Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

İSİM Beklenmeyen Adet Tarihi SONUÇ
Asifirari hamile :49: 15 haftalık :emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:
Bahar1212 hamile :49: 13 haftalık :emir_bebek::nazar:
Nissam hamile :49: 12 haftalık :emir_bebek::nazar:
Yorgungonul hamile :49: 7 haftalık :emir_bebek::nazar:
Nalan86 hamile :49: 7 haftalık :emir_bebek: :nazar:
Evanur hamile :49: 7 haftalık :emir_bebek: :nazar:
Fsane21 hamile :49: 8 aylık :emir_bebek::nazar:
Tugbanur2008 hamile :49: 8 haftalık :emir_bebek: :nazar:
Tuanafunda hamile :49: 7 haftalık :emir_bebek::nazar:
Semser_88 13 Nisan. Beklemede
Rojda0819 hamile :49: 6 haftalık :emir_bebek: :nazar:
Epsilonsigma hamile:49: 5 haftalık :emir_bebek: :nazar:
Beklemede hamile :49: 5 haftalık :emir_bebek: :nazar:
Gul1182 2 Mayıs. Beklemede
Sevser 5 Mayıs. Beklemede
Bianka 5 Mayıs. Beklemede
Makinist 8 Mayıs. Beklemede
Laleee 9 Mayıs. Beklemede
zseda06 10 Mayıs. Beklemede
Kayyum 10 Mayıs. Beklemede
Utkueslem 10 Mayıs. Beklemede
Ozgur80 12 Mayıs. Beklemede
Screamaway 15 Mayıs. Beklemede
Hakem 17 Mayıs. Beklemede
Sislicamm 19 Mayıs. Beklemede
Arwen83 20 Mayıs. Beklemede
Gyaman 22 Mayıs Beklemede
Lagrima 2 Haziran. Beklemede
AdaESILA Beklemede
Haskena 2 Haziran. Beklemede

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

kızçem ne oldu hayırdır

ahh kizcem sorma basima geleni yaa:59: yarin dügün var kaynimin kiyafet aldim tabi normal alamadim göbegim oldugu icin abiye aldim hamile giyimden askili model tabi ben türbanliyim bu arada üstüne bolero alirim dedim yok anam bulamadim elbisenin rengi gri basörtümü felan aldimm ama kararsizim nasil giycem en iyise ben sana elbiseyi göstereyim

ahh kizcem sorma basima geleni yaa:59: yarin dügün var kaynimin kiyafet aldim tabi normal alamadim göbegim oldugu icin abiye aldim hamile giyimden askili model tabi ben türbanliyim bu arada üstüne bolero alirim dedim yok anam bulamadim elbisenin rengi gri basörtümü felan aldimm ama kararsizim nasil giycem en iyise ben sana elbiseyi göstereyim

göster bir kızçam bakalım yorum yapalım

ya nettende baktımda sadece alternatif bolera var ah canım işin zor gibi artık türkiyede kapalı giyim daha kolay bulunuyor ama almanyada zor gibi aklıma uygun bir ceketten başka bişey gelmiyor

:59::59::59::59:

Eklentiler

• $a6766b6_b.webp
    $a6766b6_b.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 23
kızçem güzelmiş güle güle giy
bolero var ya orda ama sanırım o önceden vardı sen yenimi bulamadın ama en kötü ihtimal elinde bitane var .birde eşarpın hangi renk

yok kizcem elbisede yoktuda arkadasim aldi bugün onu sagolsun saten parlak siyah hemde ince basörtü hafif koyu gri desenli ama uyuyor elbiseye siyah olarak ayakkabi var bonem var bide bolero iste en azindan siyahi cogalttim :1::1:

tamam şimdi anladım siyah sonuçta herşeyle giyilir saten zaten abiyeye uyumlu bundan sonra asıl önemli olan eşarpın güzel kapatılması[/QUOT

esarbi yapabilirim canim olmasada oldu artik baska imkanim kalmadi zaten uzak bi yerden aldik kiyafeti zaten yarin heryer kapali burda normal giyim olaydi ugrasmazdim ne güzel kinada sorun yoktu siyah kumas giydim siyah badi bide üstüne kolsuz tunik giydim beyaz hos olmustu

yok kizcem elbisede yoktuda arkadasim aldi bugün onu sagolsun saten parlak siyah hemde ince basörtü hafif koyu gri desenli ama uyuyor elbiseye siyah olarak ayakkabi var bonem var bide bolero iste en azindan siyahi cogalttim :1::1:

tamam oldu işte ;)
bende siyahı çoğaltki boleroyla bütünlük sağlasın dicektim
gözümde canlandırdım da tamam oldu bu iş :)

tamam şimdi anladım siyah sonuçta herşeyle giyilir saten zaten abiyeye uyumlu bundan sonra asıl önemli olan eşarpın güzel kapatılması[/QUOT

esarbi yapabilirim canim olmasada oldu artik baska imkanim kalmadi zaten uzak bi yerden aldik kiyafeti zaten yarin heryer kapali burda normal giyim olaydi ugrasmazdim ne güzel kinada sorun yoktu siyah kumas giydim siyah badi bide üstüne kolsuz tunik giydim beyaz hos olmustu

oldu oldu bu iş hadi rahatla artık

tamam oldu işte ;)
bende siyahı çoğaltki boleroyla bütünlük sağlasın dicektim
gözümde canlandırdım da tamam oldu bu iş :)

icim rahatladi yani en azindan bi günlük giyebilirim esim demezmi altina badi giy:60::60::60::60::60:
deli ya iste son care arkadasti o da sagolsun cok aramis bulmus
ya yabanci olsa neyse kaynim olunca insana bi tuhaf bakiyolar yarabbim bari degse diycem

Back
X