Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızçem anneler günün kutlu olsun![]()
Tesekkür ederim kizcemduygulandim simdik annecim yanimda olaydida bende kutlayabilseydim senin ve tüm annelerin anne adaylarinin anneler günü kutlu olsun
![]()
benim annemde yanımda yok 7 yıldır da anneler gününde yanında değilim![]()
neden canim ??üzülme ama böyle bende üzgünüm
4 yılı üniversite geçti hep mayıs ayının ikinci haftasında 2. vizeler olurdu istesemde gidemezdim
3 yıldırda evliyim ve memleketimden 15 saat uzakta oturuyorum her istediğinde de gidilmiyor malesef
onların sağlığı yerinde olsunda görmesekte olur ama insan özlüyor
birde eşimle benim memleketler farlı aralarında 22 saat var izinde 10 gün birine 10 gün öbürüne gidiyoruz izin bitiveriyor
Sende ben gibisin canim ya dogru söylüyosun canlari sagolsun ne yapalim telefonla gidercez
özlemimizi artik
evet öyle oluyor tlfnda olamasa ne yapardık bilmiyorum kızım olsa uzak memlekete vermem valla
ahh hic sorma annem ne kadar üzülmüstü nasil olcak diye sabir veriyor iste Rabbim
normalde esim urfali biz almanyadayiz ki TR de olsakda yine istanbulla arada 18 saat olacakti yine uzak yani nasipmis oldu iste dün kinada düsündüm hep annem aklimdaydi benim annem kina aksami kriz gecirdi kadin yüzünü görmedim kinada dün aksamda gelinle anasi ortadan cikmadilar masallah karsi degilim tabi de sasirdim onlarda mardinli tabi birazda bence ayrimcilik yapuyolar bana karsi
istanbullumusun sen ? urfa deyince şimdi anladım çiğ köfte merakını bende çok secerim valla ağzım sulandı olsa hayır demem bu saatte
:)))))) tamam kızçem sonra devam ederiz nasılsa hadi öptümyok tatlim biz 15 senedir istanbuldayiz annemler orda halen normalde karadenizliyim ben aradaki farki anla yani bu saatte aklima ne getirdin bak zaten yok burda etsiz satmiyolar artik istanbulda alacam bol bol doktor izin verirse insallahh
kizcem esim yataga cagiriyor beni adama bi haller oldu yatmiyor bensiz hamile olunca daha seksi olmusum böyle diyorbu kiloyla düsün artik
![]()
:)))))) tamam kızçem sonra devam ederiz nasılsa hadi öptüm
yarin belki giremem kizcem biliyosun dügün zimbirtisi baya sürüyor burda kendine iyi bak hayirli haberler bekliyorum senden olmassada üzülme ama tamammi
hayirli geceler dilerim kizcem:79::79::79:
Herkese hayırlı geceler,,,Tüm anne ve anne adayların ANNELER GÜNÜ kutlu olsun ....
nbr gece kuşları döküldük yine :)
selam herkese nasılsınız arkadaşlar???????? anneler gününüzzz kutlu mutlu olsun... ellerinizden öperim... anne adaylarınada Rabbim en kısa zamanda nasip etsin .. amin...