Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

neden canim ??üzülme ama böyle bende üzgünüm

4 yılı üniversite geçti hep mayıs ayının ikinci haftasında 2. vizeler olurdu istesemde gidemezdim
3 yıldırda evliyim ve memleketimden 15 saat uzakta oturuyorum her istediğinde de gidilmiyor malesef
onların sağlığı yerinde olsunda görmesekte olur ama insan özlüyor
birde eşimle benim memleketler farlı aralarında 22 saat var izinde 10 gün birine 10 gün öbürüne gidiyoruz izin bitiveriyor

4 yılı üniversite geçti hep mayıs ayının ikinci haftasında 2. vizeler olurdu istesemde gidemezdim
3 yıldırda evliyim ve memleketimden 15 saat uzakta oturuyorum her istediğinde de gidilmiyor malesef
onların sağlığı yerinde olsunda görmesekte olur ama insan özlüyor
birde eşimle benim memleketler farlı aralarında 22 saat var izinde 10 gün birine 10 gün öbürüne gidiyoruz izin bitiveriyor

Sende ben gibisin canim ya dogru söylüyosun canlari sagolsun ne yapalim telefonla gidercez
özlemimizi artik

evet öyle oluyor tlfnda olamasa ne yapardık bilmiyorum kızım olsa uzak memlekete vermem valla

ahh hic sorma annem ne kadar üzülmüstü nasil olcak diye sabir veriyor iste Rabbim
normalde esim urfali biz almanyadayiz ki TR de olsakda yine istanbulla arada 18 saat olacakti yine uzak yani nasipmis oldu iste dün kinada düsündüm hep annem aklimdaydi benim annem kina aksami kriz gecirdi kadin yüzünü görmedim kinada dün aksamda gelinle anasi ortadan cikmadilar masallah karsi degilim tabi de sasirdim onlarda mardinli tabi birazda bence ayrimcilik yapuyolar bana karsi

ahh hic sorma annem ne kadar üzülmüstü nasil olcak diye sabir veriyor iste Rabbim
normalde esim urfali biz almanyadayiz ki TR de olsakda yine istanbulla arada 18 saat olacakti yine uzak yani nasipmis oldu iste dün kinada düsündüm hep annem aklimdaydi benim annem kina aksami kriz gecirdi kadin yüzünü görmedim kinada dün aksamda gelinle anasi ortadan cikmadilar masallah karsi degilim tabi de sasirdim onlarda mardinli tabi birazda bence ayrimcilik yapuyolar bana karsi

istanbullumusun sen ? urfa deyince şimdi anladım çiğ köfte merakını bende çok severim valla ağzım sulandı olsa hayır demem bu saatte

Son düzenleme:
istanbullumusun sen ? urfa deyince şimdi anladım çiğ köfte merakını bende çok secerim valla ağzım sulandı olsa hayır demem bu saatte

yok tatlim biz 15 senedir istanbuldayiz annemler orda halen normalde karadenizliyim ben aradaki farki anla yani bu saatte aklima ne getirdin bak zaten yok burda etsiz satmiyolar artik istanbulda alacam bol bol doktor izin verirse insallahh

kizcem esim yataga cagiriyor beni adama bi haller oldu yatmiyor bensiz hamile olunca daha seksi olmusum böyle diyor :69::69:bu kiloyla düsün artik:9::9:

