1182 2 Mayıs. Beklemede
Sevser 5 Mayıs. Beklemede
Bianka 5 Mayıs. Beklemede
Makinist 8 Mayıs. Beklemede
Laleee 9 Mayıs. Beklemede
zseda06 10 Mayıs. Beklemede
Kayyum 10 Mayıs. Beklemede
Utkueslem 10 Mayıs. Beklemede
Ozgur80 12 Mayıs. Beklemede
Screamaway 15 Mayıs. Beklemede
Hakem 17 Mayıs. Beklemede
Sislicamm 19 Mayıs. Beklemede
Arwen83 20 Mayıs. Beklemede
Gyaman 22 Mayıs Beklemede
Lagrima 2 Haziran. Beklemede
AdaESILA Beklemede
Haskena 2 Haziran. Beklemede

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Son düzenleme:
bu arada saol canım..Amin inşallah..Allah isteyen herkeze nasip etsin o duyguyu

evlenmeden bır ıkı ay once hafif hafif agrı başladı üşüttüm ettım derken hadı gıdeyım dedım orada çıktı. ne bır gecıkme ne bı adet duzensızlıgı yok tu yanı hala yok. bugunde gelmesı gerekıyodu gelmedı. bır haftadır çok halsızım basımda sureklı agrıyo. umutlanıyorum ıste bende.sureklı hayallerdeyım eşıme nasıl haber verıcem anneme nasıl soylıcem dıye sonra boşa çıkıo tabı:)

Amin canım inşaallahhh bekleme süreci çok zor ben 8 aydır bekliyorum heray hüsran her ay gözyaşı heray kavga(eşimin ne suçu varsa) ,,rabbim tez zamada bebeklerimizi kucağımıza versin sağlıklı sıhhatliii AMİN ,,kendim kadar herkese dua ediyorum canım

Son zamanlarda bende aynı şeyi düşünmekteyimmm uyku düzenimin yanı sıra beslenme bozukluğum var ,,bi iştahsızlıktır alıyo başını gidiyo :( önümüzdeki hafta ablam geliyoda en azından uyku ve beslenme düzenim rayına girer diye düşünorum ,, çünkü tüm gün evde yapayalnızım gurbetteyim hiçkimseyide tanımıyorum :(

Hayırlısı canım yaa ,,benim korkum bir sorun çıkmasından yana :( inşaallahh bir sorun çıkmaz da daha çok beklemem :( 8 ay oldu ya üff :( tedavi süreci falan derken off ki ne off :(( rabbim yar ve yardımcımız olsunnn en kısa zamanda bebeklerimize kavuşmamıza nasip etsin ..aminn

aynı duurmdayız demekki bende kimse tanımıyorum hep evde yalnızım kafama göre takılıyorum

inşallah çıkmaz ben varsada biran önce zaman kazanmış olurum diye gittim ilk dr a ne sorun var ne bebek :/

aynı duurmdayız demekki bende kimse tanımıyorum hep evde yalnızım kafama göre takılıyorum

inşallah çıkmaz ben varsada biran önce zaman kazanmış olurum diye gittim ilk dr a ne sorun var ne bebek :/

6 ay sonucunda göründün dr'a değilmi ? bu ay bende görüncem inşaallahh...bu arada hangi şehirdesin canım ?

yeminn ederim bende kafa falan kalmadı dolaptan 3 tane sodayı çıkarttım çat çat çat diye 3 ünüde açtım kim içecekse 3 ünü dalmışım bir an şimdi içmesem asidi kaçar

yeminn ederim bende kafa falan kalmadı dolaptan 3 tane sodayı çıkarttım çat çat çat diye 3 ünüde açtım kim içecekse 3 ünü dalmışım bir an şimdi içmesem asidi kaçar

Aşıkmısın sen ? :))))) tatlım benimm beynin o kadar dolu ki anlıyorum seni :)) içme ama 3 tane çok ya :S

ay çok sevindirik oldum ya :)))))))))))))))))) aslen ist canım...atakumdayız ...ayy atasam uzak bize ya :(
bir an kapı komşusu çıkacaz zannettim nerdeys :)
bize dahada uzak ilçeden gelip gidiyoruz
peki senin daha önce gittiğin biri varmı burda
yada kime gitmeyi düşünüyorsun
Aşıkmısın sen ? :))))) tatlım benimm beynin o kadar dolu ki anlıyorum seni :)) içme ama 3 tane çok ya :S

birincii bitti bile ama 3 nüde içmem valla naptımı bilmiyom ben salak salak geziyom

bir an kapı komşusu çıkacaz zannettim nerdeys :)
bize dahada uzak ilçeden gelip gidiyoruz
peki senin daha önce gittiğin biri varmı burda
yada kime gitmeyi düşünüyorsun

birincii bitti bile ama 3 nüde içmem valla naptımı bilmiyom ben salak salak geziyom

ay keşke kapı komşusu olsak nede olsa sende yabancısın bende ne güzel arkadaş olurduk :( hiç öyle doktora gitmedim canım bilmiyorum yani kim iyi kim kötü,,zaten bu şehre geleli 1 sene olcak neredeyse hiçbiryer bilmiyorum :(

uykun gelmiş bence git yat kuzum :)

ay keşke kapı komşusu olsak nede olsa sende yabancısın bende ne güzel arkadaş olurduk :( hiç öyle doktora gitmedim canım bilmiyorum yani kim iyi kim kötü,,zaten bu şehre geleli 1 sene olcak neredeyse hiçbiryer bilmiyorum :(

uykun gelmiş bence git yat kuzum :)

atakumdaysan medical park yakın sana ama dr larını bilmiyorum
uyku malesef yok

peki bir hafta var demiştin yanlışmı hatırlıyorum erken olmuşun
regl olduğuna göre tutmamıştır malesef
folik asiti ben ilk içiyodum bıktım içmiyorum artık

evet 10 unda olurum diye hesaplıyodum çünkü geçtiğimiz 2 ay 10 unda oldum en son nisanıda 8inde oldum. bu ayda öyle olur diye tahmin etmiştim:26:
reglim hep böyle düzensiz ya tiroidde var bende ya sanırım ondan sanırım ben hemen hamile kalamıycam uğraştıracak beni:14:

Back
X