Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba kızlar bizde bebek yapmaya karar verdik ve dün ilk çalışmayı yaptık
birşey sormak istiyorum sizlere benim reglime 1 hafta vardı yani ayın 10u gibi oluyodum 3 aydır nomalde düzenli değildir..şimdi reglden önce hamile kalma olasılığı varmı yani ben bunun üzerine bu 1 hafta içinde regl olurmuyum..umarım anlatabilmişimdir:26:
ADESILA sen ne zamandır düşünüyosun bebek
inşallah iyi haberle gelirsin
kızlar kanda test yaptırdım 0.0 çıktı :) onceden 0.100 yazıyordu sımdı ıyıce dibe vurmusum anlaşılan. adet gunumu bır gun gecer gecmez test yaptırdım. sizce erkenmı yaptırdım ? umut dünyası işte![]()
hormonlarım normal miş prolaktin 1 birim yksek haftaya gene gideceğim yumurtalarıma bakcak.. dişimi çektirdim 5 dkiş attılar yarabbi kabir azabı dedikleri kadar var bu nasıl şiddetli br agrıma sancımadır yaa... suratımşişti zaten morardıda günde 4 apronax içiyorum 550 mama tık demiyor yaaa... ağlaya ağlaya yatıyorum evde.. umarım bir an önce geçer canımdan can gidiyor sanki![]()
![]()
canım kan testi gösterir hamilelik varsa eğer.yanılma payı yok malesef
evet 10 unda olurum diye hesaplıyodum çünkü geçtiğimiz 2 ay 10 unda oldum en son nisanıda 8inde oldum. bu ayda öyle olur diye tahmin etmiştim:26:
reglim hep böyle düzensiz ya tiroidde var bende ya sanırım ondan sanırım ben hemen hamile kalamıycam uğraştıracak beni![]()
hormonlarım normal miş prolaktin 1 birim yksek haftaya gene gideceğim yumurtalarıma bakcak.. dişimi çektirdim 5 dkiş attılar yarabbi kabir azabı dedikleri kadar var bu nasıl şiddetli br agrıma sancımadır yaa... suratımşişti zaten morardıda günde 4 apronax içiyorum 550 mama tık demiyor yaaa... ağlaya ağlaya yatıyorum evde.. umarım bir an önce geçer canımdan can gidiyor sanki![]()
![]()
inşallah benimde pazar günü yaptırmam gerek.peki senin pazartesi kaçıncı günün? enim pazar 12. günüm dr ozaman baktır dedi zaten 14. gün adet olunur sanırım
geçmiş olsun hormonlaron iyi olmasına sevindim bak geçen ay tanıdk biri vardı onunda çocuk olmuyordu dedimki ya senin prolaktin e bie baktırsana 38 çıkmış dostinex vermiş kullanırekn korunmana gerek yok demiş beni aradı yine bir aydır kullanıyordu dedimki git bir baktır belki düşmüştür boşyere içme dedim neyse gidiyor baktırıyorki hamile daha adeti de geçmemişti kız beni arayıp dua ediyor bende o günlerde tesadüfen okumuştum bu hormondan dolayı hamile kalamayn çokmuş diye herşeyde bir hayır vardır kıza vesile oldum farkında olmadan.ama seninki 1 birimse önemli değil ama arada tek ona baktır derim devamlı değişen bir hormonmuş
kızlar bende pkoluyum buay ilaç kulanmıyorum yumurta takibi yapılıyor adetin9. günü 10mm di pazartesi tekrar gidicem sizce daha nekadar büyür incir kürü yapıyorum bide
bu ay hap mı kullandın yoksa iğnemi? bide adetin kaçıncı günü başladın benim 12.günü aşılama yapılmıştıda o yüzden diyorum kaç yumurtam var... incir kürünü bende kullanmıştım bide agünde bi fincan hayıtve civan perçemi içmiştim...
işte bundan sonrası önemli keşke bende doğal takip yaptırsaydım merak ediyorum nasıl olcak tekrar gittiğinde yazarsan sevinirimkızlar adetimin 9.günü kontrole gtiim yumurtam 10mm olmuştu inşallah 3 güne kadar daha çok büyür incir kürü işeyarar.......
benim pazartesi günü 12.günü olucak, inş. değerlerimiz yüksek çıkarda buraya yazar birbirimizinkiyle kıyaslarız,bu arada sürekli yatıp dinlenen varmı ? sıcak suyla yıkanmak etkilyomuş ılık yıkanın diyolarlar ama ben ılık suda üşüyorum o yüzden yaz kış sıcak yıkanırım((