İSİM Beklenmeyen Adet Tarihi SONUÇ
Asifirari hamile :49: 15 haftalık :emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:
Bahar1212 hamile :49: 13 haftalık :emir_bebek::nazar:
Nissam hamile :49: 12 haftalık :emir_bebek::nazar:
Yorgungonul hamile :49: 7 haftalık :emir_bebek::nazar:
Nalan86 hamile :49: 7 haftalık :emir_bebek: :nazar:
Evanur hamile :49: 7 haftalık :emir_bebek: :nazar:
Fsane21 hamile :49: 8 aylık :emir_bebek::nazar:
Tugbanur2008 hamile :49: 8 haftalık :emir_bebek: :nazar:
Tuanafunda hamile :49: 7 haftalık :emir_bebek::nazar:
Semser_88 13 Nisan. Beklemede
Rojda0819 hamile :49: 6 haftalık :emir_bebek: :nazar:
Epsilonsigma hamile:49: 5 haftalık :emir_bebek: :nazar:
Beklemede hamile :49: 5 haftalık :emir_bebek: :nazar:
Gul1182 2 Mayıs. Beklemede
Sevser 5 Mayıs. Beklemede
Bianka 5 Mayıs. Beklemede
Makinist 8 Mayıs. Beklemede
Laleee 9 Mayıs. Beklemede
zseda06 10 Mayıs. Beklemede
Kayyum 10 Mayıs. Beklemede
Utkueslem 10 Mayıs. Beklemede
Ozgur80 12 Mayıs. Beklemede
Screamaway 15 Mayıs. Beklemede
Hakem 17 Mayıs. Beklemede
Sislicamm 19 Mayıs. Beklemede
Arwen83 20 Mayıs. Beklemede
Gyaman 22 Mayıs Beklemede
Lagrima 2 Haziran. Beklemede
AdaESILA Beklemede
Haskena 2 Haziran. Beklemede

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

yok tatlim biz 15 senedir istanbuldayiz annemler orda halen normalde karadenizliyim ben aradaki farki anla yani bu saatte aklima ne getirdin bak zaten yok burda etsiz satmiyolar artik istanbulda alacam bol bol doktor izin verirse insallahh

kizcem esim yataga cagiriyor beni adama bi haller oldu yatmiyor bensiz hamile olunca daha seksi olmusum böyle diyor :69::69:bu kiloyla düsün artik:9::9:
:)))))) tamam kızçem sonra devam ederiz nasılsa hadi öptüm

yarin belki giremem kizcem biliyosun dügün zimbirtisi baya sürüyor burda kendine iyi bak hayirli haberler bekliyorum senden olmassada üzülme ama tamammi
hayirli geceler dilerim kizcem:nazar::nazar::nazar::79::79::79:

peşin peşin ağlıcam yarın hastaneye gitmeden önce zaten hiçbişey hissetmioyorum herzamanki gibi alrım havayı yine :)
ama üzülmicem gerçekten üzülürsem günaha girecek gibi hissediyorum ve korkuyorum bundan.ben bu işin peşini bırakmıcam aşılama tüp bebek gücüm yettiğince uğraşacam onlarlada olmazsa rabbim böle verdi deyip bagrıma taşı basacam ne yapıyım bu düntadaki sınavımızda belki budur ama öbür dünyada alırız elbette karşılığını isyan etmeyip tevekkül edersek

selam herkese nasılsınız arkadaşlar???????? anneler gününüzzz kutlu mutlu olsun... ellerinizden öperim... anne adaylarınada Rabbim en kısa zamanda nasip etsin .. amin...

anne ben ölüyorum..
gözlerim kanıyor ikide bir,
türk filmlerinin, yarı absürt senaryolarında,
hüzünleniyorum,
şizofreni diyorlar algınlığıma,
anne ben ölüyorum..
gözlerim doluyor, gözlerim kanıyor,
anne ben erken ölüyorum..
yüreğim yine benimle,
ama ben yaralıyım,
ve artık ata binemiyorum,
aramızda dağlar var,
kokun geliyor uzaklarda, hissediyorum,
ellerin cennet kokuyor anne,
kucağın cennet kokuyor,
beni kucağına alsana,
sarsana beni koklasana,
anne ben ölüyorum ağlamasana..
sevdiğim e söyle,
şarkımızı unutmasın,
'heryerde sen herşeyde sen,
bilmemki nasıl söylesem, '
diye biten şarkımızı,
nefes almak yaşamakmıdır anne?
acı çekiyorum nefes alamam değil mi?
o halde ölüm acısız, daha mı güzeldir ölüm?
keşke diyorum, hiç gitmeseydim oralara,
keşke diyorum, hiç gitmeseydim,
yolumu kesmeselerdi dar sokaklarda,
kavgalara girmeseydim,
seni bu kadar üzmeseydim,
keşke diyorum ah keşke,
düşün ki savrulmuşum,
ateş iken kül olmuşum,
alın yazım almış beni avuçlarına,
uzaklarda bir yerlerde,
bir şehir olmuşum,
üşüyen, yanan, eriyen bir şehir,